A+ A-

Forróvérű sógornőm

Fordítás
Eredeti történet
Lisa majdnem 19, kb. 175 cm magas, elég jó mellekkel, csodás lábakkal és fenékkel, szóval úgy általában elég jól testtel. A probléma az, hogy ő a sógornőm, de már jó pár éve meg akartam dugni. A végzős bálon viselt ruhája tökéletesen állt rajta tavaly, és én arról álmodoztam, hogy ő csak azért veszi majd vissza, hogy én levehessem róla.
Elég nyílt a kapcsolatunk. Gyakran flörtölünk, és elég gyakran én masszírozom. Jó párszor - amikor csak mi ketten voltunk - masszíroztam már meg úgy, hogy az jóval több volt annál. Egy kimaradás után - amelyen csak ketten vettünk részt persze - a masszázs közbe végigsimítottam a combjai belső felét egészen fel a - mint már korábban említettem - tökéletes fenekéig. Ott áltunk ölelkezve órákig - legalábbis nekem annyinak tűnt - , majd kezem elindult felfedező útján végig a testén, és a csodás 90B - s feszes mellei szorosan hozzámsímultak. Én csak remélem, hogy ő is érezte, amint a már javában álló farkam hozzányomódik. De ezután az éjszaka után eldöntöttem, hogy meg kell kapnom őt. A döntést saját kezembe vettem, mivel még szűz volt, és a barátja nem ajándékozta meg az orgazmus élményével eddíg. Szóval a küldetésem, hogy lefeküdjek vele - mindkettőnk legnagyobb örömére - néhány hónapon belül teljesült.
A feleségem elutazott egy napra, én pedíg úgy döntöttem, hogy átmegyek Lizához, aki valószínűleg éppen a főiskolai anyagait tanulta. Egyedül volt, mint mindíg, és éppen olvasott. Úgy tünt, hogy ráfér egy kis szünet, szóval az ágya mellé léptem, és elkezdtem a már rendszeres masszázst alkalmazni. Mivel kissé merészebb voltam, mint eddíg bármikor tekintetében a csodálkozás és ellenkezés furcsa elegyét láttam.
Úgy döntöttem, hogy beszélnünk kellene, hogy feloldódjon kissé. Viszont a suli, vagy a munka szóba sem jöhet, így a szexre tereltem a szót. Először igen zárkózott volt, majd - köszönhetően a megfelelően irányított beszélgetésnek - megnyílt. Ettől kezdve a kezeim a felsőjén felfelé kalandozva símogatták a hátát, és én eközben megpróbáltam a legközelebb jutni azokhoz a csodás cicikhez, melyek a földhöz lapultak. Mivel ez eléggé lehetetlennek tűnt, így mindenhol elkezdtem dörzsölni, ahol csak lehetett, természetesen úgy, hogy figyeljek rá. Csak egy rövid edzőnagrádot és egy pólót viselt, így elég könnyű volt közel kerülni hozzá és máskorra hagyni a sok ruhával történő vesződést.
Megjegyeztem, hogy hiányzott, és hogy milyen tüzes. Mondtam, hogy szinte hihetetlen, hogy még mindíg szűz, és hogy milyen nagy kár, hogy nem volt még orgazmusa. Folytattam, aminek az lett az eredménye, hogy a farkam már ágaskodott, és készen állt arra, hogy meglátogassam édes punciát.
Úgy döntöttem szerencsét próbálok. Azzal jöttem elő, hogy szexre van szüksége ahhoz, hogy levezesse az iskolai stresszt, valamint, hogy meg kell tanulnia, hogy szex közben hogyan adjon és kapjon. Mivel nem volt igazán lelkes, így kissé tovább mentem. Közelebb húzódtam, hogy elkerüljem a szemkontaktust, és a fülébe súgtam, hogy én szívesen megtanítanám mindenre amit a szexben tudni kell, mindeközben a kezemet lassan elkezdtem simogatni a hasát, majd feljebb haladva a ciciket kezdtem körbe - körbe símogatni. A bimbói erre megkeményedtek, és a levegőt is gyorsabban kezdte venni. Tovább símogattam, és természetesen folytattam a súgdosást a fülébe, nem hagytam abba egészen addíg, amíg nem érezte, hogy egy kiadós dugásra van szüksége.
A cicikről lejjebb indultam, a lenti részek irányába, majd lassan benyúltam a rövidnadrágja alá, és elkezdtem a punciját símogatni a bugyiján keresztül. De mivel éreztem, hogy meggondolhatja magát, így folytattam a beszédet, mondván, hogy minden rendben van, és milyen jó lesz neki. Benyúltam a bugyija alá, és életemben először megérintettem a punciját. Olyan nedves volt, hogy bár még szűz volt, az ujjaim könnyen csúsztak be a lukába. Ekkor már éreztem, hogy igen kellemes tanulási szünetet fogunk tartani.
Már elég régóta ujjazta, mikor éreztem, hogy az orgazmus kezd elhatalmasodni rajta. Finoman ingereltem a csiklóját. Tudtam, hogy teljes mértékben uralmam alatt tartom, ám még így is meglepett, hogy milyen könnyen megszabadítottam a rövidnadrágjától és a bugyijától.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (99 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 vakon53 2015. 12. 22. kedd 12:03
A feleségemmel úgydöntöttünk hogy csak 5 pontot adunk.
#16 feherfabia 2014. 10. 12. vasárnap 07:07
8P
#15 zsuzsika 2013. 07. 12. péntek 10:35
Nekem nem tetszett.Összecsapott írás.
#14 papi 2013. 04. 3. szerda 08:23
Kíváncsi lennék a feleséged véleményére?
#13 Kovi Tomi 2002. 07. 2. kedd 13:23
Jólenne, ha nemkéne jobra, balra tologatni a képet!!!!
#12 xxmanus 2002. 06. 27. csütörtök 15:42
sajnos tényleg nem tud helyesen irni a szerző....

"Már elég régóta ujjazta, mikor éreztem"

és valóban az "olló" eléggé összevissza nyirbált...

"meg akartam dugni"... majd jön a végz
#11 Mosózerge 2002. 06. 26. szerda 01:04
hogy van a feleséged koma? :)))))
#10 asdfg 2002. 06. 26. szerda 00:25
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ekkora lol hozzaszolasokat :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
#9 Baby 2002. 06. 24. hétfő 19:48
Boci, hogy talál magának melltartót?
Azért akadályozni is tud ám a nagy mell... A B még oké, de Ctől felfelé elég kényelmetlen tud lenni.
#8 Tora 2002. 06. 24. hétfő 17:21
Esküszöm, hogy olyanok vagytok, mint a két genyó öreg a Muppet - showban! Ha hiteles információkra vágytok, nézzétek a Discovery Channel-t.
#7 nextman 2002. 06. 24. hétfő 13:09
Olyan mintha csaak összeollóztad volna valahonnan.Mi az hogy a sógornőd de még szűz?
Ezt hogy csinálja?Meg ragozni is megtanulhatnál....
#6 hmmm... 2002. 06. 24. hétfő 05:19
Hmmm... nem tudom ki írta ezt, de megtanulhatot volna írni. Nem Luk, hanem LYuk. Emiatt szánalmas az egész!
#5 boci 2002. 06. 24. hétfő 00:30
Hat nem lehetett vekony a csaj mellben az tutti, viszont a mellei sem lehettek tul nagyok. Mivel a mellmeretet a kosar jeloli ("belevalot")
Bnomnek 75F-es van:) bar o kisebb mellet szeretne,de hat ez rendeltetett neki(szerencsemre)
#4 Baby 2002. 06. 23. vasárnap 19:41
Tudjátok,hogy a számnak(90)a melltartószámozásban köze sincs a mellmérethez?(gyanítom, hogy hetero a mellbőségre gondolt).Melltartóknál a mell alatti körkerületet jelenti,megmondja,milyen hosszú legyen az a pánt,ami a mellek alatt vezet.
#3 Baby 2002. 06. 23. vasárnap 19:35
a forma a lényeg... Láttam már ronda 90Bs mellet.
De nem lehet rossz annak a lánynak, akinek ilyen az első...
#2 Arthur 2002. 06. 23. vasárnap 17:04
90B mell? érti a számozást az már tuti:)
#1 Törté-Net 2002. 06. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?