A+ A-

Benzines kanna

Mikor kiléptem az ajtón, a nap forró sugarai végigsimították félmeztelen, férfiui felsőtestem. Nem mondhatom magam valami izompacsírtának, de az izmaim pontosan olyan szexin vannak kidolgozva, mint egy erotikus képen látható vékonyabb srácnak.
Eszembe jutottak az aznapi tennivalóim, s legfőképp az hogy az autómat indulatba kell hozni, mivel ez elmult nap épp csak annyi benzin volt benn, hogy a házig el vigyen. Ott aztán mint aki jól végezte dolgát önkényesen leált. Lesétáltam az ajóból vezető lépcsőn a kertkapuig, kivettem az autóbol a kis kézi kannát, és a szomszéd háza felé vezető úton elindultam, a közeli benzinkúthoz. Mikor a szomszéd kapujával egyvonalba értem, pont kilépett rajta Olívia asszony aki úgy harmincöt éves lehet a haja sötétvörös, és a környékröl sok lány megirigyelhetné a teste még mindig bájos és vérpezsdítő szépségét.
Egy jónapot erejéig lelasítottam, és megkétrdeztem hogy van.?
- Ó köszönöm jól, a fiam pont most ment el, a barátaihoz. - Nincs kedve bejönni egy frissítőre? kérdezte Olívia - Köszönöm de még le kell mennem a kútra, benzinér. - Mikor a férjem elköltözött ittmaradtak a benzines kannái, s ha jól tudom az egyik még félig van, talán az is megteszi. Na jöjjön! - igazán kedves.
Ezzal a mondattal hátra vezetett a kis kerti gloriettbe, s néhány pillanat múlva megjelent egy tálcával, rajta egy kancsó limonádé, jég és néhány pohár. Az öltözékét is megváltoztatta, most eg vékony kissé áttetsző fehér, ugy combközéppig érő ruha volt rajta. A nyári szellő a testére tapasztotta a ruhát, ami úgy simult végig rajta törések nélkül, mintha nem lett volna rajt a semmi egyébb, mármint fehérnemü. Gyönyörü kebleit legalábbis a ruháján kívül semmi nem fedte, és a mellbimbói kicsit kiemelték a sejem ruhát. Egy magabiztos de mégis lassu mozdulattal leült a szemköszti székbe, és letette a tálcát. A gloriett nem volt nagyon berendezve, csak egy alacsony és kicsi dohányzóasztal, meg három nagyon kényelmes karfás szék volt benne.
Kitöltött két pohárba limonádét, és az egyiket átnyujtotta nekem. Mikor bele kortyolta, Olívia felrakta az egyik lábát az alacsony asztalra, és a másikat pedig széttárta. mostmár biztos voltam benne hogy nincs rajta bugyi sem. Kicsit zavarba hozott és hogy ne lássa hogy remeg a kezetm, gyorsan letettem a poharat. Föláltam és és elsétáltam a házig miközben, Olívia elmesélte, hogy mennyire nem törődött vele az ura. Mikor visszamentem leülni a gloriettbe, ő megfogta a rövid farmernadrágom derekát és egy lassu kecses mozdulattal leültetett az asztalra, magával szemközt. Az egyik lába még mindig fent volt az asztalon és a szemérem ajkai olyan lágynak és rózsaszinnek tüntek mintha rajzolták volna. Kicsit zavartan beszélgettem és megpróbáltam uralkodni a hangomon hogy ne remegjen. Ö az egyik kezét a combjára simulaó ruhára tette, és lassan elengette a karjának izmait és ettől a ruhája még feljebb csúszott.
Én egy mozdulattal letérdeltem a földre, ő teljesen felhúztam a ruháját és a csodálatosan símára borotvált puncia, úgy hívogatta a nyelvem mintha, csak valami finom étek lenne. Az egyik lábát a nyakamba raktam és egy kicsit lejjeb húztam a székbe, végigcsókoltam a válamra rakott combját egészen a belső comb hajlatig. Finoman kinyujtottam a nyelvem és végignyaltam a puncia vonalát, lassu körkörös mozdulatokkal egyre mélyebbre és méjebbre nyaltam. Ő a kezét a válamra tette a másikat pedig a fejemre, fejét hátrahajtotta és mély levegőket véve, kélyersen felnyögött. Mikor a nyelvemmel elkezdtem a pöckét nyalogatni egyer erősebben, közben a kezemet finoman a segge alá helyeztem és két ujjammal benyultam neki. Egyikel a pinájába a másikkal a segglukába, és finoman ki be huzogattam az ujjaimat, közben a számmal az ajkaim közé szívtam a pöckét és a nyelvemmel izgattam a végét, mire ő egyre jobban és hangosabban nyögött a válamon lévő kezével a hátamba mélyesztette a körmait, a kéj és fokozódó izgalom jeléül. Egyre erősebben nyaltam a pöckék és a punciába dugtam három ujjamat, amit gyors mozdulatokkal, ki be huzogattam. A másik kezemmel felhúztam teljesen a ruháját, és a mellbimbóját egyre keményebbre simogattam, miközben a pinája mindjobban nedves lett.
Egyre erősebben izgattam a pináját a kezemmel és nyelvemmel, ő még erősebben szorította a válam és még hangosabban nyögött. Az izmai megfeszültek a pupillája kitágult a teste végigremegett,és a luka olyan nedves lett mint egy zuhatag. Megpróbáltam még méjebben benyúlni neki és egyre erősebben nyaltam a pöckét, mikor ő mindkét válam megfogta és kicsit eltolta a szám a lukátol. Éreztem hogy nagyon jot élvezett és mondta hogy szinte már fájt amikor fojtattam. Végigcsókoltam a testét a lukátol a melléig és bekaptam a mellbimbóját és kényeztettem a nyelvemmel. A teste egyenletesen marna volt, a bóre és a puncia tökéletesen fényes és sima, a melle mintha csak egy férfi kézre formázták volna.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.29 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 papi 2016. 01. 26. kedd 08:49
Nem rossz
#9 zsuzsika 2014. 12. 10. szerda 06:56
5 pont.
#8 A57L 2014. 06. 17. kedd 05:21
Jó lett az írás.
#7 deajk2008 2014. 05. 16. péntek 17:16
elmegy 6p.
#6 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:06
Egész kellemes.
#5 loui 2003. 01. 16. csütörtök 17:11
egész jo 9pont
#4 ákos 2002. 03. 12. kedd 18:41
Kösz de csak akkor megyek a MOL-hoz ha ilyen lesz a kiszolgálás!
:-))
#3 ákos 2002. 03. 11. hétfő 17:51
Elfogyott a benzinem nekem is van aki tud segiteni?
#2 Ildica 2002. 03. 11. hétfő 13:22
hm...bizti jo,de tele van helyesirási és fogalmazási hibákkal...nem sikerült végigolvasnom. :-(
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?