A+ A-

Bori

A park vidám zsongásban volt. Hancúrozó gyerekek kacaja szállt, s keveredett idősebbek beszélgetésével, tinik harsányabb hangjával, majd kuncogásával, szerelmesek suttogásával. Ez utóbbit hallhattuk persze legkevésbé, hiszen még a fák is segítettek rejteni titkukat a susogással. Mintha bíztatnák a szellőt, hogy élénkebb táncot járjon, borzolja fel a madárkák tollát, s azok is még vidámabban csacsogjanak. A napfényben fürdő levelek ezerféle zöldje tette teljessé a varázst, úgy érezte az ember, bele tudna veszni, és a világ végéig is szívná magába a látványt, hangokat, illatokat.
Az egyik bokor előtti padon egy hölgy pihent, fejét picit hátradöntve, becsukott szemmel élvezte a fölötte terebélyesedő lombon átszűrődő napfényt. Vonásai kisimultak, látszólag tökéletes békében üldögélt. Agya azonban lázasan dogozott. Próbálta megnyugtatni magát, hogy nem lesz semmi baj, de alig mert hinni ebben, és félt, hogy belső remegése kívülről is látszik már. Mert: Mi lesz, ha elveszíti, ha "fogyatékosságával" őt is elriasztja, az utolsó reményét? Nagy szavak, persze, de így érezte, mert nagy volt az esélye, hogy aznap esti vallomásával széttöri az eddigi varázst. Tudta kezdettől, hogy ennek meg kell történnie, de ha ő sem fogadja el, nem biztos, hogy bárkivel kísérletet mer még tenni. Eddig túl sok volt a rossz tapasztalat.
Hát olyan nagy dolog, hogy ő nem képes orgazmusra? - gondolta letörten - Hiszen kívánja, és igenis élvezi ő is a szexet (többnyire), és mindhárom eddigi partnerénél ügyelt rá, hogy mindig kielégítse a férfi igényeit, mégis, valahogy mindig ez állt közéjük. Első barátjával tizenhét évesen találtak egymásra, s ő lelkesen eljátszotta, hogy milyen jó neki, amit a fiú csinál. Úgy gondolta, később majd biztosan neki is sikerül, nem tart majd minden aktus olyan rövid ideig. Ahogy teltek a hetek, rá kellett jönnie tévedésére, és egy különösen rosszul sikerült szeretkezés után csalódottságában elmondta a srácnak az igazat, aki nagyon rosszul reagált rá. Csúnyán lehordta, és ő már úgy érezte a végén, hogy nagyobb bűnt követett el párja ellen, mintha megcsalta volna. Azt az éjjelt sosem felejti el. A fiú mindenáron bizonyítani akart, hirtelen hanyatt döntötte, befészkelte magát a lábai közé, és addig nyalogatta, dörzsölgette a csiklóját, ujjazta hüvelyét, hogy már fájdalmassá vált, és ő kínlódva könyörgött, hogy hagyja abba. Ez után már nem tartott soká a kapcsolatuk.
Sokáig nem mert közeledni senkihez, de könyveket olvasott a szexualitásról, és próbálta magának előidézni azokat a bizonyos örömöket. Néha úgy érezte, közel jár: teste- lelke beleremegett a jóba, nedve csuklójáig csorgott le kezén, izzadtságban fürdött a teste, és akkor vagy begörcsölt a combizma, vagy csak hirtelen vége szakadt. Mintha valamit elvesztett volna, csalódottan, s volt, hogy könnyek között hanyatlott az ágyra, és várta, hogy csillapodjon a szívverése.
Az egyetemen ismerte meg Nándit, majd két évvel később egy baráti társaságban Andrist. Mindkettejükkel ugyanaz volt a helyzet. Amíg nem kerültek ágyba, remek volt minden. Bori az elsőből tanulva kezdettől őszinte volt. Ahogy a nemiségre terelődött a szó, elmondta, hogy ő nem képes orgazmusra, bár kívánja a szexet. Mindketten látszólag elfogadták, próbáltak azért változtatni ezen a helyzeten, de a kudarc letörte őket, egy idő után kezdték érdeklődésüket veszíteni, s a lány mindkét szakításnál úgy érezte, "az" miatt, vagyis a hiánya miatt veszíti el megint, akit szeret.
És berobbant az életébe Péter. Egy csodálatos, őszinte ember, valaki, akivel igazán el tudná képzelni az életét. Néhány hete találkozgattak, és eddig nem is volt semmi baj. Nem támadta le azonnal a problémájával, várt, hogy eljutnak-e addig egyáltalán, hogy ez gond legyen.
Arcán kis mosoly futott át, - és ez megszépítette amúgy is lágy vonásait - hogy sétáikra, beszélgetéseikre, sakk-csatáikra gondolt. Csak úgy repül vele az idő. És a csókja.., egyszerűen úgy érezte közben, hogy hazaért, és inkább vállalja az intravénás táplálást, minthogy el kelljen szakadnia a szájától. Érezte is, hogy nedvesedik odalenn, de a folytatástól elzárkózott, mert félt. Hiszen kívánni máskor is kívánta már a szexet, attól még nem lesz orgazmusa. És úgy tűnik, ez fontos a férfiaknak. Akiket eddig ismert legalábbis, saját kudarcukként élték meg a dolgot, ő meg egyre jobban retteg, hogy intim kapcsolatot alakítson ki valakivel. De hát így hogy lesz valaha családja, gyermeke?
Bori előredőlve kezébe temette arcát. Ma estére Peti lakására beszéltek meg randevút, mindketten vágyják már a másik testét is, és igazán nincs értelmes indok, amivel elháríthatná közeledését. És nem is akarja igazán, csak nem tudja mi tévő legyen. Mi a megoldás? Ha elmondja, előbb- utóbb elveszíti őt, ha nem, és kiderül (hisz ez a férfi tapasztaltabb, mint korábbi barátai, ő meg honnan tudhatná, hogy jól játssza-e meg a dolgot), akkor még nagyobb a baj, egy életen át hazudni meg... jaj, nem lesz ez jó sehogy.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.92 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L
2019. 02. 7. csütörtök 03:50
Szerelmes álmodozás. Válaszolok rá!
#9 joe013
2018. 11. 14. szerda 21:57
egyetértek az előttem íróval nem hétköznapi.igazán tetszett. Válaszolok rá!
#8 feherfabia
2016. 03. 13. vasárnap 07:19
Nagyon szép! Válaszolok rá!
#7 vakon53
2016. 02. 20. szombat 10:08
Igazavan torkosnak teljesmértékben. Válaszolok rá!
#6 zsuzsika
2014. 10. 21. kedd 10:23
Jó. Válaszolok rá!
#5 papi
2013. 05. 5. vasárnap 08:33
Mindig nagy élmény új dolgot mutatni Válaszolok rá!
#4 v-ir-a
2011. 10. 13. csütörtök 22:17
ez nem volt hétköznapi smile ...tetszett Válaszolok rá!
#3 fekszipapa
2008. 08. 26. kedd 14:01
Válaszolok rá!
#2 Torkos
2007. 07. 10. kedd 10:21
A csoda megszületett. Örvendjünk. Lányok ébredjetek!
Van még remény. A lágy törődés többet jelent, mint a
vad és kemény döngetés. Amit a magunkénak vallunk azt babusgatjuk és becézzük csak. A használni kívánt dolgoknak saját és közismert nevük van. A pina az pina. Majd ha saját neve lesz, több leve lesz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2007. 07. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!