Alkonyat a Parkban

Szavazás átlaga: 4.66 pont (35 szavazat)
Megjelenés: 2021. augusztus 3.
Hossz: 6 700 karakter
Elolvasva: 567 alkalommal
Sosem történt meg, de valahogy így esett volna meg, ha megesett volna. A helyszín egy létező hely, és sokáig cikkeztek is a helyi lapokban, hogy … Kell-e ezt engedni? Mit kellene tennie az önkormányzatnak, hogy ez legyen, vagy ne legyen.

A történetben szereplő kódszavakhoz magyarázat: A what3words ötlete roppant egyszerű: a földrajzi pozíciók kapjanak könnyen megjegyezhető, kényelmesen írható-olvasható azonosítókat. Az ilyen azonosító három egyszerű szóból áll, azok ragozott formájával már elegendő egyedi azonosító generálható ahhoz, hogy teljesen lefedjük a Föld felszínét.
Jártamban keltemben sok felé megfordulok a neten. Éppen egy chat-szobában jártam, amikor rám írt egy nő.

– Gyere nézd meg, hogy dug meg a párom Magog Down-ban 9-kor. ///victory. spellings. youth

– Köszi. – válaszoltam.

Kicsit furcsáltam, ilyen nem minden nap történik az emberrel. Magog Down-t még csak-csak ismerem, de amit mögé írt már nem.

Újra írtam neki, hogy pontosítson, de nem kaptam választ, kilépett. Talán még mielőtt olvasta volna az üzenetem. Nosza, kis nyomozásba kezdtem. A következőre jutottam. Magog Down, Cambridge-től inkább délre, Great Shelford és Cherry Hinton között, Stapleford után, a Babraham-i vagyis a Haverhill-be vezető uton található tanösvény, amelynek van egy nagy parkolója. Kedvenc célpontja a helyi "doggy style" találkozóknak. A pontos helyszint is megadták, amit a ///victory. spellings. youth három szavas leírás ad meg. A magyar megfelelője az ///elosztó. kamasz. csalik. Ez 3m-es pontossággal jelöli meg a helyszínt.

Csak remélni mertem, hogy nem átverés, és nem az lesz a vége, hogy kifosztanak, vagy megvernek, mint egy nem is tudom kit...

Adtam egy esélyt dolognak. Értéket nem készültem vinni magammal, erre felé nem szokás az autó lopás, az autóm amúgy is 'csak' 10 tankolásnyi pénzt ér. Meg bonyolult. Mindenütt rendszám olvasó kamerák, ha felhívom a rendőrséget, hogy ellopták a kocsit, hamar megtalálják. Maximum "jogtalan autóhasználat" lenne a vállalkozásból, valahol otthagyják, ha kifogy belőle a benzin. De az én autóm ütött-kopott, már eleve így vettem.

Jóval 8 előtt érkeztem, kicsit félve, mert azt olvastam, hogy a parkolót 8-kor lezárják, de beáltam egy csendesebbnek hitt részébe a parkolónak, ahol már több kocsi parkolt, talán 5-6, valamennyi az enyémnél jobb kinézetű. Kiszáltam a kocsiból, és elindultam az ösvényen. Majd még mielőbb a megadott helyre értem volna, már messziről megláttam őket az adott ponton, egy padon. Ez eddig stimmel. Hogy ne zavarjam meg őket, átmentem a másik párhuzamos ösvényre anonnan jó rálátásom volt a párra. Igaz hozzám hasonlóan több ember is ácsorgott, téblábolt egy-egy fánál. Én is beálltam egy fa mögé, amelynek ágai villában terpesztettek, és a villán keresztül takarás nélkül ráláttam a padra. Igaz, amíg felvettem a pozíciómat, mint megannyi falevél a környezetemben a földön használt gumik hevertek szanaszét.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 4.66 pont (35 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!