A+ A-

A főnök, az unokahúga és Beth

Fordítás
A dolgok a melóban jól mentek, Jane és én is jól éreztük magunkat. Sue és én továbbra is együtt dolgoztunk, és én a hátfő estéket Sueval töltöttem, szeretkeztünk majdnem egész éjjel. Sue imádta, ha nyalják és én elég sok időt töltöttem lábai közt, punciját nyalva és többször ezzel a csúcsra juttatva. Basztam Sue szűk pináját, jól kitágítva a puncit, egészen addig, míg majdnem elájul. Annyira felizgattam Suet, hogy meghágta a faszomat, belenyomta a szűk segglyukába, és addig baszott, míg megtöltöttem édes seggét nagy adag spermámmal. Sue kezdte egyre jobban megkedvelni az anális szexet, és egyszer egy műfaszt nyomott a puncijába, miközben én hátulról basztam a seggét.
Már vártam a szerdát, mikor Jane - el, Kimmel és barátjukkal, Beth - el találkoztam. Extra pihenőt iktattam be keddre, mivel tudtam, hogy a lányok teljesen ki fognak szárítani. Szerdán Jane behívott az irodájába és szólt, hogy csak később fog hazaérni, mert közbe jött egy fontos és vártalan találkozó, és megkért, hogy legyek a házánál este hatkor. Megkérdeztem, hogy ő is ott lesz - e hatkor, de ő azt mondta, hogy nem, ő csak tíz körül tud odaérni, és addig szórakoztassam Kimet és barátját Bethet, míg ő hazaér. Megígértette velem, hogy hagyok neki is valamit. Megígértem neki és elhúztam az asztalától, lábait széttártam, és felemeltem a szoknyáját. Jane meglepett, mivel harisnyakötő és harisnya volt rajta, nem pedig harisnyanadrág, és legnagyobb meglepetésemre Janen nem volt bugyi. Felcsúsztattam kezemet puha belső combján, és becsúsztattam az ujjamat a puncijába. Jane már nedves volt, én pedig úgy döntöttem, adok neki valamit, amivel ellesz estig. Combjai közé térdeltem, felhúztam szoknyáját a derekáig, széttártam a lábát a száke karján kívülre. Jane puncija szinte csöpögött a nedvességtől, két ujjamat simogattam a punciját, és elkezdtem nyalni és szívni merev csiklóját. Jane arra koncentrált, hogy csendben maradjon, én pedig éreztem, hogy orgazmusa rohamosan közeleg. Jane a tarkómra tette a kezét és arcomat keményen a réséhez szorította amikor az orgazmusa elérkezett és halk nyögő hangokat hallatott. Felnyaltam a kifojt puncilét, és miután érzékeit visszanyerte, megigazítottam ruháit és felálltam. Jane megcsókolt és azt mondta, szórakoztassam Kimet és Bethet. Mondtam, hogy így lesz, és azt mondtam neki, hogy siessen haza a találkozóról.
A nap hátralévő része eseménytelenül telt el. Fél hat körül hazamentem és faszom már elkezdett felállni, várva a forró baszást, amiben rövidesen része lesz. Odaértem Jane házához, odamentem az ajtóhoz és meghúztam a csengőt. Mikor az ajtó kinyílt Kim és egy gyönyörú fiatalnak látszó lány áll meztelenül az ajtóban. Faszom teljesen felállt a látványtól, mikor Kim beinvitált. Kim becsukta az ajtót és bemutatta nekem Bethet. Beth legalább olyan gyönyörű volt, mint Kim, mellei egy kicsit kisebbek voltak, de minden porcikája formás volt és kemény rózsaszín mellbimbók díszítették, és szívásaimra vártak. Bethnek kicsi dereka volt, formás hasa, feneke csinos és formás volt, puncija borotválva volt, szabadon hagyva így rózsaszín nagyajkait, és nagyon hosszú csiklóját, ami a felizgultságtól már keményen állt. Beth szája és ajkai kicsit fénylettek, amiben felismertem, hogy Kim puncijának leve volt. Magamhoz húztam őt, megcirógattam csöcseit, megcsókoltam, hogy érezzem Kim ízét az ajkán és a nyelvén. Keze megragadta seggemet, szorosan magához rántott, így nekinyomva kemény faszomat a puncijának. Lenyúltam és én is megragadtam a fiatal formás segget és ujjamat a anusának nyomtam. Kim melletünk állt és ujjazta magát, csipkedte kemény mellbimbót, erősen felizgulva, alig várva már, hogy ő is akcióba léphessen. Abbahagytam az ölelkezést Bethel, és elmondtam neki, hogy mennyire gyönyörű és izgató, és javasoltam, hogy vetkőztessen le. Beth egyetértett velem, és azt mondta, nagyon szeretné látni nagy farkamat. Megkértem Kimet és Bethet, hogy vetkőztessenek le. Kim kezdte, kioldotta az övemet, közben Beth az ingemnél kezdte. A lányok pillanatok alatt levetkőztettek, Beth pedig ezután letérdelt, kezébe vette és elkezdte masszírozni keményen álló faszomat. Kim azt mondta neki, hogy vegye a szájába a faszomat, erre Beth lenyalta a közben megindult előváladékomat, majd tövig bekapta a faszomat, egészen a torkáig. Amíg Beth szopott, és megcsókoltam Kimet és dolgoztam forró testén, csipkedtem mellbimbóit, és ujjammal basztam forró, nedves punciját. Beth szája jó munkát végzett a farkamot, mert éreztem, hogy spermám érkezni kezd a golyóimból és megtöltöttem Beth forró száját egy nagy adag spermával. Beth szájba baszta magát egészen addig, míg az egész adagot fel nem szívta, majd átölelt mindkettőnket. Kim elfordult és megcsókolta Beth nyitott száját, Beth megosztotta spermámat Kimmel, nyelve adta át a spermát Kim szájába, ahogy csókolóztak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.01 pont (72 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#21 Andreas6 2017. 11. 27. hétfő 06:35
Jobban tetszett volna, ha egy kicsit hihetőbb. Ez túl sok és túl tömény volt.
#20 cscsu50 2017. 02. 23. csütörtök 10:48
nagyon meseszerű
#19 papi 2014. 05. 7. szerda 05:13
Élvezetes
#18 listike 2014. 04. 26. szombat 09:04
Ez egy lehetetlen történet, de jó volt.
#17 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:31
Nagyon jó.
#16 Opál 2003. 03. 23. vasárnap 19:56
Fasza volt!
Pasim nics így ez egy picit kárpótolt!
#15 pg 2002. 12. 5. csütörtök 11:43
nagyon tuti - tetszett! jönnek még hasonlóak?
#14 Masin 2002. 10. 2. szerda 17:47
Ennyit húsz ember nem tud élvezni!!!
#13 Steve2 2002. 10. 2. szerda 13:05
sziasztok ezek sajna kitalált történetek!((( Jó lenne persze élőben megvalósitani de hol vannak ilyen hölgyek???
#12 kefe 2002. 10. 1. kedd 14:59
to:PiercingGirl! Szívesen "megnézném a foltodat"!
#11 szexy baby 2002. 10. 1. kedd 14:51
Nagyon jo volt, csak igy tovább
#10 Hugo 2002. 10. 1. kedd 02:57
Hat nem leheyne egy kicsit valosag huebbet vagy legalabb izgalmas szokatlan helyszin vagy ismert extrem vagy valami mert ezek a tortenetek mar kezdenek unalmasak lenni !!!!
#9 Z 2002. 09. 30. hétfő 22:45
Jók ezek a storyk, elolvassa az ember és utánna akkorát szeretkezne a nőjével, hogy kilógna az ágyból :)))))
#8 Sas 2002. 09. 30. hétfő 20:21
LinkViki ez most felajánlás volt? Ha igen vállalom.
#7 Bad 2002. 09. 30. hétfő 18:22
hm...nem rossz....nem rossz
#6 Zizz 2002. 09. 30. hétfő 18:00
Olyan hatnék érzésem van...
Baszhatnék!
#5 LinkViki 2002. 09. 30. hétfő 17:52
Ha lenne pasim,az egész éjjelt végigba...ám vele.Nagyon jó volt.Teljesen felizgultam!!:DDDDDDDDDDkirály!!:-)
#4 Sas 2002. 09. 30. hétfő 16:28
Nekem is áll a dákóm!
#3 PiercingGirl 2002. 09. 30. hétfő 16:10
Totál átázott a bugyim !!!
#2 riaria 2002. 09. 30. hétfő 07:06
Tökéletes, már én is tocsogok...