A+ A-

Ria 1. rész

Ez a történet nem sokkal a 17 - ik születésnapom előtt történt. Hát bizony már elég régen volt.
Egy szép nyári délután azt a feladatot kaptam, hogy menjek el a nagybátyámékhoz, mert ő elutazik és kell férfi a háznál az asszonynépek védelmére. Ez azt jelentette, hogy Pista bátyám felesége és lánya az a két nő, akinek megnyugtatására ott kell aludnom. Ez a "feladat" izgalommal töltött el, mert igencsak tetszett a felesége Mariann. Őt mi csak Riának hívtuk, így kedvesebb és rövidebb is volt a neve. A lányuk, a nálam nem egészen egy évvel fiatalabb Andi nem csak rokonom, de iskolatársam is volt. Az alattam lévő évfolyamba járt ugyanabba a gimibe, mint én.
Ria a maga 35 évével nekem csak a NŐ volt, így nagy betükkel. Többnyire őt képzeltem magam elé (vagy inkább alá!) amikor könnyítettem ifjonti hevületemen. Ő egy igazán szép, formás, nőies jelenség volt. Szép arca, formás mellei (néha melltartó nélkül hordta a pólót) és kimondottan jó alakja volt. A modora és a mosolya mindenkit elbűvölt.
Szóval odaértem hozzájuk már délután 6 körül, hisz úgysem volt jobb dolgom. Ria vacsorával várt, amihez - hisz már majdnem felnőttek vagyunk! - egy kis bort is adott. A két nő rendesen vihogni kezdett ettől a kis alkoholtól, úgyhogy igen vidám lett az esténk. Beszéltünk mi mindenről, és mindenben találtunk valami kinevetni valót. Már nyolc is elmúlott, sötétedni kezdett így a közös mosogatás után tévéztünk. A vacsi és a bor elnyomott mindannyiunkat, ezért hamar nyugovóra tértünk. A nekem szánt vendégszoba a szülők hálója mellett volt. Ez nagyon felkavart, mert ahogy lefeküdtem és már elcsendesedett minden, egyre csak azt vártam, hogy mikor nyit be hozzám Ria. Na aztán szép lassan álomba várakoztam magamat.
Reggel korán felébredtem és ki is ment a szememből az állom. Kibotorkáltam a fürdőbe, hogy felfrissítsem magamat. Ahogy mentem vissza, látom ám, hogy Ria szobájának ajtaja nyitva van. Belestem. Pontosabban rendesen benéztem. Látom ám, hogy az áhított nő nyakig betakarózva, nekem háttal fekszik. Elfogott a kíváncsiság, milyen lehet ilyenkor az arca? Beléptem a szobába, hogy láthassam. Gyönyörű volt így is. Ekkor álmosan fordult egyet, és résnyire kinyitotta a szemét. Meglátott! Talán mégsem.
- Gyere, bújj ide! - szólt, és én azt hittem menten elsüllyedek szégyenemben és ijedtemben. Pár pillanat múlva, hogy egyértelmüsítse mit is akar, felemelte a takaróját. És ekkor megláttam őt! Őt, ahogy meztelenül fekszik az ágyban. Ezek hipnotikus másodpercek voltak számomra, de meg tudtam végre mozdulni, és mellébújtam. Ahogy eresztette vissza a takarót, érezte, hogy rajtam van egy alsónadrág is. Ezt megragadta és egy mozdulattal a combomig lerántotta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 feherfabia 2016. 03. 24. csütörtök 06:22
Tetszett!
#9 A57L 2016. 03. 24. csütörtök 03:17
Érdekes történet.
#8 zsuzsika 2015. 02. 13. péntek 08:34
Nem rossz.
#7 genius33 2012. 09. 16. vasárnap 08:27
Szertintem egészen jó lett smile
#6 masterboy 2002. 10. 13. vasárnap 17:47
épp akkor kel és akciora kész a nö... semmi elöjáték durr bele és kész. nem semmi...
4 pont
#5 ehh 2002. 10. 11. péntek 17:56
Ez a történet jó lenne, ha a bevezetésen kívül a tárgyalás és a befejezés része is itt lenne.
#4 Gab 2002. 10. 11. péntek 15:15
Ok, bocs az elöbbiért. Szivesen várom.
#3 levim 2002. 10. 11. péntek 08:32
Van folytatása is.
#2 Gab 2002. 10. 10. csütörtök 08:46
Hát.. érdekes, de lehetett volna egy kicsit többet is írni. Amúgy nem lenne rossz.
#1 Törté-Net 2002. 10. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?