A+ A-

Conni & Claudia

Fordítás
Eredeti történet
Kora este volt. Egy barátnőmet látogattam meg, és éppen hazafelé tartottam. A buszmegállóban aztán hosszasan elgondolkodtam azon, milyen is volt nála. Ez alkalommal is úgy történt, mint mindig. Egy kis alkoholizálás után beszédtémáink rögtön az erotikára orientálódtak. Tehát ez az egész ottlét rendesen beizgatott. Ehhez hozzá kell még tenni, hogy a barátnőm egy meglehetősen vonzó nő. Szívesen szexelnék vele. Mindig elképzelem, milyen szép is lenne, simogatásában, masszírozásában részesülni. Csodaszép testével szeretném kiélni az egész fantáziámat. Mindig arról álmodozom, milyen érzés lenne megérinteni, megcsókolni, nyelvemmel felfedező útra indulni teste különböző pontjain...
De persze sose merném ezeket megtenni. Így ácsorogtam álmaimba burkolózva a buszmegállóban, mikor hirtelen egy autó fékezett mellettem. A volánnál egy nő ült, és a nyitott ablakon keresztül megkérdezte, hogy esetleg elvihet - e...
Általában nem ülök be idegenek autóiba, de ez a nő valami olyan bizalomgerjesztőt sugárzott felém, amit nem utasíthattam vissza.
- Hová szeretnél menni? - kérdezte
- Fridrichsort - ba - válaszoltam
- Nagyszerű, ott lakom, pattanj be! A nevem Claudia. És a tied?
- Conni
Az egész út alatt dumcsiztunk. Kb 30 körülinek néztem, és kimondottam szépnek találtam. Középhosszú, sötét haja volt, szép barátságos arccal. Sportos, karcsú alakot tudhatott a magáénak. A nyitott kabátja alatt egy fekete testhezsimuló ruhát hordott, aminek a szegélye kicsit felcsúszott.
Meztelen lábait szinte teljes egészében láthattam, még harisnyát sem hordott. Ez az összkép nagyon erős szexuális kisugárzást éreztetett velem. Azonnal észrevettem, hogy újdonsült barátnőm mindent kívánságomat teljesíthetné.
Mialatt azon törtem a fejem, hogy kellene őt erről megszólítani, egyszercsak a kezét a nyakamon éreztem.
- Nagyon szép vagy Conni - mondta
- Köszi, de te is nagyon - válaszoltam kicsit összezavarodva
- Nem baj ha egy picit simogatlak? - kérdezte Claudia
- Nem, éppen ellenkezőleg, nagyon szépnek találom...
Visszahajtottam a fejemet, és élveztem a keze munkáját. Eközben éreztem valami újfajta izgalmat, bennem föltámadni. Minél tovább csinálta, annál izgatottabb lettem. Akaratlanul is elkezdtem melleimet simogatni.
- Voltál már nővel? - kérdezte
- Nem, de régóta álmodozom róla
Eközben a kezét a térdemre csúsztatta, majd lassan fentebb húzta, míg a szoknyám alatt el nem tűnt. A combom belső felét cirógatta. A lábaim szinte automatikusan nyíltak szét. A bugyimat tapogatta, így éreznie kellett, hogy időközben hogy benedvesedtem.
Ez már túl sok volt, nekem is meg kellett őt érintenem. Egy kicsit felé fordultam, csak hogy a melleit elérjem. Észrevettem, hogy ő is szörnyen izgatott. Éppen akkor, amikor már a lábközét akartam elkezdeni simogatni, megállította az autót.
- Itt lakom, gyere velem!
Nem kellett kétszer mondania. Amikor aztán a lépcsőházban voltunk, magához húzott, és megcsókolt. Nem óvatosan, és gyengéden, hanem vadul, és szenvedélyesen. Először érezhettem meleg, nedves nyelvét a számban. A keze a bugyim alá csúszott, és a puncimat simogatta. Én eközben a ruháját húztam fel, és seggét fogdostam. A bujaság teljesen úrrá lett rajtam, az is teljesen mindegy lett volna számomra, ha valaki belépett volna a lépcsőházba.
- Gyere, menjünk fel! - mondta
Még lépcsőzés közben is simogattuk, csókoltuk egymást. A lakásba belépve leültetett a kanapéra azzal, hogy hoz valamit inni. Tulajdonképpen semmit nem akartam inni, egyes egyedül csak őt akartam. Nemsokára megjelent két pohár vörösborral a kezében.
- Egy forró éjszakára Conni!
Ezután leült a velem szemben lévő fotelbe.
- Vedd le a bugyid, és mutasd meg a puncid! - mondta Claudia.
Levettem hát a bugyim, és amennyire csak tudtam, széttártam a lábam, hogy a forró lyukamba minél mélyebbre beláthasson.
- Simogasd magad, izgasd a csiklódat! - parancsolta meg
Hátrahajtottam a fejem, becsuktam a szemem, és elképzeltem, amint Claudia végre odajön hozzám, és hogy a puncimat izgató kezem az ő nyelve, miközben kéjbarlangomat kényezteti. Egy vágyakozó sikolyt hallottam Claudiától.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.06 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 24. hétfő 10:05
Hol van a folytatás?
#9 papi 2014. 06. 16. hétfő 04:44
Elmegy
#8 devilmanrobi 2012. 03. 31. szombat 16:49
nyes
#7 leg 2002. 10. 22. kedd 14:38
az teccett, amikor a lépcsőházban folyt a sztori. a többi szokványos.
2 pont
#6 ah 2002. 09. 24. kedd 14:41
nem egy nagy szám, de azért várjuik a folytatást
#5 Zzozzo 2002. 09. 24. kedd 08:19
nem volt valami nagy szám (3)
#4 ferko 2002. 09. 23. hétfő 16:25
tré
#3 Korgyé 2002. 09. 23. hétfő 11:56
Huhh, de gyenge!
#2 A nevem 2002. 09. 22. vasárnap 23:36
nem fontos csak amit írok:
U N A L M A S
#1 Törté-Net 2002. 09. 22. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?