A+ A-

Tanár úr, lenyelhetem?

Körülbelül 10 évvel ezelőtt végeztem egy vidéki főiskolán mint matek - fizika szakos tanár, mivel azonban ott nem tudtam elhelyezkedni visszatértem Budapestre szüleimhez.
Itt találtam munkát, de enyhén szólva sem tetszett, a diákok nem igazán szerettek tanulni, és ez engem sem dobott fel, nem mellékesen a diákok kb. 98 százaléka fiú volt, a lányok sem voltak nagy durranások. Az iskola egyébként olyan kialakítású volt, hogy a kollégium egy része közös volt egy közeli gimnáziummal, de ott sajnos nem tanítottunk, maximum a közös ebédlőt használtuk. Napjaim elég unalmasan teltek, hiszen a helyi haverok már vagy elköltöztek, vagy megházasodtak, vagy új baráti körhöz csapódtak. Reggel tanítás, délután konditerem, aztán könyvtár és esténként néha elmentem sörözni, de ez sem volt az igazi, mert egyedül voltam. Egyik ilyen sörözős este ahogy állok a pultnál egy régi ismerős felkiáltott, hogy "hali megismerem - e" persze megismertem, de nem kedveltem különösebben, ennek ellenére odaültem, hiszen így azért kellemesebb volt sörözni (nem tűntem pultnál ivó alkesznek) Az asztaltársaságban ült két fiatal lány, bár nem láttam tisztán őket, mert az ivóban meglehetősen sötét volt, és az elfogyasztott sör mennyisége is emelkedett. Az idő meglehetősen jól ment, a társaságban pedig kellemesen csalódtam, nyíltak, őszinték, kedvesek és intelligensek voltak a lányok, és mint kiderült abban a kollégiumban laknak, ahol én is ebédelek. Az egyik lány este 10 körül, mikor már mindannyian be voltunk csiccsentve azt mondta, ugyan burkoltan, hogy tetszem neki. Nem tulajdonítottam neki különösebb jelentőséget, hiszen megivott jó néhány sört, nem is látott még igazán és persze nem is ismert.
Ennek ellenére megbeszéltünk másnapra egy találkát, az időmbe belefért még akkor is ha nem jön el, de eljött. Egy parkban találkoztunk és egész jót beszélgettünk, kiderült, hogy jól ítéltem meg értelmes és okos. Este 7 - 8 körül megkérdeztem hogy nincs - e kedve feljönni, az igen válaszon azért nem lepődtem meg, mert semmilyen hátsó szándékom nem volt, csak egy pohár bor mellett szerettem volna minél jobban megismerni a 18 éves nálam csak néhány évvel fiatalabb "kis"lányt. Miután felmentünk és beszélgettünk, fokozatosan tértünk át kettőnk ügyére, hogy mi lesz velünk.
Erre ő azt felelte, hogy a barátnője azt tanácsolta: tegye azt, ami jólesik! Sejtettem, hogy mire céloz, de tényleg nem voltam benne biztos ezért csak óvatosan kezdeményeztem. Jó volt a feltételezés, egy rövid kis arcsimogatás után megcsókoltam lassan érzékiem, nem kapkodtam. A csók megtette hatását, azonnal jelezte, hogy ez bejön. A csók után a nyakát és a fülét vettem kezelésbe, egyre hangosabb lett, amitől megjött az egyébként nem túl nagy önbizalmam és egyre lejjebb haladtam, a melleire indult be a leginkább, ugyan nem volt túl nagy, de a hihetetlenül csinos testéhez pontosan illeszkedett Kis kényeztetés után folytattam felfedező utamat és megérkeztem addigra a szinte átázott nadrághoz, amelyet egy picit nehezen hámoztam le róla. Ezután lejjebb kezdtem a nyelvemmel a kalandozást, a láb - újjak után, a lábfej a vádli és a comb következett, majd lassan, nagyon lassan közelítettem a még rajta lévő csinos fehér, nagyon kellemes illatú és puha fehérneműhöz.
Ezen keresztül először csak finom puszikat adtam a legérzékenyebb részére, majd nyalogattam a kis bugyikán keresztül, ezután masszíroztam, a hatás nem maradt el, látszott rajta, hogy tetszik neki. Rövid játék után óvatosan félrehúztam a tenyérnyi kis vászondarabot, és feltárult előttem a természet egyik legszebb és legizgatóbb teremtménye a punci. Nyelvemmel először csak megérintettem, majd egyre inkább kényeztettem a kisajkakat. Újammal nagyon óvatosan és gyengéden hatoltam be a szűk hüvelyébe, amelyet hangos nyögésekkel nyugtázott. A nem túl rövid előjáték közben annyira felizgultam, mintha nem én kényeztettem volna őt, hanem ő engem. Részéről orális előjátékra nem is gondoltam, hiszen gyakorlatilag most találkoztunk először.
Hímtagomat, amely a gyémánt keménységével vetekedett óvatosan bejáratához igazítottam, és nagyon lassan behatoltam a szűk és nedves nyílásba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.82 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sipospista 2017. 03. 25. szombat 11:10
Tuti joooo
#9 genius33 2012. 08. 8. szerda 12:27
Hmm smile tuti!
#8 Kritikus 2002. 11. 6. szerda 00:34
Rossz a cím! 10 sor szól róla kb 70-80 sorból! A történet nem annyira rossz. Majdnem hihető. Marad a 6 pont.
#7 gabi 2002. 08. 29. csütörtök 22:49
Azért kicsit visszatarthattad volna magad, mielött robbantgatsz.
#6 Skiny 2002. 08. 29. csütörtök 09:08
Jó!
#5 Bébé 2002. 08. 29. csütörtök 02:58
23
#4 Vén f@sz 2002. 08. 28. szerda 22:44
Tehát 33 éves korodban szoptak le először . Szegényke, sajnállak.
#3 xxe 2002. 08. 28. szerda 16:09
Jó sztory...
#2 LinkViki 2002. 08. 28. szerda 14:34
Erre nem mondok semmit már olyan sok storyról írtam véleményt,jól van:király volT!
#1 Törté-Net 2002. 08. 28. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?