A+ A-

Szapphó Társaság - Beavatás

Fordítás
Susan ideges volt, ahogy az anyjával várakozott az udvarház bejárati ajtaja előtt. Egyszerű és divatos ruhába volt öltözve, térdzoknival és egy pár kényelmes cipővel. Hosszú, hátközépig érő, szőke haját hátul lófarokba fogta. Megjelenésében meglehetősen kislányos volt. Sima, kissé gömbölyű arcát és csillogó szemeit látva az ember nem nézte volna tizenhat évesnek. Egy kis bőröndöt szorongatott a pipere felszerelésével és egy váltás ruhával. Az anyja sokkal elegánsabb ruhába volt öltözve. Egyszerű matt hatású fekete kosztümöt magas sarkúval. Az ő külseje is meghazudtolta a korát, bár neki ez sokkal előnyösebb volt, mint a lányának. Rövidre vágott szőke hajába alig vegyültek még ősz szálak, arcán pedig még smink nélkül is alig voltak láthatók ráncok. Egy fejjel magasabb volt Susannál, és valahányszor rá tekintett, szemeiből mindig az anyáskodó érzés áradt.
- Mennyi ideig maradunk, anya? - kérdezte Susan.
- Csak egy hétig, szívem. Épp elég ideig a beavatásodhoz - válaszolta az anyja, titokzatosan a lányára mosolyogva. Susan elpirult a választól és zavartan meredt a cipője orrára. Az anyja egyik kezét Susan arcára tette és gyengéden maga felé fordította. - Járj emelt fővel, legalább néhány napig, drágám! Beházasodni a Szapphó Társaságba nagy megtiszteltetés és privilégium.
A bensőséges pillanatot az ajtó nyílása szakította félbe. Egy gyönyörű nő állt előttük. Elegáns szári volt a vállán átvetve és a teste köré csavarva. Csinos csipke melltartó kandikált elő a ruha redői közül és egy pár hosszú szatén kesztyű. Csillogó, hosszú fekete haja egy csillogó tiarával volt díszítve és egy hosszú, áttetsző fátyol lógott le a hajáról és a válláról. A csillogó ékszerek, amiket viselt, minden más ruhát túl cicomássá tettek volna, de az ő öltözékén tökéletesen festettek.
- Légy üdvözölve, Susan! - duruzsolta. - Milyen örömteli végre találkozni veled! Édesanyád rengeteget mesélt nekünk rólad. Kérlek, fáradj be ifjú kedvesem!
Nyújtotta felé a kezét üdvözlésként, Susan pedig habozva fogta meg, miközben belépett a házba. A hölgy szájon csókolta Susant és egy pillanatra ott is tartotta az száját a lány ajkain. Susan kissé meglepődött, de nem akart már rögtön az elején bakit elkövetni. Igyekezett elviselni a nyomást, anélkül, hogy túlbuzgónak tűnt volna. A hölgy érzéki parfümétől és ajkainak puha érintésétől Susan szíve gyorsabban kezdett verni. Tudta miért van itt. Pontos instrukciókat kapott az anyjától, hogy felkészüljön erre a napra. de az összes tudás sem készíthette fel élete első szexuális élményére.
- Én Aishwarya vagyok - mutatkozott be az úrnő. - És engem ért az a megtiszteltetés, hogy az első szeretőd legyek. - szorította meg Aishwarya Susan kezét, miközben folytatta. - Én fogom elvenni a szüzességed és bevezetlek az igazi szerelem világába... az igazi szenvedélyébe.
Aishwarya sugárzóan mosolygott, miközben leengedte a kezét, majd Susan anyjához fordult és megölelte őt. Susan anyja gyöngéden a karjai közé csusszant és hevesen csókolózni kezdtek. Aishwarya markolászni kezdte Susan anyjának melleit, majd a keze lecsusszant a másik nő lábai közé. Néhány centire eltávolodott az arca és halkan suttogni kezdett.
- Hosszú idő telt el azóta, hogy utoljára éreztem a szerelmed nevét, Carmen. Muszáj lesz ezt bepótolnunk.
Susan anyja kibontakozott az ölelésből és gyengéd hangon válaszolt.
- Elfoglalt voltam mostanában és hiányoltam az érintésedet, királynőm. - Ígérem, hogy hamarosan meglátogatlak az ágyadban.
Ismét csókolózni kezdtek, miközben Susan zavartan nézte őket.
Végül a csók véget ért és kicsusszantak egymás karjai közül. Mielőtt ismét fiatal jelöltje felé fordult volna, Aishwarya még oda suttogott néhány szót Carmennek.
- Szeretlek, kedvesem.
Carmen egy gyengéd mosollyal válaszolt.
- Én is szeretlek, drága feleségem.
Aishwarya az egyik kezébe vette Susan kezét, a másikkal pedig végigsimította a lány arcát.
- Ma éjjel nő lesz belőled. A csúcsra foglak juttatni, és sikolyra késztetni.
Ez után Carmen felé fordult és halkan folytatta.
- Gyönyörű fiatal hölgy. Kiváló munkát végeztél vele. Bizonyára büszkeséggel tölt el a kiválasztása, hogy összeházasodjon velünk.
Carmen arcáról sugárzott a büszkeség, miközben válaszolt.
- Anyjaként szerettem, és alig várom, hogy láthassam, amint elfoglalja a helyét, mint a feleséged, és mint társaságunk tagja. Tudom, hogy sok gyönyört fog szerezni nekünk.
Susan elpirult, ahogy hallgatta, miként beszél róla a két hölgy.
Aishwarya gyengéden szájon csókolta Susant és kedvesen szólt hozzá.
- Édesanyád felkísér a szobádba és segít, hogy felkészülj az esküvőnkre és a beavatásra. Gyönyörűnek ígérkezik, Susan... amilyen te is leszel.
Miközben Aishwarya kezei lecsusszantak az övéiről, Susan érezte, ahogy anyja karjai a dereka köré fonódnak és felvezetik a lépcsőn. Utolsó pillantásával látta, ahogy az úrnő kedvesen rámosolyog, mielőtt eltűnne a szeme elől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.9 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Andreas6 2015. 07. 2. csütörtök 15:13
Dagályos a fogalmazás, néhány helyen helytelen szóhasználat - a vigyorog szó például abszolút nem illik ide. Az egészet hamisnak érzem. Nem tetszett.
#9 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:20
ezért számomra e mű most csak 10p lehetett és hiszem, hogy folytatnod kellene, mert van benne lehetőség
#8 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:18
azt kell, hogy mondjam a szöveg hosszával is meg lettem elégedve, hisz az én kritériumnak naggyából hosszilag is elegett tett
#7 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:17
ez a mű számomra nagyon is izgató és végig tudtam vinni a szexmeneteket is a képzeletemmel
#6 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:15
és van benne erotika és érzelem, kiváncsi a férfiak szeme ilyen dolgokra és nagyon be tudnak gerjedni tőle
#5 deajk2008 2014. 12. 9. kedd 11:14
mindig felizgat, mikor több meztelen nő egymással szeretkezik, mert van benne érzékiség
#4 papi 2014. 05. 19. hétfő 11:00
Ez már igen
#3 A57L 2014. 04. 22. kedd 05:46
Jó írás.
#2 Bikmakkocska 2013. 01. 22. kedd 11:12
Nagyon jó!
#1 Törté-Net 2010. 09. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?