A+ A-

Két üveg sör egy tálcán

Feleségemmel hat éve vagyunk házasok. Nagyon jól megvoltunk, de mivel egy nagyon pici lakásban éltünk, elhatároztuk, hogy belefogunk egy házépítésbe. Természetesen egy építkezéskor a pénz sosem elég, ami mindkettőnket, és a kapcsolatunkat is megviselte. Feszültté, idegessé váltunk egymás iránt, és ezt a teher először a feleségemnél bukott ki. Persze ezt ne úgy képzeljétek el, hogy egymás nyakát szorongattuk... Szó sincs róla. A napi szex minden nap megvolt, nem is volt akármilyen, de... a kezdeti szerelem, ami összekötött bennünket... az elszállt, és ezt hiányoltuk mindketten. Persze ilyenkor az ember nem a párja felé nyit, annak újjabb lehetőséget adva, hanem kifelé.
Még májusban történt, hogy a feleségem az Internet adta lehetőségeit kihasználva megismerkedett egy fickós gyerekkel, aki aztán mindent bevetve megszerezte a feleségem kincseit. Hogy hogy csinálta, mindegy, de bizton állítom, hogy mester munkát végzett. A dolog számomra csak nyár végén vált nyilvánvalóvá, és ez a történet is itt kezdődik el.
Tavaly nyáron nagyon jó időnk volt. Szerettem montizni, ami azért társaságban a legjobb. Miután a feleségem erre semmiféle hajlandóságot nem mutatott, ti. hogy biciklivel másszon meg egy hétszáz méteres hegyet, inkább ajánlott maga helyett egy "osztálytársat", a fickós gyereket, aki - állítólag - él - hal a bicikliért. Ez jó alkalom volt drágám számára, hogy tudtommal áthívja azt a legényt, aki mostanság extra élvezetekkel látja el, persze tudtom nélkül. A gyerek nagyon udvarias volt, bár akkor már sejtettem, hogy mire megy ki a játék. Pontot szerettem volna rakni a dolog végére, ezért belementem ebbe a jáétékba. Tudtam, hogy most akár veszthetek is, épp ezért a féltékenységet félre kellett raknom, különben ez a dolog nem játék!
A tekerés jól sikerült. Mentünk vagy 60 kilométert, és jó kifárasztottuk magunkat. A hegytetőn - miután számos igéretes kinézetű nőnemű egyed libegett el orrunk előtt - kibeszéltük az ideális nőről alkotott véleményünket. Persze ne csodálkozzatok, mindketten a feleségemet írtuk le, csak pepitában. Miután visszaérkeztünk, az én drágám literszám töltötte belénk vitaminos löttyeit, aminek aztán igencsak megvolt az eredménye.
- De büdösek vagytok - mondta, ami a harminc fokos hőségben egyáltalán nem volt feltűnő.
- Így már nem is vagyunk jók neked? - kérdeztem, de feleségem igencsak hajthatatlan volt. Így kénytelenek voltunk megtámadni a fürdőszobát. Én elfoglaltam a kádat, és ott szagtalanítottam, Atilla "barátom" pedig a tusolót támadta meg. Testünk alapos áztatása során aztán hamar kibukkant a feleségem által felszolgált vitaminkoktél hatása, ami elég erőteljes merevedésben nyilvánult meg nálam (is). A játék számomra ezennel elkezdődött.
- Figyi, Muci, nem mosnád meg a hátam, annyira feszül a bőr rajta? - kérdezem mit sem sejtve kedvesemtől.
- Drágám! - mondta ő, megmosom én, de félek utána már nemcsak a hátadon fog feszülni a bőr, a Attiláról nem is beszélve.
- Én itt se vagyok! - mondta nem túl meggyőző hangsúllyal, de aztán hamar csendben maradt.
- Nocsak Bébi, nem mersz bejönni a buja férfiak közé, talán nem bírod a szagunkat? Mosakodunk, mosakodunk!!
Ekkor legnagyobb "megdöbbenésemre megjelent Ő, de nem egy egyszerű otthonkában, hanem egy fekete "szinte kombiné" ruhában, mely a fenekét is alig takarta el, további vérbőséget okozva mindkettőnknek. Szóval készült. Vagyis itt nem én fogok játszani velük, hanem ők játszanak majd velem - gondoltam.
- Nocsak - mondtam én ámulva feleségem fantasztikus lábain - ha ilyen bátor vagy, nincs kedved férjed - urad kedvére lenni?
Mire kimondtam ezt a kérdést, feleségem vörös ajka máris a péniszemre vándorolt. Tekintete huncutul villogott, mint aki jól tudta, mit csinál, kezével pedig óvatosan, de egyértelműen húzogatta a bőrt fickós farkamon.
Hát tudta, mit csinál. Először csak a nyelve hegyével érintette félig duzzadt fütyimet, majd mikor a fitymám kidugta fejét, nem habozott azt teljesen a szájába venni. Persze nem kellett sok - fáradság ide, fáradság oda - a farkam pillanatok alatt elérte csúcsformáját. Feleségem se volt rest, még nagyobb sebességre kapcsolt. Először csak a fitymámat szopogatta, és nyelvével annak belső oldalát nyalogatta. Egyik kezével a herezacskómat morzsolgatta, a másik keze pedig a seggjukamat izgatta. Ezután a péniszemet teljesen bekapta, és ütemesen, és egyre gyorsabban szopogatta ágaskodó cerkám. Meg is feledkeztünk(tem) Attiláról, aki ámuldozva, és farkát halkan csattogtatva nézte produkciónk.
- Nem fordulnátok felém? - kérdezte, miközben abba nem hagyta volna méretes falloszának veregetését, és persze kimászott a tusolóból is, hogy közelebb férkőzzön feleségem szexi szájához. Centiméterek választották el feleségemtől, aki reménykedő szemekkel nézett rám. Bólintottam, és neki nem kellett más. Felállt, levetette egy szál ruháját, majd kezébe vette Attila ágaskodó szerszámát, és húzogatta a bőrt mindkettőnk fitymáján, ahogy csak tudta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (64 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon53 2016. 01. 18. hétfő 17:28
8 Pont!
#10 david70 2015. 08. 12. szerda 15:06
Mónika? Júlia? Gyula? Attila? Amúgy jó, csak a nevekkel voltgondban a szerző, vagy másoló??
#9 A57L 2013. 12. 8. vasárnap 08:41
Nagyon jó.
#8 genius33 2012. 10. 8. hétfő 12:54
Hmmm smile
#7 Tábornok 2009. 11. 14. szombat 04:02
Nagyon jó!
#6 TheChronic 2003. 02. 19. szerda 17:41
Hú,nem rossz.Helyesírási hibák,névcsere és pozíciós zavarok...de akkora félhomo gruppen szexparti,amekkorát mindenki csak kívánhat magának.Persze megint csak a nö járt jól...
A férj szerintem azért is ment bele a "duplázásba",mert neki is tetszett kicsit Attis...
#5 aurora 2002. 08. 8. csütörtök 23:15
Soha rosszabbat, de jobbat azért...ne legyünk
telhetetlenek. Ki is az a
Gyula?-
#4 pfffff 2002. 08. 5. hétfő 21:06
nevetseges a nev csere
#3 Roby 2002. 08. 5. hétfő 10:15
Jonak jo, kar hogy nem Attila es jo hogy nem az vagyok aki meseli :-), viszont nevproblemak vannak benne. Talan mar egy megirt tortenet van atirva? Vagy talan csak a nevek valtoznak? Vagy talan? Mindegy. Azert csak jo!
#2 Acca 2002. 08. 5. hétfő 09:51
Ez egy kicsit zavaros!
Először Attila aztán Gyula,Mónika majd Júlia!
#1 Törté-Net 2002. 08. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?