A+ A-

Hajfestés

22 éves vagyok és mindennapos téma nálam a szex. A párommal szinte naponta bújunk ágyba, és a legkülönfélébb malacságokat találjuk ki. Lánnyal viszont még nem voltam, de azt hiszem a fantáziámat mindig piszkálta. Egyszer aztán nagyon kellemes élményben volt részem.
Történetem a következő:
Van egy nagyon kedves barátnőm. Rengeteg időt töltöttünk együtt, buliztunk, pasiztunk együtt, de egymással soha nem kezdtünk ki. Tavaly férjhez ment Németországba egy jól menő, de igen elfoglalt üzletemberhez. Azóta nagyon ritkán találkozunk, csak ha látogatóba jön haza. Legutóbbi ittlétekor egy ismerősünk lakásában lakott, az ismerősünk nyaralni ment.
Azt hiszem a harmadik napon történt, hogy megbeszéltük, hogy befestem a haját, mert Németországban kisebb vagyonokat elkérnek egy fodrásznál egy egyszerű hajfestésért is. Dél körül mentem át hozzá a szükséges felszerelésekkel, és nem sokkal később neki is láttunk. Levettünk minden ruhánkat, rajta csak egy bugyi volt, én pedig felvettem egy rossz szakadt pólót, nehogy saját ruháinkat fessük össze. Kikevertük a festéket, ő leült egy sámlira én pedig szembe álltam vele, ecsettel a kezemben, hogy nekilássak a festék felvitelének. Még annyi időm sem volt, hogy az első ecsethúzásokat elkezdjem, mert szinte azonnal megéreztem forró leheletét vénuszdombomon, és ugyanabban a pillanatban azt is láttam, hogy gyorsabban kezdi a levegőt venni, és tekintete a puncimon pihen. Nem jöttem zavarba, és mivel már én is gondolkoztam hasonló helyzeten, letettem a festéket és az ecsetet, és hagytam, hadd gyönyörködjön a látványban. Eltelt 1 - 2 perc, mire észbe kapott, hogy mit is csinál, és rögtön mentegetőzni kezdett, hogy ő nem leszbikus, nehogy rosszat gondoljak róla, de mostanában annyit dolgozik a férje, hogy alig látja, este fáradtan beesik az ágyba, szerelmi életük pedig hetek óta csak álmában van. Elmondtam, hogy én sem vagyok leszbikus, de a gondolat engem is foglalkoztat, nem mintha nem lennék kielégítve.
Mintha ezzel azt mondtam volna neki, hogy én is akarom, mert abban a pillanatban félretolta a bugyimat (ugyanis ő még mindig a sámlin ült előttem, és pont szintben volt...), és nézegetni kezdte fazonra borotvált puncimat. Rögtön éreztem, hogy itt nem fogunk megállni, ugyanis olyan szexuális izgalom fogott el, hogy szinte azonnal elöntött a forróság, és az izgalomtól nedves puncimon megcsillant a lámpa fénye. Barátnőm sem volt tétlen, lassan középső ujját végigvezette a szeméremajkaim között, hozzáérve a csiklómhoz, amitől remegni kezdtem. Ekkor elérkezett az a pillanat, amikor szó nélkül, de egyszerre álltunk fel és elindultunk az ágy felé.
Mire odaértünk már mindkettőnkön csak bugyi volt. Ő kezdte el nézegetni a puncimat, mégis én lettem hirtelen a kezdeményező. Hanyatt fektettem az ágyon és lassan simogatni kezdtem a melleit. Hatalmas, kemény és forró melle volt, a mellbimbója úgy illett bele a számba, mintha mindig is ez lett volna a dolga. Pillanatok alatt olyan kemény lett, mint a kő. Szívtam és szopogattam, mindaddig, míg barátnőm zihálni nem kezdett az élvezettől. Közben persze a kezem sem maradt tétlen. Lecsúsztattam a lába közé, és kezem lassan felfedező útra indult
szeméremdombjától egészen a popsijáig. Éreztem, hogy ő is annyira beindult, mint én. Amikor már kellően nedves volt az ujjam is, egy határozott mozdulattal, de nem túl erőszakosan középső ujjamat bedugtam nedvtől csillogó forró puncijába. A kéjtől hangosan felnyögött. Szélesre tárta lábait, hogy minél jobban elérjem gyönyörének forrását. Gyönyörű, teljesen leborotvált puncija ámulatba ejtett.
Egyre jobban vonaglott a kezem alatt és elérkezettnek láttam az időt arra, hogy belekóstoljak a lába közé. Lassan lekúsztam és kényelmesen behelyezkedtem a két széttárt comb közé, majd figyelmesen szemügyre vettem az elém tárulkozó illatos, rózsaszín punciját. Hirtelen a látványtól olyan nedves lett a saját puncim, hogy magam is meglepődtem. Két ujjammal finoman széthúztam a szeméremajkait, mire elővillant a gyönyörű rózsaszín borsószem nagyságúra duzzadt csiklója. Leküzdhetetlen vágyat éreztem, hogy a lehető legjobban kielégítsem barátnőmet, ezért rögtön a számba vettem meredező csiklóját és lassan de határozottan körözni kezdtem a nyelvemmel, majd egyre gyorsabban és követelőzőbben szívtam magamba csiklóját, és édes nedvét.
Azt említette a barátnőm, hogy régóta nem az igazi a szexuális élete, de azt nem gondoltam, hogy szinte másodpercek alatt el fog élvezni a karjaimban. Mélyről jövő, kéjes nyögés kíséretében élvezett el, a teste egy pillanatra görcsbe rándult, lábaival rászorított a vállamra.
Majd szépen megnyugodott, és csak gyors, de egyenletes lihegését hallottam. Még ekkor is a lábai között feküdtem, és óvatosan simogattam nyelvemmel lüktető punciját. Teste lassan elernyedt, és felemelte a fejét, és mosolyogva rám nézett. "Nem is emlékszem mikor élveztem ekkorát!", mondta halkan, mosollyal a szája szegletében. Ekkor felült és két kezével a vállamnál fogva hátamra döntött.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 23. vasárnap 16:52
Jó.
#9 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 08:09
Nem rossz.
#8 róka 2007. 08. 28. kedd 10:16
persze a friss festékkel azu ágyba

ugyan már ez zagyva irás
#7 mangalover 2003. 01. 25. szombat 01:34
Egyet kell értenem en-nel. Van benne egy pár iszonyú ökörség, és túl gyorsan történik minden. 5 pont
#6 zso 2002. 11. 5. kedd 15:31
.................................hm..............................................................................nem is tudom..................
#5 Leeloo 2002. 09. 23. hétfő 04:07
akkor is az elso punciborotvalas a legjobb :)
#4 Su 2002. 09. 19. csütörtök 23:12
nem rossz, teljesen egyetértek... de...
#3 Mynock 2002. 09. 18. szerda 23:47
Most akkor bugyi volt rajtuk,vagy nugyi,esetleg semmi? :)))
#2 en 2002. 09. 18. szerda 01:36
1. Mire az ágyhoz értek, már csak egy nugyi volt rajtuk. Azzal kezdte, hogy csak az maradt, akkor mi ebben a különös?
2. Ennek is az a vége, hogy másik történet...
3. Amúgy nem rossz, de semmi extra.
#1 Törté-Net 2002. 09. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?