A+ A-

Carole vakációja

Fordítás
Carole utált felkelni kora reggel, főleg ha iskolába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Karen ugyancsak késői kelő volt és Carole megpróbált csendesen közlekedni és nem felkelteni őt. A nappaliba ment a tejével, és ahogy visszahúzta a függönyt, meglátta az anyja ruháit a kanapé környékén.
Amint felszedte őket, felemelte a bugyit és megvizsgálta a háromszöget. A spermafolt nyilvánvalóan ott volt és elfelejtette a tejét, arra koncentrált, hogy felnyalja a spermát a koszos bugyiról. Az ördögi 15 éves megjegyezte, hogy meg kell majd kérdeznie az anyját, hogy hol kefélt, az órájára pillantva káromkodott(shit). el fogok késni, és szaladt az ajtóhoz.
Öt perc múlva már az iskolalépcsőket mászta, amikor találkozott a ribanc barátnőjével, Jillel. "Hi Carole, fáradtnak nézel ki" mondta. "Nem vagyok fáradt" mondta miközben elmesélte a reggelét. "Tényleg nagyon csodálkoztam, ki dugta meg az anyámat, és nem volt időm elkészülni normálisan". "Ebben tudok segíteni", mondta Jill. "Gyere most a mosdóba". Szorosan fértek csak el abban a boxban amelyiket Jill mondta. "Dobd le a bugyidat", és elkezdett kutatni a táskájában. "Mit keresel" érdeklődött Carole. "Nincs időnk semmire"
"Erre van időnk", mondta Jill. Egy tojáshoz csatlakozó vezetéket vett elő. "Postán rendeltem, felnyomod a puncidba, az irányító doboz segítségével vibrációt lehet okozni. Én már kipróbáltam és ez valami fantasztikus. " Ahogy Carole megszemlélte, megtudta szagolni a fiatal barátnője punciját a műanyagon. "Igen, elhiszem, hogy kipróbáltad" nevetett. "Dugd fel nekem" Jill letérdelt és feldugta Carole puncijába, ajkai már nedvesek voltak az izgatottságtól. Kissé széjjelebb nyitotta a lábait, hogy keményen be tudja tolni a puncijába. "Bent van", mondta és mrgnyalta Carole csiklóját, abban a pillanatban megszólalt a csengő. "A francba mondták mindketten", "Gyorsan, húzd fel a bugyidat, és az majd elrejti a drótot" Jill ezután a kicsi irányító dobozt bedugta Carole bugyijába és alacsonyra állította, és leengedte a szoknyáját. "Tökéletes", mondta. "Menjünk" A vibrációt a puncijában felségesnek találta.
Azt vette észre, hogy kissé hintázik a székén, a bugyi mozgása a csiklóján kombinálva a rezgésekkel elég volt, hogy elmenjen. Földrajzon egyszer, matekon kétszer... A baszás az egyetlen dolog ami a matekot élvezetesebbé tudja tenni. A szünetben ott álltak a folyosón néhány barátnőjükkel. "Milyen?" kérdezte suttogva Jill, hogy senki más ne hallja. "Brilliánsan kefél" válaszolta Carole, "A bugyim csuromvizes már". Ahogy ott álltak, Jill óvatosan benyúlt Carole szoknyájába, és egy mosollyal maximális fokozatra állította. Carole alhasa megugrott, ahogy teljes erővel pulzált a puncijában, és az égő csiklója egy újabb orgazmushoz jutatta.
Valószínűleg elesik, ha Jill el nem kapja. "Kapcsold ki. Kapcsold ki ezt a baszást", könyörgött összeszorított fogakkal. Elnézést kértek a barátaiktól, és gyorsan a wc - re mentek. "Te kibaszott kurva", robbant ki Carole - ból az egyik bokszban. " Valószínüleg bepisiltem". Jill nevetett miközben letérdelt. "Lássuk". Amint Carole felemelte a szoknyáját, a pinaszag megtámadta Jill orrcimpáját és ugyanakkor beborította. Hatalmas vizes folt volt Carole bugyijának elülső részén, Jill nekiállt az anyagon keresztül lenyalni. Carole hátravetette a fejét amint megérezte barátnője száját és nyögött "Oh, nyalj ki Jill".
Jill oldalra húzta Carole bugyiját és kihúzta a tojást Carole testéből. Elkezdte ujjazni Carole punciját, közben tisztára nyalta a tojást. Ahogy megszólalt az órára hívó csengő, a két ujj a puncijában és a csiklóját dörzsölő hüvejkujj hatására Carole teste megremegett az orgazmustól.
Ahogy húzta fel a bugyiját, megcsókolta Jillt, és megérezte a saját ízét. "Gyere, megint el fogunk késni". Amint Carole hazaért az iskolából, az anyja épp a konyhában készítette a vacsorát. "Szervusz drágám, milyen volt az iskolában?" kérdezte. "Nagyon jó volt", válaszolt, majd leírta a tojás alakú vibrátort az anyjának. "Nagyon sok orgazmust okozott nekem. A bugyim csurom víz. Jut eszembe, reggel felszedtem a ruháidat. Ki hagyta a spermáját a bugyidon?" Az anyja nevetve válaszolt, "Szórakozni voltam Marshaval, meg a barátjával, Ronnal tegnap éjjel.
Ahogy felmentünk a lakásába, épp csak bezáródott az ajtó és már Ron nyakába is ugrott. Mind a kettőnkkel kefélt." Megtörölte a kezét és leült. "most jutott eszembe," folytatta, " Hol akarsz lenni az őszi szünetben?" "Komolyan, hol?","Lynn nénikéd bérelt egy házat egy ranchon és szeretné, ha csatlakoznánk hozzá!" "Igen ez jó lesz." Carole csodálkozott. "Bill is vele megy" kuncogott. Szombaton mennek le, hétfő délután jönnek. Szerintem Corrie is velük van. Mi kedden utazunk, és felvesznek minket a reptéren. "Ez egy csintalan vakáció lesz", mondta Carole nevetve. Nem tudott várni és elmondta Jillnek az utat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.48 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zsuzsika 2014. 07. 9. szerda 09:21
Nem tetszett.
#14 A57L 2014. 02. 22. szombat 06:24
Nem rossz.
#13 Zsazsa33 2010. 10. 28. csütörtök 00:45
Hát a fordítást sem egy "Arany János" követte el - az is csapnivaló, annál már csak a story a szarabb!
#12 Lavander 2010. 10. 27. szerda 21:33
ez de szar...mármint nem a fordítás, hanem maga a sztori.
#11 khm 2002. 12. 28. szombat 02:21
Kommersz, de kurvatömény.
Fantázia tényleg annyi van benne mint egy zsömlében, és totál-abszurd, de attólmég (magam sem tudom miért de)tetszett :)
#10 a forditó 2002. 11. 16. szombat 20:23
Két nap alatt fordítottam le, és egészen a végéig nem bírtam megjegyezni, hogy ki kivel van....
#9 retro 2002. 10. 8. kedd 08:04
hány éves a pilóta?
#8 szexy baby 2002. 10. 7. hétfő 16:26
Alig értettem vmit, bár nem rossz
#7 Kaldy 2002. 10. 4. péntek 21:58
Valóban zavaros 1 picit, néha elvesztettem a sfonalat! De tényleg BIZAR!!!
#6 Zsu 2002. 10. 4. péntek 16:42
Zűrzavaros, bonyolult, túl sok....
#5 ehh 2002. 10. 4. péntek 13:46
Nincs az világos, de az nem is baj, hogy nem valódi. De a nevekkel a kavarás... Baromira nemtom ki kivel van =]
#4 Robi 2002. 10. 4. péntek 11:48
Szerintem jó, bár a valóságban nincs ilyen.
#3 retro 2002. 10. 4. péntek 08:40
Mint minden ez is csak kitaláció, valós alapja nulla, viszont a törté-net egyik legjobbjának tartom! Határozottan felizgatott!
#2 Én 2002. 10. 4. péntek 08:12
Egyetértek, bár nem ilyen vulgáris formában.
#1 Törté-Net 2002. 10. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?