A+ A-

Magányos Nő megosztaná...

Enikő nagyon magányosnak érezte magát. Csak ült a fürdőkádban, és elmerült a gondolataiban. Azon gondolkodott, hogy juthatott ide 28 évesen. Na meg azon, vajon mit hoz, mit hozhat még a jövő. Annyira szép volt eddig minden. Tamással tökéletesen megértették egymást, együtt éltek, nem csak élettársa, de a legjobb barátja is volt. Eddig. Miért kellett neki az hülye kurva?
Már a buli előtt is rossz érzése volt, bár így utólag visszatekintve, semmi alapja nem volt rá, csak egyszerűen úgy érezte, az az este nem lesz jó, valami rossz fog történni. Persze lehet, hogy ez csak egyszerű női megérzés volt, mindenesetre bejött. Már éjfél is elmúlt, így érthető, hogy mivel 8 - kor már a buliban voltak, eléggé sikerült lerészegedniük. Tamást mindig kerülgették a nők, de hát ez érthető volt, hiszen nagyon is jóképű volt, és mindig is adott magára. Megengedhette ezt, hiszen Enikő könyvelő irodája nagyon jól futott, egyenesen vissza kellett néhány ügyfelet utasítani, mert már nem bírták a munkát. "Ezt is Én értem el, ez a szemét meg éveken keresztül csak kihasznált" - gondolta, és egy kicsit arrébb helyezkedett, mert a kád egyik kiszögelése már nyomta a könyökét. Most sem okozott gondot, hogy Tamás körül több nő is forgolódott, mindig udvarolgatott egy kicsit, de aztán soha nem lett semmi a dolgokból. Legalábbis úgy hitte! Annyira egy hullámhosszon voltak mind szellemileg, mind szexuális téren. Nem voltak tabuk, sok - sok mindent kipróbáltak, szinte minden alkalommal tudtak újat nyújtani egymásnak. Vettek újságokat, és nem egy pornófilmet is megnéztek együtt, amiből el - elcsentek ötleteket. Tehát minden tökéletesnek tűnt!
"De akkor minek kellett azt a ringyót megdugnia?" Már elmúlt éjfél, amikor érezte, hogy fárad, és már haza akart menni. Tamást nem találta sehol, de hát ott volt majd 100 ember, biztos valahol beszélget a barátaival. Körbejárta a házat, kiment a teraszra és a kertbe is, de sehol nem találta. Nem maradt más, mint az emelet. Ott viszont csak szobák voltak, mit keresne ott Tamás? Egy kicsit rossz szájízzel felment, és benyitott az első szobába. Laci, Tamás egyik régi barátja ült ott az ágyon, és egy szőke hosszú hajú lány térdelt előtte, erősen "dolgozva". Enikő bocsánatot kérve kihátrált, és a második ajtóhoz ment. Ezen már az előzőből okulva először kopogott, majd pár másodperc elteltével ide is benyitott. Bár ne tette volna. Tamás épp hátrapillantott az ajtónyitásra, miközben meg sem állt, folyamatosan kefélte azt a vörös kurvát. Hirtelen döbbenet ült ki az arcára. Enikő annyira meglepődött, hogy meg sem bírt szólalni, csak állt ott és nem értette, hogy mi is van tulajdonképpen. Tamás habogott valamit, amit viszont már nem volt kedve végighallgatni, már csak becsapódó ajtón át hallotta a "várj, meg tudom magyarázni..." mondatot. Lerobogott, ki az utcára, és futott két sarkot sírva, míg meg nem látott egy taxit, amivel egyenesen hazahajtatott.
Ennek már több mint két hete, és hiába jött másnap Tamás egy nagy csokor rózsával, csak a megpakolt bőröndjeit találta meg a bejárat mellett a kertben. Lassan elkezdett hűlni a víz, a habfürdő is eloszlott már a víz tetejéről. Kihajolt a kádból és beállította a hidromasszázst, egy kis levegő keverést is adagolva a vízsugarakhoz, és feljebb tekerte a hőfokbeállító gombot. Végignézett magán a kavargó vízben, és nem értette, hogy miért kellett Tamásnak az a lány. O klasszisokkal jobb volt. Minden elfogultság nélkül. Ráadásul utánakérdezett, és a lány nem csak átlagos, de még buta is volt. Valószínűleg csak egy skalp lehetett, más magyarázat nincs. Vagy az alkohol. Vagy mindkettő, de már úgyis mindegy. Megint mozdult párat, mert régóta ugyanabban a pózban volt. A vízsugarak selyemként simogatták bőrét. Már két hete nem volt senkivel. Ez szokatlan volt számára. Tamással volt, hogy naponta többször is szeretkeztek, kivéve a menstruáció időszakát. Azt is kipróbálták egyszer, de nem tetszett egyiküknek sem, így alig várták hogy "azok a napok" véget érjenek.
Iszonyúan hiányzott neki a szex, az orgazmus izmokat összerántó érzése. Gondolt egyet, és a vele szemben lévő fúvóka kivételével elzárta az összes többit.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.18 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2014. 12. 18. csütörtök 20:55
Nem olyan rossz ez. Gondoljatok bele, milyen nehéz egy ilyen hétköznapi dolgot érdekesen megírni! Igen, átlagos. Bár szerintem valamivel afölött van a jelenlegi színvonalat tekintve.
#11 feherfabia 2014. 12. 13. szombat 06:50
5P
#10 ERNO 2002. 08. 20. kedd 17:49

Szeriniem a tortenet jo csak hianyzik belole egykis"szinezek"

#9 Höyye lány 2002. 07. 22. hétfő 22:46
Kit érdekel az átlagolás? a történet a lényeg,ami....ööö....feledhető...én ki sem rúgtam volna az arcot...a pasik mindig félre lépnek...
#8 Lajcsi 2002. 07. 13. szombat 13:55
A matekkönny mit ír?
#7 Törté-Net 2002. 07. 11. csütörtök 23:56
Gyerekek, olvassátok el a FAQ-ot, hogy mit ír az átlagolásról...
#6 aurora 2002. 07. 11. csütörtök 23:03
Jól van megírva, de nem elég fantáziadús.-
#5 Nosferi 2002. 07. 11. csütörtök 08:37
jaVIJJUK A STATISZTIKÁTOT
#4 en 2002. 07. 11. csütörtök 04:27
ja a szavazas bugos. foleg 1 szavazatnal latszik
#3 FeketeBirka 2002. 07. 9. kedd 23:35
Eddig 4 ember szavazott erre a történetre és 16 pontot kapott. (Átlag: 3.333 pont) ..... 16 / 4 szerintem 4...
#2 Zaxxon 2002. 07. 9. kedd 03:54
a leírás jó... a történet elég sánta
#1 Törté-Net 2002. 07. 9. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?