A+ A-

Pezsgő és Eper

Bő egy hónap telt el legutóbbi kalandom óta. A "masszőrnővel" néha összefutottunk, jókat dumcsiztunk, de erotikus kapcsolatunk nem folytatódott. Barátnőmmel, Dórával nem beszéltünk a közöttünk történtekről. Ez olyan élmény lehetett számunkra, mint a gyerek, amikor az első szelet csokoládéját elemeli az üzletből, miközben van pénz a zsebében. Csak az izgalom miatt. A példa talán nem a legjobb, de kit nem vonzott még a tiltott gyümölcs!?
Június eleje volt, mikor egy sikeres szervezésnek köszönhetően Dórával egy csoportba kerülhettem egy többnapos vidéki továbbképzésre. Már útközben a vonaton azon vihorásztunk - mint két tinédzser - hogy mivel fogjuk tölteni "szabadságunkat".
Amint elkezdődött a tanfolyam már rögtön kiderült, hogy ez inkább csak egy csapat - összekovácsoló tréning, mely igazából felér egy valódi üdüléssel. Ebéd bő választékkal, svédasztalos reggeli és vacsora, kellemes szállás egy kitűnő hotelban.
Természetesen úgy intéztük, hogy barátnőmmel kerültünk egy szobába. Vacsora után teljesen bezsongva mesélte, miként szemezett egyik fiatal, 30 körüli oktatónkkal. Jókat derültem rajta, ahogy szinte első szerelmesként ecsetelte terveit és elképzeléseit a sráccal, különös tekintettel szexuális téren.
Fantáziálás közben, ahogy térült - fordult a minibárból előkapott egy üveg pezsgőt és kezdte lehántani a csomagolás a dugóról. A kellemes hőmérsékletű pezsgő szelíd durranással jelezte, hogy már csak fogyasztásra vár. A szobában talált két, hagyományos vizespohár kissé rontotta az idillt, de Dóra előkapott táskájából egy műanyag dobozt, melyből érett és izgató eper villant elő.
Néhány szem epret feldaraboltunk és a pezsgőbe kezdtük áztatni. Úgy a fél üveg pezsgőn és a fél tál epren lehettünk túl, mikor szobatársam felugrott felkapta táskáját és beugrott az apró fürdőszobába. Az ajtóból még visszaszólt, hogy van egy kis meglepetése számomra, és eltűnt az ajtó mögött. Az elfogyasztott pezsgőtől és a korai utazástól kimerülten végigdőlten az ágyon és a poharamból kihalászott eperdarabból lassan, mintha jégkockát szopogatnék nyelvemmel kipréseltem a folyadékot. A fürdőből hallottam, ahogy barátnőm tusolni kezd...
... a fürdőszobaajtó nyílására eszméltem. A szobában félhomály volt, csak a két ágy fölötti olvasólámpa világított, azok is a plafon felé fordítva a hangulat miatt. A fürdőszobából kiszűrődő fényben először csak körvonalait láthattam. Lágyan felém lépdelt. Felkönyököltem. Egy fehér melltartó volt rajta, melynek olyan vékony volt az anyaga, hogy sötétlő mellbimbói, mint két halvány - barna csokifolt átsejlett rajta. A bugyija hasonló anyagból készült, valószínűleg együttes, de nemi szőrzetét nem tudtam tisztán kivenni. Mindét lábán hófehér combfixet viselt, melynek felső gumírozott része enyhén csipkézett volt. Útközben felém belenyúlt poharába és egy eperdarabot vett szájába. Ágyam mellé lépett és lovagló ülésbe csípőmre ereszkedett. Kezemmel megfogtam bokáját és lágyan végigsimítottam lába mentén egészen fel a melléig. Lassan arcát arcomhoz közelítette. Benedvesítettem ajkaimat és csukott szemmel vártam a csókot. Először illatos leheletét éreztem meg, majd ajkai megcsiklandozták ajkaimat.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.97 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2015. 06. 13. szombat 03:22
Csatlakozom.
#9 listike 2014. 11. 23. vasárnap 14:55
Gyenge.
#8 zsuzsika 2014. 04. 19. szombat 17:24
Kissé elkapkodott írás.Lehetett volna hosszabb is.
#7 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 18:33
Hát, a hetero megnyilvánulok után átmeneti a leszbi fordulat.
#6 eznemigaz 2008. 01. 27. vasárnap 22:35
Ugy veszem észre,hogy írásod óta igen sok idő telt el. Ideje lenne megirni az újjat
#5 róka 2007. 08. 14. kedd 10:36
van
jobb is itt
#4 qantum 2002. 11. 20. szerda 15:36
rövid de jól megfogalmazott
#3 Su 2002. 09. 14. szombat 23:50
tribute
#2 Tribute 2002. 09. 13. péntek 21:39
Khm. Szerintem erre mondják azt hogy nem rossz, de semmi Xtra. 8 pont
#1 Törté-Net 2002. 09. 13. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?