Egy nő illata

Szavazás átlaga: 4.93 pont (56 szavazat)
Megjelenés: 2020. június 24.
Hossz: 5 411 karakter
Elolvasva: 2 603 alkalommal
Fiatal srácként nagyon vonzott már, hogy megéljem életem első szexuális élményét, tapasztalatlan voltam még és rendkívüli vágyat éreztem egy női test felderítésében. Jó 20 éve történt az első mondhatni ilyen jellegű tapasztalatom, mely máig egészen élénken él a gondolataimban és számtalanszor visszagondoltam rá, hogy újra megéljem azt az izgalmat amit abban a pár percben tapasztaltam. Az akkori legjobb barátomnál viszonylag sok időt töltöttem, általában gépezéssel ment el a napunk, semmi különös nem történt. Augusztus vége volt, nyári szünet, tikkasztó meleg és kitalálta az anyukája, Kati, hogy menjünk ki a strandra és szívesen kivisz minket kocsival, mert ő úgyis megy aerobikozni. Az akkori fantáziálásaim nagy részének pont ő volt a része, rengetegszer jelent meg szexuális fantáziáim főszereplőjeként.
Alacsony, nagyon szép arcú, csinos, kerek fenekű, vékony, átlagos cicikkel megáldott nőci volt, aki 40-es évei közepén járt. Melírozott haja volt és mindig hosszú műkörmei, tehát baromi dögös MILF volt, a szája felett egy pici szépségpöttyel, ami az ember tekintetét egyből az ajkaira szegezte, ha ránéztél. Valami elképesztő sokszor gondoltam rá, hogy mi lenne ha..., de már akkor is felfogtam, hogy erre az esélyek egyenlők a nullával, így megmaradt fantázia szintjén Kati.
Szóval vissza a történésekhez, haverommal kimentünk a strandra, Kati pedig tovább ment kocsival a szomszéd városba, ahova járt aerobikra. Mi kb. este 7-ig maradtunk a strandon és elképesztő sokan voltak addigra az öltözőben, mindenki megindult mert jött a záróra. Nem akartunk az öltözőhöz és a zuhanyhoz sorban állni órákat, így haverom telefonált, hogy jőjjön értünk anyuja és otthon majd letusolunk meg átöltözünk. Ez így is történt, kocsival felvett minket, mi pedig beültünk a hátsó ülésre törölkőzőben, papucsban, úszónadrágban meg a csere ruháinkkal.
Pár perc múlva megérkeztünk haveromékhoz, összeszedtük a cuccainkat és megindultunk a lakásba. Mondtam, hogy megyek én először letusolni, amivel haverom egyet is értett, ők addig a konyhában leültek az anyjával és megbeszélték, hogy milyen volt a strand meg az aerobik, stb. Én elvonultam zuhanyozni, levettem a vizes cuccaim, a csere ruháim pedig felraktam a mosógép tetejére. Ahogy készültem a tusoláshoz megakadt a tekintetem a mosógép nyitott ajtaján, melyből egy fekete leggings egyik szára kikandikált. Abban a pillanatban a mellkasomba beütött a hideg, leizzadtam és elkezdtem remegni, mi van, ha Kati aerobikos cuccai azok. Nem tudtam uralkodni magamon és benyúltam a mosógépbe, óvatosan kivettem a fekete leggings és ebben a pillanatban valóra vált, amiről számtalanszor álmodoztam, a leggingsbe benne volt a még frissen levetett, nedves tangája Katinak... El se tudtam hinni, hogy ez tényleg megtörténik velem, gyorsan kinyitottam a zuhanyban a csapot, ne keltsen gyanút, hogy ilyen sok időt vagyok a fürdőben és nekiálltam megvizsgálni a "zsákmányomat".
Egy fekete S-es méretű pamut tanga volt és ahogy szépen kicsomagoltam, elémtárult a Kati puncija formájában összekent, sűrű fehér krémes rész. A pamut a dús fehér kéjnedveket csak részben itta be, amit én egyáltalán nem bántam, lehunytam a szemem és az arcomhoz emeltem a még meleg, falatnyi tangát. Elkezdtem lassan nagyokat lélgezni és a benne rejlő kéjes, pézsmás aromák földöntúli állapotba és izgalomba hoztak. Csak csukva tartottam a szemem és próbáltam kiélvezni Kati puncijának az illatait és ízeit, miközben nem tudtam megállni hogy ne nyúljak magamhoz. Ahogy a bugyiba fúrtam az arcom, úgy kerültem egyre közelebb az orgazmushoz. Ekkor jött bennem a felismerés, mi lenne, ha a makkom a tanga puncis részéhez dörzsölném és úgy jutnék el a csúcsra... Nekidőltem a hideg csempének, a tangát teljesen szétnyitottam és rátekertem a meredező, kőkemény farkamra.
Elkezdtem a finom puha anyagot a makkomon végigdörzsölni, miközben arra gondoltam, hogy Kati hüvelye az igazából, ami csúszik rajta. Egy pár csepp előváladékom ekkorra már elkezdett szivárogni, amit próbáltam a tanga összekrémezett részébe beitatni több, kevesebb sikerrel. Körülbelül fél percig bírtam még, az első szándékom az volt, hogy a pamut tangába töltöm majd magjaim és visszarakom a mosógépbe, de ezt gyorsan elvetettem, hiszen rendkívül féltem a lebukástól, így egészen a csúcsig dörzsöltem a makkomhoz Kati fekete tangáját, majd mikor éreztem hogy el fogok élvezni, elrántottam onnan és a fürdőszobai padlót összefröcsköltem. Amint túlvoltam az orgazmuson, elkezdtem rettegni, vajon mi lesz ha kiderül amit csináltam, vagy észreveszik, hogy a ruhák nem pont úgy voltak berakva a gépbe? Próbáltam ugyanúgy visszarakni a leggingsbe a bugyit, a leggingst meg a mosógépbe, majd gyorsan letusoltam, a padlót megtöröltem és végeztem is.
Kimentem a fürdőszobából és jött utánam haverom, aki pár perc alatt végzett, én pedig abban a pár percben pakolászást próbáltam imitálni, hogy a lelkiismeret furdallástól ne kelljen Katival szemtől szembe kerülnöm. Miután haverom is végzett a tusolással, dumálgattunk még pár percet, majd mentem haza, addigra már későre járt az idő. Hazaérve csak is ez járt az eszembe elalvásig, ami haveromék fürdőszobájában történt és nem tudtam megállni, hogy mégegyszer ne juttassam magam a csúcsra az élménytől... Azóta számtalan barátnőm volt és nem egy élménnyel gazdagodtam, de azóta is ez az életem egyik legmeghatározóbb és különlegesebb orgazmusa, amit akkor, a fürdőszobában megéltem.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 4.93 pont (56 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
z
zoltan611230
2020. augusztus 5. 16:15
#16
Tini írás.
1
krixkrax68
2020. június 25. 16:07
#14
Csatlakozom az előttem szólóhoz.
1
h
hairy_pussy
2020. június 25. 13:42
#13
hát ez nagyon gyenge ide
1
cscsu50
2020. június 25. 08:22
#12
tini élmény
1
B
Bluedevil
2020. június 24. 21:06
#11
Lehetne rajta még csiszolni.
1
sunyilo
2020. június 24. 20:14
#10
Háááát....
1
d
dr görcs
2020. június 24. 18:58
#9
Inkább hüvelygomba szagú.De az is lehet hogy Kati pasijának a kifolyt spermája volt az a sűrű fehér trutyy amit a gyerek élvezettel szaglászott.
1
kivancsifancsi
2020. június 24. 14:54
#8
Életszagú történet , de folytathatnád Katival is .
1
szekely18
2020. június 24. 12:45
#7
Életszagú történet!
1
veteran
2020. június 24. 09:26
#6
Tini élmény,talán megérné a folytatást.
1
Andreas6
2020. június 24. 06:29
#5
Ezt hívják fetisizmusnak, nem? Sohasem tudtam megérteni...
1
f
feherfabia
2020. június 24. 05:56
#4
Folytathatnád! Jó kis sorozat lehetne!
1
a
A57L
2020. június 24. 05:36
#3
Egy kis fiatalkorú élmény és ennyi.
1
didide
2020. június 24. 03:10
#2
életszagú
1
T
Törté-Net
2020. június 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1