A+ A-

Útközben

Fordítás
Eredeti történet
Első rész
Egy unalmas üzleti út volt a sok közül. Frankfurttól Atlantáig kellett repülnöm, hogy részt vegyek egy találkozón. Mint mindig, az 1. osztályon utaztam. Mivel Atlantában nagyon nagy lesz a hőség, megfelelő könnyedtséggel voltam öltözve. Blúzt, melltartót, és egy rövid, nyári szoknyát viseltem. Úgy terveztem, hogy majd a hotelben átöltözöm. Végül a gépen ültem. Mivel a gép az utolsó, esti járat volt azon a napon, az első osztályon egy idősebb férfit kivéve (aki 4 sorral mögöttem ült) senki sem volt. Miután elértük a repülési magasságot, jött a Stewardess, és kérdezte, hogy kérek - e valamit inni. Egy "Blood Mary" - t rendeltem. Az alkoholtól egy csöppet jobb kedvem lett. Magamra húztam egy takarót, és egy kissé meglapultam alatta. A Stewardess még elment egy pár alkalommal mellettem, ilyenkor mindig rámmosolygott.
Tényleg nagyon szemrevaló volt. Magas, szőke, csodaszép mellekkel (amik sajnos a ruhája miatt nehezen voltak láthatóak). Behunytam a szemeimet, és magam elé képzeltem valami szépet. A jobb kezem a melleimhez vándorolt, és simogatni kezdte őket. Kigomboltam a blúzomat, és a bimbóimmal játszadoztam. Éreztem, hogy folyamatosan benedvesedem, és csak a szép Stewardessre tudtam gondolni. Magam elé képzeltem, ahogy éjszakánként a szobájában fekszik, és ő is izgatja magát.
A melleimet egyre keményebben gyúrtam, légzésem felgyorsult. A takaró alatt felhúztam a szoknyámat, és gyorsan megszabadítottam magam a tangámtól. Izgató volt, ahogy a csupasz puncim hozzádörzsölődik az üléshez. Kicsit elfordultam oldalasan, és a jobb lábam a mellettem lévő szabad ülésre tettem fel. Körkörösen izgatni kezdtem a kezelmmel a puncim, éreztem, amint egyre nedvesebb leszek. Ezután a résem mentén húzogattam kezem fel, és le.
Hirtelen megrémiszt a felém közeledő csinos Stewardess látványa. Eközben kint teljesen sötét volt, de a kabinban volt valamennyi fény. Közvetlenül mellettem állt meg, mire persze elpirultam. Rámmosolygott, tekintete a csípőmre szegeződött. Még csak most vettem észre, hogy a takaró a mozgásom miatt kicsit oldalra csúszott. Egészen pontosan felismerhette a lyukamat. Teljesen leblokkoltam, de ő a szájára tett mutatóujjával megnyugtatott. Nagy kő esett le a szívemről, hiszen a szituáció meglehetősen kínos volt. Alaposan körülnézett, a kolleganői a gép különböző pontjain aludtak. Majdnem egyedül voltunk itt. Leült az üléssor másik oldalára, felhajtotta az ülése karfáját, és felém fordult.
- Csináld tovább! - suttogta
Természetesen sokkal bátrabb lettem. Felé fordultam, és széttártam a lábaimat. A szeméremajkaimat simogattam, kezdve a csiklóm dörzsölésével.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.68 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 24. hétfő 10:17
Ócska.
#9 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 16:38
Rövid és gyenge.
#8 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:55
Egész jó
#7 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:21
Nem olyan rossz.
#6 miyagi 2003. 01. 30. csütörtök 15:58
Lásuk a medvét.
#5 Mynock 2002. 09. 27. péntek 23:59
Miert?Lesz folytatas? :)))
#4 Skeez 2002. 09. 27. péntek 12:38
Ja, lassuk a folytatast
#3 Tribute 2002. 09. 26. csütörtök 15:39
Rövid, nem túl sok "eksönnel" de majd a folytatást is megnézem
#2 en 2002. 09. 26. csütörtök 01:12
jo lenne, ha tortenne valami...
az oké, hogy több részes, de pont emiatt lehetne valami felvezetés is
#1 Törté-Net 2002. 09. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?