Az esküvőm napja

Szavazás átlaga: 8.1 pont (63 szavazat)
Megjelenés: 2023. július 12.
Hossz: 15 408 karakter
Elolvasva: 1 016 alkalommal
Az esküvőm napja volt, amit hónapok óta terveztem. A szívem hevesen dobogott attól a pillanattól kezdve, hogy felkeltem az ágyból, egészen addig a pillanatig, amíg az unokatestvérem végigkísért az ülések közti folyosón. Apám elhunyt, ezért kértem meg Rolandot, hogy adjon át Leventének – a pénzügyemet, a szerelmemet, az életemet.

Roland hét évvel idősebb nálam és mióta apa itt hagyott, ő vette át a nagy testvérem és apám szerepét. Nagyon szeretem az unokatestvéremet, jobban, mint bárki mást a világon – kivéve persze Leventét. Július 16-át választottam az esküvőmnek, mert ez egyben Roland harmincadik születésnapja is volt.

Roland ki nem állhatta Leventét. Nem egyszer nyíltan megmondta, hogy szerinte egy nőcsábász seggfej, aki csak kihasznál engem. Nem akartam ezt hallani. Mélyen szerettem Leventét és kétségtelenül tudtam, hogy ő is ugyanennyire szeret engem. Gyakran veszekedtem az unokatestvéremmel a választásom miatt, de végül én nyertem. Roland beleegyezett, hogy végigkísérjen a folyosón, de nem Levente miatt, hanem csakis az én kedvemért.

A nap ragyogó égbolttal virradt; a világ mosolygott az esküvőmön. A nyoszolyólányom és egyben a legjobb barátnőm, Dalma velem volt. Mindent menedzselt, segített elkészíteni a hajam és a sminkemet. Anya segített felöltözni, míg Dalma elment készülődni a többi koszorúslányommal. Az esküvő és a fogadás nagyszerűnek ígérkezett, de én leginkább arra vártam, hogy férjezett nevemmel üdvözöljem az estét. Leventével öt hete nem volt szexuális kapcsolatunk. Megállapodtunk, hogy egy hónapig megtartóztatjuk magunkat, hogy a nászéjszakánk a lehető legemlékezetesebb legyen. A csiklóm teljes készenlétben várta az intim izgatást és a házasság elhálását. Alig vártam, hogy ágyra döntsenek a különleges napomon.

Levente magas volt és merengően jóképű. A szeme örömtől csillogott, ahogy figyelte, ahogy az unokatestvérem karján odamegyek hozzá. Amikor kellett a szemembe nézett és azt mondta:

– Igen!

A világom tökéletes volt abban a pillanatban. A fogadás alatt történt a baj, ami drasztikusan megváltoztatta az életem hátralévő részét. Nem találtam a nyoszolyólányomat. Dalma elment valahova és senki sem tudta, hol van.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 8 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 8.1 pont (63 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
plmyaq
2023. július 22. 14:20
#10
Lett folytatása a dolognak?
1
l
laja.jl
2023. július 12. 20:11
#8
Hol volt itt lelkiállapotot kihasználó unokatesó?
Az élet csinál fura helyzeteket.
Idézet: Szerencse hogy a 80.-as években nőttem fel! Én is ilyen hülye voltam, de nincs róla fényképes/videós bizonyíték a neten...
2
Lolamacko
2023. július 12. 17:02
#6
Tetű pasik mindig voltak, és vannak is, mi ebben a modern? 
A menyasszony lelkiállapotát kihasználó unokatesó sem szimpatikus, vagy ő segített feldolgozni a stresszt?
1
doriangrey
2023. július 12. 13:57
#4
Öregek vagytok, ez meg a modern világ. 😉 
Mosoly nélkül. 
2
Andreas6
2023. július 12. 07:04
#2
Nem tudom elhinni, hogy ilyen megtörténhet - még képzeletben sem.
3
T
Törté-Net
2023. július 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1