A+ A-

Lisa póker estéje

Fordítás
Eléggé meglepődtem, mikor barátnőm, Lisa, megfogott egy pár póker zsetont, és bejelentette, hogy ez nagyon unalmas, és van egy jobb ötlete. Az ötlet az volt, amit a 3 férfinak javasolt, hogy a vesztes a többi rabszolgája legyen az este hátralévő idejére.
A másik három rögtön belegyezett, engem pedig piszkálgattak, hogy nem válaszolok rögtön. Ránéztem Lisára, a "mi a fenét akarsz" nézésemmel, de végül én is rábólintottam. A játék folytatódott, a sör folyt, a szerencsém pedig elúszott. Asztán egy ötös párral elvesztettem az utolsó zsetonomat is.
- Van egy rabszolgánk! - jelentette be Lisa.
Felállt, és kiment a szobából. Ránéztem Lance - re, Steve - re és Marty - ra, és láttam, hogy mindhárman Lisa formás hátsóját nézik, ahogy elhagyja a szobát. Örökkévalóságnak tűnő csend után Lisa visszatért, egy rövid hálóing szerű valami volt rajta, ami csak részben takarta el pici fehér bugyiját. Közepes méretű melle sportos, kemény mellbimbói majdnem átszúrták a fehér anyagot.
- Bob, ülj le középre, és vetkőzz le! - mondta Lisa határozottan.
Előtte soha nem tettem ilyet, és már most féltékeny voltam a fiúkra, attól, ahogy bámulták barátnőmet, de volt valami nagyon izgató is ebben a szituációban. A szoba középére mentem, és minden ceremónia nélkül levetkőztem.
- Mit akarsz csinálni? - érdeklődtem.
- Nos. - válaszolt Lisa, mikor velem szemben leült. - Mindig féltékeny voltál a barátaimra. De fogadni mernék, hogy mindig fantáziáltál arról, hogy szeretkezem velük, csak sosem ismerted be. Ha nem lesz erekciód, beismerem, nem voltak ilyen gondolataid.
Lisa intett Lacne - nak, hogy jöjjön közelebb és törökülésbe ült. Mikor Lance úgy fél méterre volt Lisatól, ő előrenyúlt és kikapcsolta az övét. Majd lehúzta a zipzárt, előredőlt és nyelvét belefúrta Lance hasán lévő szőrzetbe.
- Bob, vetkőztesd le nekem! - mondta Lisa, és felhúzta lábait a melléhez.
Felálltam, lehúztam Lance pólóját a fején át, majd újra leültem és lábairól lehúztam a nadrágot. Be kell ismernem, a kidudorodás az alsónadrágján bizsergetni kezdte az ágyékomat, és rettentő kíváncsi lettem, mi van alatta. Mialatt lehúztam róla az alsónadrágot, Lisa lehúzta Marty nadrágját, Steve pedig maga vetkőzött le. Rövidesen, mindhárom férfi Lisa csinos arca előtt állt, lankadt faszuk nézett szembe vele.
- Ülj le, nézd a műsort, és jobb, ha nem áll föl a faszod! - mondtra Lisa.
- Az ördögbe! - gondoltam, a faszom már kezdett felállni.
Lance lábai közé nyúlva, tenyerét a seggvágatára téve Lisa előrehúzta őt, így megcsókolhatta faszának rózsaszín makkját. Nemsokára egész ajka betakarta a faszt, láthattam, hogy szívja, ahogy fejét hátrahúzta, látni engedve a csillogó húst. Nem sokáig élvezhettem, mert Lance fasza hamar kőkemény lett, Lisa úgy szopta, mint egy profi, közben az élvezettől nyögött.
- Bob, szopjad Narty faszát, amíg elég kemény nem lesz, hogy megbaszhasson! - követelte Lisa, mielőtt felemelte volna Lance faszát, hogy golyóit nyalja a nyelvével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.85 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2014. 03. 31. hétfő 06:22
Egész jó
#9 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:33
Elmegy.
#8 genius33 2013. 03. 23. szombat 08:55
Nemrossz smile
#7 cloe 2002. 09. 17. kedd 12:29
rövid, nem rossz kezdet
#6 coolltoora 2002. 09. 16. hétfő 13:44
Gyenge, nagyon gyenge!
#5 Su 2002. 09. 15. vasárnap 20:59
pinciizmok...
nekem nem a kedvencem a szent..
#4 kenoby 2002. 09. 15. vasárnap 13:12
hm... nekem nagyon nem tetszik.elegge gaz egy tortenet...sok a név... azt se tudom ki kivel hogyan mit merre.
#3 beeboy 2002. 09. 14. szombat 16:28
Ilyen barátnot nekem is !!!!
#2 Kanmedve 2002. 09. 13. péntek 10:59
Háát... Elég középszerű, ebben jóval volt!
#1 Törté-Net 2002. 09. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?