Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 A57L 2017. 10. 1. vasárnap 04:52
Ilyeneket szeretek.
#17 deajk2008 2014. 07. 10. csütörtök 09:14
ezért nekem most e mű sajnos csak
9p lett
de folytasd!...
#16 deajk2008 2014. 07. 10. csütörtök 09:13
nekem tetszett ez
bár szerintem még legalább 3 oldalnyi szexet hozzá lehetett volna tenni
#15 Padawan001 2013. 11. 7. csütörtök 15:22
Most jutottam el oda, hogy felfogtam azon véleményeket melyeket, írtatok!
Ezúton is szeretnék bocsánatot kérni azok miatt a förtelmes munkák miatt, melyeket kiadtam kezemből! A jövőben igyekezni fogok, hogy az ilyen szemetet elkerüljem, valamint minőségi munkával lássam el az oldalt!
Továbbá megjegyezném, hogy axelley és gaborthefirst véleménye volt az, amely reményeim szerint egy olyan irányba terelt, mely hasznomra válhat!

Nagyon szépen köszönöm nektek!!! smile
#14 sipospista 2013. 07. 11. csütörtök 08:34
szuper
#13 genius33 2013. 07. 11. csütörtök 05:05
Zsir nyes
#12 gaborthefirst 2013. 07. 11. csütörtök 04:40
Padawan001: tényleg így igaz, ahogy axelley mondja, valamit valamiért, vagy szolgáltatás-ellenszolgáltatás. Nem is értem ezen mit nem értessz ... a gyereknek lelke van ... de ez nem az a hely, ez egy üzleti alapon működő felnőtt oldal! Te a munkádért ellenszolgáltatást kapsz, az olvasók a pénzükért szolgáltatást ... jó esetben. Az más kérdés, hogy minden szart nem kéne kitenni, valami színvonal szükséges lenne, de hát ez ilyen. Szóval igenis elvárjuk, hogy ha már egyszer fizetnünk kell és fizetünk, akkor minden tökéletesen működjön a pénzünkért, és ez minden igénybe vett szolgáltatás esetén igaz, nem csak itt. Pl ha pizzát rendelsz te sem szeretnéd, ha ehetetlent kapnál. Ugye? És ha mégis ilyet küldenek, akkor nem tanácsokat adsz a szakácsnak, hogy máskor mit hogyan csináljon, hogy legközelebb ehető legyen, hanem reklamálsz, másikat kérsz vagy a pénzedet vissza. Úgyhogy ne csinálj úgy mintha te más lennél, mert nem vagy! Egyébként részemről nem pénzről van szó, hanem arról, hogy egy magára valamit adó ember csak minőségi munkát ad ki a kezei közül. Szerintem ez elvi kérdés, az igényesség alap, és legalábbis én ebből nem engedek. Felőlem aztán fenyegetőzhetsz! Másrészt, az olvasók, vagyis a szolgáltatást ellenérték fejében igénybe vevő tagok nem a szárazdajkáid, hogy pesztrálgassanak téged, sem másokat, igazság szerint ezért neked kéne fizetned nekünk ... milyen alapon várod el?! Nem azért vagyunk, hogy jó legyen neked, nem ezért fizetünk, hanem mert jól akarjuk érezni magunkat. De ha segítségre van szükséged, mint ahogy mondod, akkor kérjél, ezt így szokás, nincs ezzel semmi baj, de akkor tudasd! Amennyiben pedig a képregények által kívánsz fejlődni, akkor meg ezt illene tudatnod az olvasókkal, mert nem vagyunk gondolatolvasók, másképp nem tudjuk ám, hogy egy gyerek szárnypróbálgatásának vagyunk a tanui, így megalapozottan nem hibáztathatsz azért, mert felnőttként kezelünk téged, és megmondjuk, hogy szar amit csinálsz. Pl a tanulóvezetők T - betűt tesznek ki, nem is nagyon dudálják le őket a bénázásaik láttán. De véleményem szerint tanulnod nem itt kéne, hanem pl iskolában, ám ha mégis élesben, tájékoztatás nélkül itt teszed, akkor meg viselned kell a következményeket és ne duzzogj, főleg ne hisztizz, mert te választottad, a te döntésed volt, hogy felnőttet játszol. Szóval vedd tudomásul, hogy a világ nem körülötted forog, és azt is, hogy kemény szabályok szerint működik. Durva, mi? De tudod mi az igazán durva? Az, hogy így van jól. Majd amikor ezt megértetted akkor leszel felnőtt. Addig meg jobban tennéd ha kussolnál, mert bár szerintem aranyos vagy, de kezd elegem lenni abból, hogy gyerekek szórakoznak felnőtt dolgokkal, de mert nem tetszik nekik az igazság műsort csinálnak. Remélem sikerült pár dolgot helyre tennem benned.
#11 axelley 2013. 07. 10. szerda 23:16
Tisztelt Padawan001! Te 30 napos VIP-ért dolgozol ergo (pénzért).
Amit meg megjelentetsz vállald is érte a felelőséget, ne csak azokra a hozzászólásokra amik a "szépnek mondott munkádat dicsérik." (Most nagyon finom voltam.)
Itt a probléma az, hogy a szöveg nem egyezik a történettel, a képekkel.
Ha angolul, így fordítottad magyarul akkor próbálj legközelebb a képekhez igazodni. Ezt úgy nevezik jó néhányszor, hogy „szövegbővítés”, vagy ”hozzáadót érték”
Többit nem említem, mert ez már így is nagy baj. Ez meg nem fórum/hanem "hozzászólások". Különbség, hogy a fórumra senki nem néz rá és nem is ír oda.
Pár ember véleményével én még nem találkoztam, egy mondat meg nem vélemény. Üdv
#10 Padawan001 2013. 07. 10. szerda 20:18
Egyébként nem csodálom, hogy az oldal üzemeltetői olykor napokig vagy hetekig várnak egy-egy válasszal... Vesztek tagságit, és már el is várjátok, hogy minden tökéletesen működjön! Ha valami mégsem olyan mint amilyennek az Úri nép elvárja, akkor már írtok is a Fórumba, a legtöbb olyan dilettáns formában fejezi ki magát, hogy az ember gyomra kifordul! A másik véglet pedig olyan arrogáns, hogy legszívesebben valaki azért fejelné le a képernyőt! Akik pedig erőlködnek, hogy valami jó is felkerüljön ide, az meg kap a nyakába olyan gyökér hozzászólásokat, amitől biza jó hosszú ideig nem is akar fordítani! Illetve a fordítómunka által fejlődni. Neki kell ugye rontani minden olyan munkának ami "szar" és ócsárolni kell a munkát, és az azt végzőt is... Mert segíteni nem lehet, azt minek... Pár ember van csak, kik tényleg normálisak és fáradhatatlanul írnak minden olyan munkához, amit tényleg rossz, hogy mi is a gond. És miben kellene változtatni. Ők nem idióták és nem is arrogáns köcsögök!!! Ezután a hozzászólás után pedig ismét kapom majd a savat, hogy ezt meg hogyan merészelem stb...

De tudjátok mit??? Nyugodtan kapjatok idegbajt, megérdemlitek!!!
#9 Rinaldo 2013. 07. 10. szerda 12:30
Jól ráfáztak mind 2-ten.
#8 papi 2013. 07. 10. szerda 10:18
Nem rossz, csak ez nem folytatja az előző részt.
#7 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 07:52
gaborthefirst-nél a 10 pont.Teljesen igaza van.
#6 daryoon 2013. 07. 10. szerda 05:39
Háát...
#5 gaborthefirst 2013. 07. 10. szerda 04:32
Nem csodálom szemtelen kis tanonc, hogy maradt energiád ostoba tréfálkozásra, mert ezzel a paródiának is rossz izével munkád az nem sok volt. smile Különben a követelőzéseddel önző módon megfosztottál valaki mást a lehetőségtől, hogy egy valódi képregénnyel szórakoztassa a nem jogalap nélkül gazdagodó (gagyival potyázó), hanem fizető! tagokat, de sebaj, majd szórakozunk pl azon a tucatnyi helyesírási és fogalmazási hibádon, amit ebben a néhány tőmondatban 'sikerült' vétened ...
#4 Padawan001 2013. 07. 10. szerda 00:44
Akiben van harag, düh, az adja itt ki magából nyugodtan... smile
#3 axelley 2013. 07. 10. szerda 00:27
Nekem tetszet, szétröhögtem magam, jó volt a művész. De legközelebb próbáld meg a szöveget a képekhez igazítani ne csak fordítsál. Elég szar volt olvasni.
Kutyapózban! "Segg Vs. Segg" kép szerint meg punciba tették legalább a pózt eltaláltad. Meg hasonló, mintha fingod nem lenne a szöveghez.
Legalább át olvasom angolul, talán ott nincs ekkora hibák.
#2 gaborthefirst 2013. 07. 10. szerda 00:14
Emiatt lázadtál, ezt kellett olyan sürgősen leközölni?! smile Ez egy rakás szar, nem képregény! Inkább máskor szóljál, veszek neked tagságit, csak ne tölts fel semmit. Komolyan!
#1 Törté-Net 2013. 07. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a képregényről?