A Titok 2. rész

Szavazás átlaga: 6.82 pont (457 szavazat)
Megjelenés: 2002. október 6.
Hossz: 8 061 karakter
Elolvasva: 14 680 alkalommal
Másnap délben ébredtünk, egymás mellett, ölelve, szorítva a másikat.
Belenéztem abba a gyönyörű szempárba, és újra éreztem a lábam között a bizsergést.

Szokatlan érzések, gondolatok kavarogtak bennem. Itt van egy hús – vér nő, aki a barátom lett nagyon rövid idő alatt, akit szeretek, és akivel végig szerelmeskedtem az egész éjszakát.
Ráadásul élveztem minden egyes pillanatát mind testben, mind lélekben... most hogyan lesz tovább? Vajon ez csak az "úgy megtörtént egyszer" kategóriába fog tartozni? Vagy esetleg Ő is ugyan ezeken tipródik, mint én? – aggodalmaskodtam magamban. Szorongás vett erőt rajtam.
Ahogy néztem
á
alf
lo
alf
mi
alf
tt
alf
as
arcát, ugyan azt a feszültséget véltem felfedezni tekintetében.

– Reggelizünk? – kérdeztem csendesen, feszülten mosolyogva.
– Éhes vagyok – felelte, miközben felkönyökölt mellém – de másra! – nevetett fel, és a karjaim közé bújt.
– És mégis mire? – most már én is felszabadultabban nevettem.
– Rád, Lili... – komolyodott el, ahogy felém fordult. Mélyen a szemembe nézett, és így folytatta:
– Ennek meg kellett történnie Lili. Megbántad? – újra feszült volt a tekintete. Éreztem, lélegzetét visszafojtva várja a válaszom.
– Kicsi! – suttogtam a fülébe – Nem, nem bántam meg! Nem tudom hogy történt, de azt hiszem, az első pillanattól kezdve, amikor beléptél azon az ajtón, akartam, szerettem volna, ha ez megtörténik! Nem tudom megmagyarázni, mert nem gondoltam magamról, hogy egyszer majd megérint itt legbelül egy nő szépsége, kedvessége... de Te megérintettél. Érted Kicsi!? Megérintettél! – arcomat simogatta megkönnyebbült sóhajtása.
– Annyira féltem, hogy megbánod! – mondta csendesen.
Keze rákulcsolódott kezemre, behunyta szemeit, ahogy fölém hajolt és megcsókolt. Gyengéden, nem követelőzően.
Á
alf
lo
alf
mi
alf
tt
alf
as
volt ajka íze, de édesen
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
. Körberajzolta nyelve hegyével a szám, egyszer, kétszer, ki tudja hányszor, fogai közé csippentette felső ajkam és kicsit megharapta... Kibontottam kezem kezéből, a tarkójára csúsztatva beletúrtam a hajába.
Nyelve már nyelvemet simogatta, kezébe vonva arcomat, teste forró volt, ahogy rám borult. Lélegzete kapkodóan gyors, bőre tűzként égetett, csókjának íze
m
alf
ám
alf
or
alf
ít
alf
ó
volt.
Ujjam hegyével végig siklottam a hátán, gondosan követve gerince vonalát, simogatóan, lágyan... mint ha egy parányi "tollpihe" lenne a kezemben. Érezhető volt testének reagálása, borzongott, ahogy a tollpihe – érintésem járta végtelen útját.
Kicsi mellbimbója keményen meredezve nyomódott mellemhez, éreztetve vágyát. Lángoltam. Tűzként égetett a szenvedély, mire csak Ő volt a megoldás! Teste, lelke, egész lénye... Elveszítettem a fejem teljesen. Beleolvadtam ölelő karjába, elmerültem csókja zamatában... reszketett az egész bensőm.
A női forróság szinte
k
alf
ín
alf
volt már, ahogy vérrel teli, duzzadt szeméremajkaim közül kicsordult... érezni akartam őt. Érezni, ahogy gyengéd, de mégis határozott kezével simogat, ahogy elmerül bennem, ahogy izmaim megfeszülnek ujjai körül... kívántam őt. Őrjítően.
Nyelve elkalandozott, érintve nyakamon az a kicsi gödröt, hajának illatával simogatva érzékeimet. Mellbimbóim meredezve várták kényeztetését. Lassanként haladt, nem kapkodott el semmit. Behunyt szemem szinte látta, ahogy testem minden pontján tüzet gyújt érintése.
Megfogtam a kezét, és mozdulatommal kértem, érintse meg forróságomat, érintse meg puncikámat...
Nem ellenkezett. Ujjbegyével óvatosan megérintett, én szinte felsikoltottam a kéjtől, a
m
alf
ám
alf
or
alf
alf
l
, amit ez az érintés okozott.
Már mindenem lüktetett, a fülemben hallottam szívem egyre szaporább ütemét. Zsana érezhetően élvezte a "
k
alf
ín
alf
alf
st
", végig csókolta a hasam, a combom külső oldalát, végül a térdemtől kezdve a combom belső oldalán haladt felfelé... belemarkoltam a hajába és a szemébe nézve suttogtam:
– Akarlak, kellesz nekem!!
Zsana szépséges tekintete megsimogatott, majd belecsókolt a pinusomba. Ajkai közé vette fénylően keménnyé vált kis dombocskámat, és nyelvével, körkörös mozdulatokkal kezdte el kényeztetni. Ujja hegyét végig vezette nedvesen csillogó szeméremajkaim között, utat keresve a bejárathoz. Körbe simított a bejárat mellett, és megmerítette bennem.
Testem remegve várta az ismétlést, de mást Zsana másként gondolta. Átölelte a combjaimat és a szájára feszítette pinusomat. Nyelvét mélyen magamban éreztem.
– Ahhh...!!! – szinte hörögtem az érzéstől.
A feje alig – alig mozdult, a nyelve is csak bennem és csak piciket. Viszont szorításából nem engedett. A testemnek már nem voltam ura, csípőm Zsana minden apró mozdulatára reagált. Édes gyötrelem volt ez! Tudtam, hogy csak a vágyakozásomat fokozza, de kielégíteni még nem akart. Mikor már egyre gyorsuló ütemben mozgattam a csípőm, Zsana kihúzta a nyelvét és újra rátapadt klitoriszomra. Morzsolgatta az ajkai között, szívta, mintha cumit szopogatna szájában.
Összezárta két ujját, és nagyon óvatosan belém nyomta. De nagyon mélyen!!
Nem bírtam tovább. Teljesen rácsúsztam kezére, és vad táncba kezdtem. De Zsana továbbra is megfontoltan játszadozott velem. Amikor közeledett a csúcs, abba hagyta. Pinusom ontotta magából nedvét, de nem volt ideje szétkenődni a lepedőn. Remegtem, égtem, fáztam... annyira kívántam már a kielégülést.
És akkor újból elkezdte... nyelve körbe – körbe járva dombocskám körül, az ujjait, pedig mélyen belém nyomva folytatta, amit előtte abbahagyott.
Nem erőltettem tovább a mozgást, engedtem, tegye azt, amit Ő akar. Zsana csak erre várt. Egy kicsit kényelmesebben elhelyezkedett a lábaim között, és éreztem, még mélyebbre hatol!
Olyan csiklandós érzés volt eleinte, de azután megérintett valamit, ami végleg átszakította bennem a gátat. Felsikoltottam, ahogy ezen az egy ponton játszadozott... éreztem, végem van.
Apró hullámok indultak el a tarkómtól, egészen az ágyékomig, majd vissza. Elgyengültek a kezeim és lábaim. A gyönyör úgy jött, mint az orkán. Váratlanul, romba döntve minden addigi elképzelésemet az orgazmussal kapcsolatban. Ívben megfeszült a testem, és hatalmasat élveztem!!!
Az élvezet, az orgazmus hosszú percekig tartott, szinte sírtam a gyönyörtől...

Zsana nagyon gyengéd volt, tiszta tekintetében látható volt, mennyire élvezte ő is a látványt, ahogy megmutatta azt, amit eddig még egyetlen férfinak sem sikerült: Az igazi GYÖNYÖRT.
Felsiklott mellém, és még mindig remegő testemet karjaiba vonta. Behunyt szemeimre apró csókokat rejtett. Kicsordult a könnyem a boldogságtól, olyan meghitt pillanat volt ez!!!
– Szeretlek Lili, érted? Szeretlek! – kiáltotta csendesen a fülembe. – Most már tudod, mit jelentett az, amit tegnap este mondtam.
– Igen, tudom Kicsi. Tudom és érzem. – sóhajtottam.

Be kell vallanom, nem volt erőm akkor, hogy ugyan ezt a gyönyört ajándékozzam Neki. Csak feküdtünk egymás karjaiban, hosszú – hosszú ideig. Talán el is aludhattam, mert amikor kinyitottam a szemem, már nem volt mellettem. Nem volt sehol.
– Zsana? – kiáltottam. – Kicsi, hol vagy?
De nem érkezett válasz. Körbe néztem, és az asztalon egy kis papírlapot találtam, az Ő gyöngy betűivel: "Leszaladtam vásárolni. Sietek. Szeretlek! A Te Kicsid. "
Megnyugodtam. Egy pillanatra olyan üresnek tűnt minden. De ugyan akkor jó volt ez a "magány". Végig gondolhattam az elmúl pár órát, a gyönyörű éjszakát. Tudatosan nem akartam Andrásra gondolni, de még is csak ott volt bennem. Mi lesz most? Hogyan tovább?
Az tudtam, hogy Zsanát NEM AKAROM elveszíteni, de Andrásnak sem akarok fájdalmat okozni. Az motoszkált bennem, hogy ő még 5 hónapig kint lesz Angliában, addig annyi minden történhet!
De valahol legbelül, mélyen a szívembe rejtve tudtam, hogy Zsana rabul ejtett. Rabul ejtett a szépsége, a kedvessége, a teste... a mindene! Az érzéseimet, a lelkemet, a fizikai valóságomat.

És újra csak Rá tudtam gondolni. Ahogy feküdtem a hűvös lepedőn, remegés futott át rajtam a gondolattól, hogy újra itt lesz, újra együtt leszünk, és újra együtt mártózunk meg a gyönyör tavában...

Összeszedtem magam, és lefürödve, tisztán vártam az érkezését. Eltelt talán egy óra is, amikor meghallottam lépteit.
Torkomban dobogott a szívem, ahogy kiléptem elé az előtérbe...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.82 pont (457 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
veteran
2022. június 8. 01:41
#80
A folytatás elmarad?
1
én55
2021. február 2. 12:49
#79
Ez is tetszik. Folytatás?
1
a
angel234
2021. január 18. 02:56
#78
A folytatás is jó lett,de az oldal úgyis törli ezt a hozzászólást is.
1
Andreas6
2021. január 17. 05:56
#77
...de azt hiszem, hiába várunk folytatásra.
1
Andreas6
2021. január 16. 11:38
#76
Lehet folytatni hármasban is...
1
t
t.555
2017. október 29. 01:32
#74
Szeretem a leszbit!
1
l
listike
2014. november 24. 13:09
#72
Ez is gyönyörű, miért nem folytattad?
1
deajk2008
2014. november 18. 11:36
#71
én úgy hiszem, hogy ennek lehet folytatása és sok-sok szeretettel várom.
1
deajk2008
2014. november 18. 11:32
#70
így lett nekem ez 8p, mert a terjedelem számomra nem elég
1
deajk2008
2014. november 18. 11:30
#69
bár az nem tetszik itt hogy terjedelmileg harmada lett az előző rész karakter száma
1
deajk2008
2014. november 18. 11:29
#68
nagyon jó lett a folytatás jó a helyesírás
1
deajk2008
2014. november 18. 11:28
#67
tetszett nagyon ez az egész második rész is
1
a
A57L
2014. április 12. 05:47
#66
A folytatás már nem tetszett.
1
tutajos46
2013. október 19. 06:36
#65
Köszi a folytatást, tovább.
1
B
Bikmakkocska
2013. január 1. 20:56
#64
Nagyon jó, őszinte, folytasd!
1
s
szabobianka
2012. október 25. 17:12
#63
Nagyon jó volt Liliana!!! Szerintem csinálj folytatast!!! 🙂 🙂
1
zsazska
2008. december 4. 13:31
#62
Már többször is elolvastam, de ilyen gyönyörűt még soha. Nagy kár hogy nincs folytatás!!!!!!!
1
sihupapa
2008. július 19. 23:07
#61
!!!!!!!!!!!!!!!!ilyen
1