A+ A-

Betty popsija

Betty ott feküdt a hasán az ágyon, teljesen ruha nélkül. Én mellette ültem az ágyon, és lágyan simogattam a hátát és a fenekét. Formás, puha bőrű popsija volt, szívesen elidőztem itt a két kezemmel. Játékosan markolásztam a két felét, és néha halk csókokat adtam rá. Ujjaim egyre inkább a közepe felé igyekeztek, míg a két kezemmel határozottan szét nem húztam a két felét, és közelhajoltam a fejemmel. Édes kis fenéknyílása volt, körülötte sötétebb bőrrel, a közepe pedig egészen rózsaszín volt, mint egy csücsörítő száj. Teljesen közelhajoltam a fejemmel és én is egy hosszú, nagy puszit adtam a közepére - éreztem, hogy ettől ösztönösen összehúzódott a záróizma. Lassan körözni kezdtem a számmal és a nyílás köré mindenhová apró csókokat adtam, miközben a két kezemmel a popsiját markolásztam. Ismét a nyílás közepe következett, majd kidugtam a nyelvemet is és lassan körbenyálaztam. Furcsa íz érte a szám, de ez zavart a legkevésbé. Az ajkaimmal finoman dolgoztam a nyílásán, miközben a nyelvem egyre erősebben toltam kifelé. A kis rózsaszín nyíláson köröztem a nyelvemmel, neki pedig még össze - összehúzódott a záróizma. Ez így ment percekig, majd mikor lazult egy kicsit, betoltam a nyílásába a nyelvem. Hirtelen összerándult a popsija, a nyelvem minden részén éreztem a szorítását, én pedig csak toltam bejjebb, majd vissza. A kezeimmel abbahagytam a popsi masszírozását, és a jobb kezem mutatóujját benyálaztam, majd a szintén nyálas fenéknyíláshoz tettem. Lassan toltam befelé, míg tövig be nem ment. Közben a nyelvemmel folytattam a nyílás környékének izgatását. Az ujjam körbe - körbe járt a fenén belsejében, új részeket felfedezve, és lassan - lassan tágítva Betty záróizmát. Közben gyakran kihúztam, és újra visszadugtam az ujjam, ezt ismételgettem lassan és gyorsan is. Betty száját közben halk sóhajok hagyták el. A jobb kezem középső ujja következett, miután ezt is benyálaztam, már a mutatóujjammal együtt dugtam vissza a lány fenekébe. Ugyanazt csináltam, mint az előbb, csak már két ujjal, amiket széthúzkodva tágítottam a ked! ves feneket. Újabb ujjaim társultak ehhez a kettőhöz: a bal kezem mutató - és középső ujja is nyálasan behatolt Betty popsijába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.41 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2016. 10. 31. hétfő 15:34
Igazavan Zsuzsikának!
#7 feherfabia 2016. 06. 8. szerda 07:01
Közepes
#6 zsuzsika 2015. 01. 8. csütörtök 07:50
Első análisnál szerintem sikosító is kellett volna.
#5 A57L 2014. 06. 19. csütörtök 05:38
Kár,hogy rövid.
#4 genius33 2013. 02. 5. kedd 08:20
Fincsi smile
#3 xxe 2003. 01. 23. csütörtök 09:57
TheChronic: ..persze csak ha a lány/nő hajlandó erre a fajta szeretkezésre, és képes is rá (találkoztam olyan nővel, akinek annyira szűk volt a feneke - egyébként is ritkán tudott wc.re menni - hogy 1 ujjamat toltam csak fel Nagyon benedvesítve, és arra is azt mondta, hogy fáj. bár lehet, hogy pszichés alapja van a dolognak..)
#2 TheChronic 2003. 01. 22. szerda 13:27
Hát ez szuper történet,az oktató-történetek közt a helye! Semmivel nem tudom kiegészíteni,hibátlan! Aki ez alapján csinálja a popsiszexet,az csak örömét lelheti benne...
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?