Fények a falon

Szavazás átlaga: 6.3 pont (110 szavazat)
Megjelenés: 2002. augusztus 8.
Hossz: 9 413 karakter
Elolvasva: 13 733 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
– A francba!

Tim Vega sziszegve rántotta arca elé olajfoltos kezét, hogy jobban szemügyre vegye rajta a vágást, amit a megcsúszó vibro – csavarhúzó ejtett rajta épp az imént. A sebbol erosen folyt a vér, és Tim kapkodva körülnézett valami után, amivel elállíthatná.

– Várj, máris hozom a mentoládát! – hallatszott a háta mögül egy ismeretlen hang. Tim odafordult, de már csak a hátát látta egy fekete üstöku fiúnak. A srác pár pillanat alatt lekapta a polcról a piros jelzésü dobozkát, és már rohant is vissza vele. Gyors mozdulattal felnyitotta, s már neki is látott, hogy szakszeruen ellássa a sebet. Tim bénultan állt, s valami furcsa, szorító érzés volt a mellkasában, ahogy elfigyelte azokat a karcsú ujjakat, amint gyöngéden ápolják széles tenyerü, izmos kezét.
Még sose látott ilyen szépet, mint ez a fiú.
Kissé alacsony, vékony, de kellemesen izmos, kecses és gyors mozgású fiatalember volt. Gyönyöru, hosszú szempillái meg – megremegtek, ahogy a kötözésre koncentrált; vékony, puha ajkait kicsit összeharapta. Tim elmerülve gyönyörködött a teljesen simára borotvált boru, lágy vonású arc szemlélésében. A fiú megérezte a figyelo tekintetet, és felnézett rá sötétbarna, meleg tekintetu szemével, majd hirtelen huncut mosolyt villantott rá. Tim zavarba jött, elpirult.

– Köszönöm a segítséget – motyogta.
– Nagyon szívesen. – vászolta a fiú befejezve a kötözést. – A nevem egyébként Mark Dreams, és új vagyok itt. A délelotti hajóval érkeztem, és most a muvezetot keresem.
– Gyere, elkísérlek hozzá.
A telep ortornyainak reflektorai újra és újra bevilágítottak Tim szobájának ablakán. A férfi a hátán fekve figyelte, ahogy furcsa árnyakat rajzol a bevilágító fény a plafonra. De csak a szemei itták be a látványt, a gondolatai másutt jártak. Az elmúlt két hónapon gondolkozott, és a változáson, amit Mark megjelenése hozott az életébe. A torokszorító érzésen, ami azóta se hagyta el, hogy eloször megpillantotta. A furcsa vonzódáson, ami fiú felé irányította minden figyelmét, törodését, a vágyra, ami folyton arra ösztökélte, hogy megérintse azt a karcsú testet. A vágyra, aminek ma a zuhanyzóban már alig tudott megálljt parancsolni, és ami már az altestébe kergette a vért, oly eros volt.
Ilyen érzést eddig még mindig csak nok váltottak ki belole, és nem értette, hogy most mi történt vele. Igaz, lassan már két éve él itt, ezen a sivár bánya – bolygón, ahol ritkaságszámba megy egy – egy no látványa. És tudta jól, hogy társai közül sokan, akik nem érik be az eroszimulátor nyújtotta megkönnyebbüléssel, egymásnál keresik az élvezetet, de ot mindig hidegenhagyták az effajta események.
De Mark más. Nem tudta, miért és hogyan, csak azt érezte, hogy más. Neki az. Neki különleges. Olyan hatással van rá, mint még soha senki sem, még no sem. Mintha külön jelentést hordozna minden mozdulata, minden szava. Ahogy ránéz a hol komolyan figyelo, hol pajkosan mosolygó meleg tekintetével. Ahogy beletúr a hajába. Ahogy könnyedén felszökken a magas bányagépek platójára. Ahogy tréfásan belebokszol a karjába, ahogy összenevet vele...
És ahogy várakozva nézett rá ma a zuhanyzóban. Mert észrevette, észre kellett, hogy vegye...

Aznap ok ketten voltak az utolsók, mert a 6 – os gép marófeje makacsul ellenállt minden javítási próbálkozásuknak, és jóval a muszak letelte után sikerült csak befejezniük. A tusolóban még ott terjengett a pára, de már üresen kongott a helyiség, amikor beálltak egy – egy szemközti csap alá. Mark még tisztálkodás közben se tudta abbahagyni annak fejtegetését, hogy szerinte hogyan kellene legközelebb átalakítani az elektronikát, hogy kivédjék a marófej állandó meghibásodását, de Tim nem hallotta jól a zuhogó víztol a szavait, hát kinyitotta a kabinja ajtaját, és átkiabált Marknak, hogy nem érti, mit mond. Erre a fiu is kinyitotta az ajtót és zavartalanul folytatta a mondókáját.
Tim most már jól hallott minden szót, de agya már nem fogta az akusztikus jeleket, minden idegszála a látványt dolgozta fel, amit Mark meztelen teste nyújtott. Szinte teljesen szortelen volt, az ágyékánál lévo bozont csak még jobban odairányította a tekintetet a lába közé. Tim nem is tudta jó darabig levenni a tekintetét arról az arányos, egyenes hímtagról. Mark épp az arcát mosta, behunyt szemével nem vehette észre, hogy figyelik, és mire kinyitotta, Tim
e
alf
ro
alf
sz
alf
ak
alf
kal
elfordította a tekintetét. De érezte, hogy a testével is el kell fordulnia, mert különben Mark azonnal észreveszi, hogy milyen hatással volt rá a látványa. Próbált lazítani, elterelni a figyelmét, megijedve az esetleges következményektol sikerült is valamelyest alapállapotba
k
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rítenie
a testét, de zavartsága mégis beszédes lehetett, mert mikor összegyujtve bátorságát újra felé fordult, Mark furcsán komoly tekintettel figyelte. És igen, kicsit várakozva is. És mintha direkt ingerlon simított volna magán végig a mosakodás ürügye alatt. De Tim sietve befejezte a tisztálkodást, elzárta a csapot, lezárta a beszélgetést, és ruháit magára kapkodva, szinte kimenekült a zuhanyzóból.
És most itt fekszik a hátán, figyeli a fényeket, és igyekszik elfogadni a tényt, hogy olyasmit akar, amit nem akar akarni, de mégis olyan szüksége van rá, mint szomjas vándornak a vízre.

Halk a koppanás az ajtón, és tétova, de a csöndben jól hallatszik, megtöri Tim gondolatait. Nem kell odamennie és kinyitnia az ajtót, hogy tudja: ki áll odakinn. Nem is mozdul, nem is szól, úgyis tudja, hogy be fog jönni. Hosszú, hosszú a pillanat, csak a szíve dobog vadul, aztán felszakad belole a sóhaj, ahogy surran a nyíló ajtó. Rövid idore kivilágosodik a félhomályos szoba, amíg belépo Mark mögött be nem csukódik automatikusan az ajtó. Ott vár a fiú szótlanul az ajtó elott még pár másodpercig, aztán könnyed lépteivel odasuhan az ágyhoz, s már rajta is a keze Tim arcán. Meleg tenyere megpihen rajta egy pillanatra, aztán hüvelykujjával végigsimítja a férfi száját. Tim nem tud elleállni a késztetésnek, és megnyitja ajkait, hogy bekapva az ujj hegyét, elobb bátortalanul, majd egyre hevesebben el ne kezdje a szájával, a nyelvével simogatni és szopogatni. Nem látja a sötétben, inkább csak érzi, hogy Mark a nadrágja körül matat a kezeivel, majd hirtelen lendülettel felpattan, letolja a ruhadarabot, és azzal a kezével, amivel eddig Tim arcát simogatta, ráhúzza a férfi fejét az ölére. Tim gondolkodás nélkül bekapja a
f
alf
el
alf
alf
alf
lt
testrészt, és ugyanúgy becézgeti, mint elobb azt a hüvelykujjat. Orrába csap valami édes és izgató férfiszag, amitol még inkább megkeményedik odalenn. Kezeivel belekapaszkodik Mark orjítoen sima és izmos fenekébe, húzza – húzza rá magára a fiút, és közben egyre vadabbul szopja. Elfojtott vágyai most áttörve minden erkölcsi gátat átrepítik ot az ösztönök birodalmába, ahol már semmi se számít, csak az, hogy minél szorosabban hozzásimulhasson ahhoz a meleg, egyszerre puha és kemény testhez, hogy karjaiba ölelhesse azt a karcsú csípot, hogy végigsimíthasson a fenék izgató vágatán, tenyérében morzsolgathassa a heréket, amivel kéjes nyögéseket csalhat elo a fölé tornyosuló fiúból.
És közben azt gondolja, hogy ennél nagyobb gyönyör nincs és nem is lehet. A tévedésére akkor jön csak rá, amikor Mark elhúzza magát tole, és kutató ujjaival megkeresi a nadrág alatt feszülo rudat, hogy kiszabadítva börtönébol, végigsimítson rajta karcsú ujjaival. Tim torkából olyan hang szakad ki, mint még soha, hogy aztán átmenjen folyamatos vinnyogásban, ahogy a fiú ráhajol a szájával, és elobb finoman, aztán egyre szenvedélyesebben szopni kezdi. Nincs a világegyetemben olyan ero, ami meg tudná akadályozni, hogy pár gyönyörrel telt perc után ki ne robbanjon belole a magja. És Mark úgy szívja és nyeli le, mintha valami édes nektár lenne.
Tim lihegve, remegve próbál magához térni az élmény után, miközben Mark melléfekszik, és mosolyogva figyeli az arcát. Aztán a férfi széles mellkasára hajtja fejét, s míg nyelvével a mellbimbója köré húz nedves köröket, keze bejárja az izmos, puha szorrel borított férfitestet. Érintése egyszerre nyugtató és izgató, ügyes ujjai érintése nyomán hamarosan újra feszül a vágy Timben. De most már nyugodtabb tempóban fedezi fel kezeivel Mark minden porcikáját, már inkább gyengéden, mint vadul öleli magához. Figyeli a fiú sóhajtásait, és megérzi, ahogy felgyorsul a lélegzete, amikor a keze az anus környékén simít végig. Eljátszik hát ott az ujjaival, és maga is egyre inkább izgalomba jön a gondolatra, amit fantáziája már elévetít az elkövetkezendoekrol. De képzelete messze szegényesebbnek bizonyul ahhoz képest, amit akkor él át, mikor Mark ügyes segítsége folytán végre belemerülhet a testébe. Ahogy ott térdel a fiú mögött, egyik kezével a csípojénét fogva, és így irányítva az egyesülést, a másikkal elol ingerelve Markot, és közben érzi a hímtagját körülölelo meleg és szuk férfifeneket, amint újra és újra belehatolhat, olyan fokú gyönyört él át, ami végképp kisöpör a tudatából minden emberit, és visszamerül ösztönlényének legmélyére. Amikor végül elérve a kéj csúcsát beleélvez Markba, már levegot is alig kap. Nem is észleli, hogy a fiú már másodpercek óta csak liheg a saját orgazmusa után.

Forró, izadságtól és nedvektol fénylo testük kimerülten hever az ágyon egy darabig, aztán Tim elokaparja a takaróját, és magukra teríti. Így hullanak bele az álom kútjába. A szoba csöndjében csak halk szuszogásuk az egyetlen nesz, és a bevilágító fények vetnek furcsa árnyakat a falakra.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.3 pont (110 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. január 11. 16:44
#15
Ez nálam nem nyert.
1
a
A57L
2017. április 13. 03:34
#13
A maga műfajában nem rossz.
1
feherkalman1
2014. december 27. 02:53
#12
inkább egy jó animal történet , mint ez a meleg.
1
p
papi
2014. április 19. 00:28
#11
Ne, rossz
1
tutajos46
2013. október 5. 12:38
#10
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.
1
v-ir-a
2011. szeptember 11. 21:59
#9
annyira jól írsz...élvezet volt olvasni grt 10 pont megy tőlem
1
Saskia
2010. július 13. 12:37
#8
Szerintem meg varjú!
1
kelyhecske
2010. július 13. 05:37
#7
sirály kis story...
1
Valaki
2009. július 14. 07:48
#6
nekem is tetszett és én is kipróbálnám szivesen vkivel de még tuti h nem most lesz 8sajnosŰ)
1
alin
2006. július 4. 10:56
#5
Kedves "hetero" igen az, de szépenvan leirva.Köszi.
1
MarleneAngel
2006. június 13. 12:55
#4
én abbahagytam az elején,mert nem tok így figyelni rá,h vmikor u, vmikor ü az "ü"!!!Szóaval naon összecsapott,tessék pontosan írni a betűket!!!!
1
hetero
2004. december 21. 00:32
#3
homo
1
Lestat
2002. augusztus 9. 16:06
#2
LÁtom nem én vagyok az első szavazó...
Szívesen részt vennék én is egy ilyesmiben, csak hát... kezdőknek nehéz ugye... mindegy, egyszer majd csak kipróbálhatom ezt is.
1
T
Törté-Net
2002. augusztus 8. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1