Medvebocs
Eddigi hozzászólások
IMÁDLAK
Sok ilyent írj még, és ne félj feltölteni, még ha nem is érzed valami jónak. Majd akik elolvassák, azok eldöntik.Ez remek, akármikor újraolvasva is igazi irodalom.
Nagyon nagyon jó! A már megszokott szuper stilusban!
Nagyon jó. Nem értem az elelyén mitől féltél a feltöltéssel kapcsolatban
Nos,néhány éve olvasom a történeteket,a kedvencem a Frank naplója,avagy anya története. volt ,most a Medvebocs olvasása után azt kellett éreznem,hogy ez az
a törté-net,mely nem maga a szex,hanem a történet levezetése tetszett!!! Az utóbbi idők legjobb története!!!!Köszönöm Naiv 1966-nak!!!K.T.
szuper.
Másodszor olvastam el - most is tökéletesnek találtam.
Nagyon szèp!
Nagyon jó
REMEK!!!!
Csak így tovább!!!!!!
Nagyon-nagyon tetszett. Írj még sok ilyet.
Egész jó
Amikor megláttam, hogy a hossza: 130 355 karakter, biztosnak vettem, hogy nem olvasom végig.
Tévedtem. Végigolvastam.
,Nagyon tetszik
Felesleges volt az pár szerénykedő szó a történet előtt. Igaz, nem ez a szerző legjobb sztorija, de a tőle megszokott idealista szexmesét szépen kidolgozta. Igen, akadnak benne hibák, de egy ekkora terjedelmű írásban még a sokadik átolvasás után is lehet találni javítanivalót. Azt nem egészen értem, miért ragaszkodik a szerző ahhoz, hogy az egész sztori egyszerre kerüljön ki. Maga a történetvezetés is megengedné, hogy 3-4 részletre tagolják. Ezt persze nem tartom hibának, hiszen olvasmányos a mű.
Ritka jó!! Több ilyen kimagasló írás kellene. Gratula az írónak.
Megnéztem, ki rta. Nem is csalódtam.
Nagyon de nagyon szép írás 10 pont!
Tökéletes! Természetesen 10 pont. Írj még sokat!