Forditott történet

Szavazás átlaga: 6.43 pont (37 szavazat)
Megjelenés: 2022. június 16.
Hossz: 10 910 karakter
Elolvasva: 516 alkalommal
Csak egy nő volt a sok közül. Nem volt kirívóan szép, de a szemei elvarázsoltak. Sokszor belevesztem a pillantásába. Szemének fényénél ajkai igézően hívogattak. Nem emlékszem olyan pillanatra, mikor megláttam és nem kívántam volna érintését, testét, csókjait. Még a gondolatára is mindig felállt a farkam. Sosem hagyta, hogy együtt legyünk. Sokszor elzárkózott közeledésemre mind a mai napig.
Reggel a telefonom. Éppen kint ténykedtem a kertben. Ritka, hogy magammal vittem a mobilom, de most örültem neki. Szavai meggondoltan csengtek a telefonban.
– Volna egy kis időd rám a jövőhéten, hogy elmenjünk egy meghitt helyre kettesben? – Ebben az egy kérdésben minden benne volt. A nyíltsága és a vágyai, ami az enyémmel egybe csengett. Volt egy lakásom, ami nagyrészt üresen állt. Megbeszéltük az időpontot a találkozóra aztán elbúcsúztunk. Izgatott lettem. Régen nem volt ilyen kalandban részem és reméltem, hogy nem gondolja meg magát.
A lakás előtti kis kertkávézóba beszéltük meg a találkozót. Negyedórával előtte ott voltam. Benéztem a lakásba, rendbe szedtem egy kicsit. Majd a kulccsal a kezemben átmentem a kávézóba, ahol rögtön kiszúrtam. Nem volt rajta különösebben kihívó ruha. Ugyanolyan csinos volt, mint általában. A tekintetemet mégis vonzotta. Válláig érő világosbarna haja megcsillant a gyenge napfényben. Ha erősebben sütött a nap, haja rézvörös árnyalatban játszott. Szemeit még jobban kiemelték a feketére festett hosszú szempillái. Ajkai kicsik és teltek, hamvas fényben játszottak.
Ahogy meglátott, alsó ajkába harapott, amitől megtelt vérrel és egyre hívogatóbban piroslott. Alakját izgatóan eltakarta egy könnyű ruhával, ami kihangsúlyozta nem túl hosszú, de formás lábait. Jelzett felém, hogy ne tévesszem szem elől. Leültem hozzá és elkezdünk beszélgetni. Elfogyasztottunk egy csésze teát, közben tekintetem fel-alá járt, végigpásztáztam testét. Nem egy modell alkat. Formás telt fenekét ellensúlyozta kicsi de hívogató melle. Csípője keskeny, medencéje kézbe simuló, jó fogású. Két kezébe fogta a csészét. Igyekezett leplezni idegességét. Olyankor mindig remegett, ami izgatólag hatott rám. Ma összeszedettebb volt és határozottsága hamar legyőzte izgatottságát. Beszédével incselkedett velem. Amikor észrevette, hogy szemeim felmérik, jó ízűt kacagott rajtam, minta tudná, milyen pajzán gondolatokat forgatok a fejemben róla. Szavait jól megválogatta és hangsúlya minden mondatában csábított.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.43 pont (37 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
K
Kampó
2022. június 16. 14:03
#8
Nekem egyetlen problémám van vele: amilyen részletesen, majdhogynem vontatottan kezdődik, a végén semmi lecsengés, semmi kivezetés nincs, csak mint mikor a moziban elszakad a film...
1
cscsu50
2022. június 16. 13:31
#7
Közepes munka
1
kivancsifancsi
2022. június 16. 09:24
#6
Az írás sajnos nem köt le, elolvastam de mondhatnám, hogy nem maradtam semmivel. 
1
Andreas6
2022. június 16. 06:00
#5
Leírtad, amit én is akartam. A történet nem kötött le, nem tudta megmozgatni a fantáziámat. (A helyesírás elég jó, de önmagában ez kevés!)
1
Ez egy válasz SikeresOtto 2022. június 16. 02:08-kor írt üzenetére.
a
angel234
2022. június 16. 04:39
#4
Nem rossz történet,izgatónak tartom.
1
SikeresOtto
2022. június 16. 02:08
#3
Nem szeretném leértékelni, mert tudom mennyi időt foríthattál erre az írásra. De néhány dolog hiányzik belőle.
Hiányolom, a párbeszédet, valamint a cselekményt. Valamit, ami megragadja a figyelmet, és arra késztet, hogy tovább olvassam. "Vajon mi lesz?" 
De semmi meglepetés, avagy csattanó. Így számomra inkább hat ez az írás egy álom leírásának.
 
1
veteran
2022. június 16. 02:04
#2
Nem tetszett.
1
T
Törté-Net
2022. június 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1