Egyetemi dolog

Szavazás átlaga: 5 pont (29 szavazat)
Megjelenés: 2022. október 25.
Hossz: 55 173 karakter
Elolvasva: 586 alkalommal
Kis előszó, mert tudom, hogy vannak, akik csak a gyors élvezetért vannak itt és nincs több mint fél órájuk a kerettörténetre. Keressétek meg lent az alábbi címet: Akció
Ettől lentebb kezdődik az erotikus tartalom, amiért itt vagytok. Akit viszont érdekel a kerettörténet, annak erősen ajánlom a fenti részeket is.
Sziasztok! Az én nevem Emma Whitesheep, de az emberek csak Em-nek hívnak. Nos... legalábbis a nagyjuk. Egy 19 éves lány vagyok és Floridában élek. Ezelőtt Orlandóban laktam a szüleimnél, egy hónapja költöztünk el a nővéremmel, hogy közelebb legyünk az egyetemünkhöz. Így most Miamiban élünk. Tudom kicsit messze mentünk, de ennek oka is van, amit mindjárt. A tesóm a szórakozás miatt jött és most kollégiumban lakik. Nekem már sajnos nem sikerült bekerülni, igy én egy kis lakásban kötöttem, pár utcányira a Miami egyetemtől, a Westwood Lake mellett. A nővérem először azt mondta, hogy marad velem, de én nem szerettem volna visszahúzni. Elvégre az egyetemi élet legfontosabb része a partik, amiket ő egyenesen. Ellenben velem, aki mindig egy kicsit visszahúzódóbb voltam.

Szóval ez volt életem első alkalma, hogy teljesen egyedül lakhattam. És ha valamit mondani szeretnék róla, hogy furcsa. A lakás egy társasház 3. emeletén volt. Nem kicsi, 40 négyzetméter, de ez azért messze nem volt nagy sem. Ennek hála nem kellett sokat takarítanom. De ez így is új dolog volt. Hogy magamnak kell az egészet takarítani. Ahhoz hozzá voltam szokva, hogy én takarítom a szobámat, de a fürdőszoba és a konyha egy új dolog volt. Nem is beszélve arról, hogy mennyivel egyszerűbbnek nézett ki a dolog, amikor anya csinálta a mosást is. Még szerencse, hogy egy teljes hónappal hamarabb jöttem, hiszen így volt időm hozzászokni, nem az iskola közben kellett ezeket mind megtanulom.

De ha már iskola, alig hiszem el azt is, hogy végre egyetemista lettem. Ráadásul a Miami Egyetemen. Szinte alig akartam elhinni, hogy felvettek. Azt hittem kiugrik a szívem, amikor megláttam a,, Gratulálunk" címet a felvételi levelemen. A szüleim is olyan büszkék voltak, hogy vettek nekem egy lakást, hogy ne kelljen másokkal osztoznom egy albérletben. Ez mondjuk azt is jelentette, hogy a rezsi is több volt, de azzal már nem volt gondom, ugyanis az ösztöndíjam fedezte és még egy pár egyéb dolgot is. Emellett volt egy kis alkalmi munkahelyem is a környéken, ami szintén adott pénzt. Konkrétan abból tartottam el magam. Abból fizettem a számlákat és az étkezésem is abból oldottam meg. Ha teljes munkaidőben dolgoztam volna ott, akkor sokkal többet is tudtam volna keresni, de előtérben akartam tartani a tanulmányi átlagomat is. Fontos volt nekem ez az iskola, ugyanis oktató szerettem volna lenni.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 26 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5 pont (29 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
l
laja.jl
2022. október 26. 16:58
#6
Teleregény, tele hibával.
Mint történet érdekes, a cselekmény miatt szívesen olvasnám folytatását.
1
t
tibee72
2022. október 25. 14:21
#5
Hosszú is, nem is olyan jó.
1
gyuri0926
2022. október 25. 13:16
#4
Ez egy semmi, bár nem mondható rövidnek.
1
Andreas6
2022. október 25. 07:55
#3
Annyi hibát halmoztál fel ebben az írásban, hogy tökéletesen élvezhetetlenné vált az egész.
1
a
angel234
2022. október 25. 05:13
#2
Elsőnek egy közepes művet alkottál.
1
T
Törté-Net
2022. október 25. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1