Leona hozzászólásai

Képregények: Csini kiscsaj 2014. 10. 31. péntek 06:28
Aúcs... Ez fájt... mármint a füzet elolvasása... Rég olvastam már ilyen magyartalan fordítást. :( Továbbra is azt mondom, hogy mielőtt beszerkeszted nem ártana "összefésülni" a fordítást és a "finomítani a megfogalmazáson", mert ez így nagyon vacak. Hogy ne mindig csak ócsároljam az ide kikerülő "remek műveket" a füzeteid szerkesztése már kezdenek pofásak lenni. Azon a téren már tényleg látszik a fejlődés a részedről.
Képregények: Fürdés a patakban 2014. 10. 17. péntek 07:40
Sok tekintetben igénytelen lett a magyarítás. A szerkesztés kritikán aluli, a fordítás darabos és csiszolatlan.
Történetek: Jótestvéri viszony 1. rész 2014. 08. 15. péntek 07:17
Élvezetesen megírt felvezető történet, kíváncsian várom a folytatást. smile
Képregények: Avatár -Zuko és Azula 2014. 08. 15. péntek 07:15
Ahogy az előző munkádnál is írtam Macsek a szerkesztésed egyre szebb lesz. A font választás terén is fejlődsz. Szóval ezen a téren jár a pont. Sajnos azonban az összhatáson sokat ront a fordítás. :( Továbbra is azt mondom, hogy ha fordítasz akkor a kész szöveget olvasd vissza párszor és igazíts rajta, "fésüld össze" a szöveget, mert ebben a formában enyhén szólva is tükör fordítás szagú az egész és még annak se épp túl fényes. Ezen felül sokat dobna a fordításaidon, ha használnál egy online szinonima szótárat, mert sok a munkáidban az ismétlés. Ez utóbbi meg
elég zavaró. Összegezve tehát a szerkesztés 10-ből 7,5. A fordítás
pedig 10-ből 4,5.
Képregények: Megcsalt férj 2014. 08. 11. hétfő 07:51
Na ez az idei év legpofátlanabb lehúzása, amit az oldalon láttam... Ráadásul vipben is van a füzet, mert úgy az igazi! Innen már nehezen van lejjebb az oldalon. Azt még megértem, hogy egyes 3d füzeteknél az emberek nem készítik el a címfeliratot. Hiába no' az már munka volna. De ahhoz mekkora pofa kell már, hogy egy ilyet felrakjon vipbe valaki? Az még egy dolog volna, hogy a képen lévő szöveget nem tudod magyarítani vagy nem tudsz fordítani, DE ez nem mentség arra, hogy a szövegeket angolul bent hagyod. Annyi gerinc lehet volna benned, hogy fogod a Paintet és a szövegeket kitörlöd feketével és úgy rakod fel. Még az se volna annyira bicskanyitogató, mint ez így... Persze alapból én vagyok a hülye, hogy valami tartalmat is elvárok a vip tagságomért.
Képregények: Az őrzők ébredése 2. rész 2014. 08. 11. hétfő 07:39
Ha márt Vip-be került a füzet akkor illet volna a cím felíratott is magyarra ültetni. Nem olyan nagy dolog ez... Igaz úgy egy picit dolgozni kellet volna a vip tagságért, az meg itt ugye luxus...
Képregények: Otthon, édes otthon 2014. 08. 11. hétfő 07:31
Kellemes fordítás és szép szerkesztés. Külön öröm, hogy olyan füzetet olvastam ahol alig volt cenzúra. Nálam ez a füzet 10-ből 8-as.
Képregények: Avatár - A festett hölgy 2014. 08. 11. hétfő 07:27
Mivel régebben az első sorból szapultam a munkádat az oldalon, így illik megint megszólalnom. Először is a szerkesztésed javult és a korábbi munkáidhoz képest ez már szépnek is mondható. Van még így is bőven szerkesztési hibád, de ez a füzet ilyen téren már pofásnak mondható. Szóval szerkesztés 10-ből 7 pont nálam. Sajnos azonban ezután megint jön a fekete leves. A fordításod továbbra is messze kritikán aluli. Nekem nincs bajom azzal, ha valaki google fordítást csinál. Ez egy dolog. A gond ott kezdődik, hogy te csak lefordítod a szöveget és már rakod is a bubiba a mondatokat. Pedig odafigyelésessel, igényességre törekvéssel sokkal élvezetesebb munkákat prezentálhatnál. Ahogy azt jó pár fordítónak mondtam már az elmúlt években és mondják mások is, a nyers fordítás még nem kész fordítás! Olvasd újra és újra át a fordításod. Csiszolgasd, fogalmazd át és egységesítsd a szöveget. Ha hallgatsz rám akkor jobb és igényesebb végeredményt kaphatsz. A szöveg/fordítás nálam így 10-ből 3 pont.
Képregények: Groknar 2. rész - Északon 2014. 08. 11. hétfő 07:08
Daronel elhiszem, hogy nem tetszik a füzet és ezt tiszteletben is
tartom. Arra viszont kíváncsi volnék, hogy pontosan miért is tartod "pofátlanságnak" ezt a füzetet? Lévén, hogy a füzet ingyenesen elérhető mindenkinek. wink Márpedig, ha figyelembe vesszük az idei év felhozatalát, ez nem kis teljesítmény. Főleg, ha figyelembe vesszük azt a tényt is, hogy még ez a füzet némi munka után is ingyenes, addig akad olyan 3d-s ahol úgy kapod a tartalmat "vip"-ben, hogy még a címfeliratot se készítették el magyarul.
Köszönjük a véleményed Ickx.

"Ez a torte-net.hu tehát nem történet/képregény történet, hanem képsorozat az "alkotók szerint, tehát nem illik ide."

Ebben igazad van valahol. Az, hogy mennyire illik ide vagy sem, az megítélés kérdése. Szerintem.

"Harmadrészt ha már arról szól az akció menyire dolgozik együtt egy csapat, mi értelme van ott szondázni a közönséget, akiket legkevésbé érdekel?!"

Ne szondázott senki és semmit sem. Az, hogy neked nem jött be nem jelenti azt, hogy mást ne érdekelhetne az itteni olvasók közül. Ezt mi se bizonyítja jobban, mint a többi 3d-s alkotáshoz érkezett vélemény. Azt is elismerem, hogy legalább annyi embernek nem jönnek be ezek, mint fordítva. Hiszed vagy sem, de én se szeretem őket. A lényeg nem ez. Mi , legalábbis én azt azt akartuk megmutatni, hogy az ilyen munkákat is lehet minőségi szinten megcsinálni. Mert, ha megnézed ezt a füzetet láthatod, hogy volt vele egy minnyuri "törődés". A szövegek le lettek fordítva és be lettek szerkesztve. Ez az ide kikerült 3dkre nem jellemző. A képsorozat teljes, ami szintén nem jellemző az inteni 3dkre. Azt meg végképp halkan jegyzem meg, hogy ez ingyenesen elérhető bárkinek és nem "vip tagságért" készült, még a többi 3d-s borzadályról ez se mondható el.
Szóval ez nem amolyan szondázás volt, vagy érdeklődés felmérés. Axelley egy picit félreérthető volt.

Zárásképp egy kis cinizmust, engedj meg a rovásodra. (Nem kötekedésképp, mert tiszteletben tartjuk a véleményed!) Ha nem érdekelt ez a füzet akkor minek nézted meg? Minek olvastad el a hozászolásokat?
"hogy ennek az én véleményem szerint nem itt van a helye."

Mármint most mire gondolsz? Ha az zavar, hogy ez oda lett felrakva ahova akkor azt tudom mondani,hogy eredetileg is jelezve lett,ez nem képregény! (lásd fentebb is) Ez amolyan art galéria. Arról nem mi tehetünk, hogy az oldalon ilyen külön fül nincs. Az oldal hozzá állása olyan amilyen.

Ha a bizarrabb jelege zavar akkor erre nem tudok mit mondani és nem is kívánok ebbe belefolyni.
Köszi Loene a normálisan megfogalmazott véleményt. Azt egyből leszögezem, hogy én se szeretem a 3d-s munkánkat!! Viszont a célnak megfelel. Na nem vip szerzésre gondolok, mert a füzet ingyenesen elérhető mindenkinek.
A dolog arról szólt (legalábbis nekem biztos), hogy bebizonyítsuk,
lehet a 3d-t füzetet is normálisan tálalni. Egy kis munkával és egy kis odafigyeléssel. Mert azért azt remélem elismered, hogy ez és a mostanság
felkerült 3d-s szarságok között van némi minőségi különbség. Ezt a célt úgy hiszem sikerült elérni.

Legvégül, hogy mindenáron "kötekedjek" azt azért hozzáfűzném, hogy a fenti műnek semmi köze a játékokhoz, amire célzol! smile A szóban forgó füzet a könyveket lovagolja meg vagy legalábbis onnan vesz ihletet. Gondolok, most pl a "Aliens vs. Predator" trilógiára Steve Perry és Stephani Perry tollából. Ha azokat olvastad sejted mire gondolok.
Kedves Rinaldo és Zsuzsika. Illetve minden olyan olvasó aki egyszavas értékeléseket ír! Először is köszönjük a véleményeket. Arra viszont nagyon kíváncsi volnék, hogy pontosan mi nem tetszik a végeredményen?
Az ilyen egyszavas "kritikákkal nem tudunk mit kezdeni." Mert az, hogy "gyenge" elég vérszegény vélemény. smile A grafikai megvalósítás nem tetszik? A történet nem jön be? A szerkesztés vagy a fordítás nem jó?
Egy picivel pontosabb kifejtés tőletek sokat segíthet az esetleges hibák későbbi elkerülése terén vagy az esetleges füzetek kiválasztásakor. wink Szóval örülnék (örülnénk), ha egy picit bővebben is kifejtenétek egy munkánál, hogy pontosan mi az ami tetszik vagy épp nem tetszik az adott művön.
Képregények: Mara a börtönben 2014. 02. 26. szerda 06:09
Egy ideje már kezdtem azt hinni, hogy az oldal elérte a legalját annak pöcegödörnek, amit a 3d-s rémségek nyújtani tudnak. Azt hittem, hogy nincs lejjebb a lejtőn... Köszi " superman1900"!! Bebizonyítottad, hogy megint tévedtem. :(
Képregények: Kevin szórakozik 2014. 02. 19. szerda 12:16
"De TE tudod a legjobban, még részegen sem küldtem neked ilyen szöveg állományt. Vagy Igen?"

A te munkádat össze se lehet hasonlítani ezzel és sok más itteni fordítójával sem. wink De gondolom ezt csak költői kérdésnek szántad. smile

"És ezért a szarért még VIP-et kérnek."

Még is mit vártál?! Azt te is tudod nagyon jól, hogy senki se nézi át felkerülés előtt a füzeteket. Ha így lenne akkor az oldalon havonta jó esetben két vagy három új füzet lenne frissítésként. Az meg hol térülne meg? De mondok én valamit. Amíg van igény vagy vevő a szar minőségre addig nem is várhatsz mást. Ennyi. Hidd el, ha az emberek abbahagynák a vip vásárlást az oldal hozóállása is változna.
Képregények: Kevin szórakozik 2014. 02. 19. szerda 10:09
Most mi a baj Axelley? Azt hittem te is bírod az ilyen "kemény témákat". nyes
Ez igazi "Hard Core", a javából!! De komolyra fordítva, ez képregénynek épp képregény, csak hát eléggé kontár munka. És ez nem már nem program használati kérdés! Szerintem.
Képregények: Dennis, a csaló 2014. 02. 19. szerda 10:05
Átlagos Milftoon füzet igénytelen tálalásban. Sajnos.
Képregények: Az óriás támadása 2014. 02. 19. szerda 10:02
Újabb "remek" 3d-s borzadály. Persze szöveg nélkül. Ezért tényleg megéri a vip tagság. nyes
Képregények: Olga nővér 2014. 02. 5. szerda 07:28
Fordítás vagy szöveg 10/7-es. Nem rossz fordítás, csak picit finomítani kellene rajta. A szerkesztés 10/7 es. Egyedüli bajom ezzel, hogy mindent balra tördeltél a hagyományos bubikban. Ezért kár volt, mert egyébként pofás munka lett volna. Végeredményében 10/7,5.
Képregények: Mosás 2014. 02. 5. szerda 07:22
Fordítás 10/4 es. A fordítás következetlen és néhol erőltetett. A szerkesztés terén is 10/4-es. Továbbra is balra tördelsz mindent. Rossz fontot választasz, és még mindig eszetlen nagy sortávokat hagysz. Továbbá zavaró, hogy ha már lefordítod a képeken lévő szövegeket és nem tudod kiretusálni(ám legyen...), akkor legalább effekteled ezeket. pl adj neki fehér keretet. Félre ne érts, úgy se lesz szebb, de legalább olvashatóvá válik. Ez így továbbra is távol van az élvezhetőtől.
Nem lett annyira rossz. Sőt a mostanság megjelent füzetek nagy részéhez képest kimondottan jó. De önmaglábban azért vannak hiányosságai. A fordítás néhol fura illetve következetlen... Így a fordítás 10/7. A szerkesztés viszont zavaró. Az dicsérendő, hogy már némiképp alakítva van, de sajnos messze van még a széptől... Kicsivel több energia befektetéssel szebb végeredményt kaptál volna. Így ez a rész 10/5. Összhatás tehát 10/6.
asdqwe sok Furry-t találsz angolul például itt.

g.e-hentai.org -on
Képregények: Billy és Anya 2014. 01. 17. péntek 20:24
"EZ KELL AZ OLDAL Profiljába"

Ez tetszik. nyes
Na igen az legősibb szerkesztői kérdés "eredeti font vagy saját elképzelés?". smile Az alapján amit írtál és figyelembe véve a munkásságodat,a szken mérettel volt a gond. Engem egyébként ugyanaz zavar nálad és Daryoon, esetében is. Mégpedig, hogy nem mertek "játszani" a sortávval. PL az első oldal esetében egy picit szűkebbre vett sortáv pofásabb eredmény hozott volna. Így jó, csak lehetne még jobb. smile
Rajzok szépek, bár a történet jellege és műfaja távol áll az én ízlésvilágomtól.Ettől függetlenül a fordítás jó. A szerkesztés szép, de vagy a font volt rossz választás vagy a kép volt túl kicsi, így az összhatás nem tökéletes. Végeredményében 7 pont.
Képregények: Billy és Anya 2014. 01. 17. péntek 16:03
A rajzok nem túl szépek. A fordítás erősen hiányos és néhol összecsapott. A szerkesztés igénytelen.Összhatás 2 pont.
Képregények: Jön a Mikulás! 2014. 01. 17. péntek 16:02
Gagyi.
Képregények: Leszbikus tanulságok 2014. 01. 10. péntek 09:02
Továbbra se értem, hogy eme 3d-s füzetek mit keresnek a képregények között lévén, hogy ezek nem képregények, sokkal inkább képgalériák. Egyébként meg gagyi kategória.
Hát... Ha Macsek esetében panaszkodtam akkor most is fogok.
Először is a fordítás terén nem nyilatkoznék. Az eredetit nem ismerem,
de a végeredmény láttán , nincs túl nagy kétségem afelől, hogy nem igazán lett fényes a füzet.(ilyen téren sem.) Viszont amiről nagyon is véleményem van, az a szerkesztés. Iszonytatóan igénytelen, odahányt és bőven kritikán aluli!! Ez így nem ér 0,5 nap vip tagságot se, nemhogy
30-at. Komolyan mondom, hogy legközelebb beküldök egy félig angolul maradt füzetet és meglátjuk ki rakja-e az oldal... Van egy sanda gyanúm, hogy igen. Mert szerintem ezeket a szörnyűségeket, vagy nem nézi át senki, vagy egyszerűen lesszarja a szerkesztőség, hogy mit rak ki. Én megértem, hogy a népeket ide kell csalni valamivel, de muszáj kritikán aluli munkákkal? (Most a 3d-s szöveg nélküli füzeteket ne is említsük.) Nem hiszem el, hogy ne lehetne az oldalon vip tagosáért cserébe
rendes dolgozó, állandó fordítókat és szerkesztőket keresni akik mindenféle műfajban és stílusban dolgoznának. A jelenlegi hozzá állással csak azt lehet elérni, hogy eltűnnek az oldalról az igényes emberek munkái. Ami kiváltképp vicces mert, így azért kap az ember vip-tagságot, hogy a saját igénytelen munkáihoz hasonlókat nézhessen meg. Ilyenkor azokat sajnálom, aki fizetnek is a tagságért. Ha valakit tényleg érdekelnek az igényes erotikus füzetek vagy magmához nyúlna valami élvezetesebb füzetre akkor itt van pár ingyenes oldal:

profwilliam.wordpress.com
atsushi.blog.hu
tabooland.blogspot.hu
huntai.hu

Ezek bármelyikén találni jobbat, mint ez a szörnyűség. Egy biztos. Amint lejár a vip tagságom, én nem hosszabbítom meg, mert az ilyen címekért csak pénzpocsékolás.
Képregények: Paris Hilton 2013. 12. 20. péntek 05:27
Elmegy.
Képregények: Batgirl és Supergirl 2013. 12. 18. szerda 09:31
Sajnálom, hogy nektek nem annyira tetszett. Mondjuk, azt is elismerem, hogy elég kevés az "akció" benne, na meg nem árt ismerni az eredeti dc-s karaktereket sem... Sebaj, remélem a köv füzet amin dolgozom, az jobban bejön majd nektek is. smile
Képregények: Britney Spears 2013. 12. 18. szerda 09:28
Nem volt rossz, de nem is volt kiemelkedő. Nálam ez így 6 pont.
Képregények: A kalóznő kincse 2013. 12. 13. péntek 13:07
Tucat 3d , amivel nem is volna nagy bajom, ha az igényesebbek közül került volna ki... :( Nekem ez nagyon tetszett. Én is bízom benne, hogy nem Vip-be ment, mert ez nem ér annyit (se).
Képregények: Dr. Doom 2013. 12. 10. kedd 07:48
axelley...

"Kérésednek eleget teszek, de nem tudom, miért kellene."

Azért kértelek meg rá, mert sokat adok a véleményedre. wink

"1.Meg tetszet, hogy nem szó szerint fordítottál a neveknél."

Ez nem volt nehéz, mert alapjáraton is szeretem az F4 füzetek és rengeteg olvastam is már közülük. Résszint ezért is erre eset a választásom.

"Egy két munkát azért ismerek, de az angol szöveg általában nincs bő lére eresztve."

Ez igaz. smile


Ha csak a hossz miatt kilemc pont akkor
Képregények: Dr. Doom 2013. 12. 9. hétfő 05:57
Gebike63 konkrét folytatása nincs ennek a történetnek. Legalábbis egyelőre. Viszont Leandronak (mű eredeti szerzője) sok ilyen szuperhős munkája van.
Ha lesz vagy van rá igény akkor a többi is elkészül.Azok közül már van több "fejezetes" is.
Hangulatos,mindenképp megérne egy folytatást...Viszont az a hiba amit Gyuri is kiemelt valóban zavaró. Remélem javítva lesz. Ettől függetlenül 8 pontot megér.
Képregények: Az esküvő 2013. 12. 6. péntek 06:21
Ennél a füzetnél már gondban voltam az értékeléskor. A rajzok átlagosak. A fordításon, pontosabban a megfogalmazáson volna még mit csiszolni.
Nem olyan rossz és bőven "élvezhető" kategória, de nekem valahogy "sótlan". Nincs meg benne az a jó értelemben vett "perverz" hangulat, amit egy ilyen füzettől elvárnék. A szerkesztés már majdnem szép. Sőt igényes is! A gondom mégis az vele, hogy hiába van szépen megcsinálva, ha minden szöveg balra van tördelve és a mondatok sem a bubik közepén vannak.Annak kimondottan örültem, hogy olyan füzet kerestél genius33 ami nincs agyon cenzúrázva. Összességében tehát nálam egy erős 7,5 -ös a füzet.
Képregények: DickGirls 1. rész 2013. 12. 4. szerda 11:11
A képi világa és a történet nekem testszett. Viszont valóban hiányos a füzet ami azért zavaró. Ha valaki olyan képregényt küld be amelynél még szöveg sincs akkor legalább arra illene figyelni, hogy minden oldal meglegyen... wink
Egy picit jobb, mint az átlagos 3d-s füzet. Látvány világa elég kellemesnek mondható. A tördelés egy picit csúnyácska, de ez a rossz font választására vezethető vissza. Összességében ez egy erős 6-os nekem ez a füzet.
Képregények: Beépített szépség 2013. 11. 25. hétfő 09:03
daryoonma nem bántásképp írtam vagy bármi hasonló. smile Rendben, részleteket majd private-ban megbeszéljük.

axelley lehet valami abban amit írsz. nyes
Képregények: Beépített szépség 2013. 11. 25. hétfő 08:19
Ahogy macsek is írta, kezd a "védjegyedé" vállin a kihagyott 1-2 sor. nyes Ettől függetlenül hangulatos kis füzet lett. Mivel szeretem ezeket a régi füzeteket így őszeséségben nálam 7 pontot ér ez a füzet. Illetve mielőtt felfelejtem köszönöm a munkádat. smile
Képregények: Jessica Rabbit 2013. 11. 20. szerda 15:42
Axelley örülök, hogy nem csak én látom ezeket a munkákat, úgy ahogy...

" Ahhoz photoshop kell mivel az a legnépszerűbb."

Hidd el nem, kell még PS se! Rengeteg ingyenes és sok magyar nyelven is tudó program van amellyel lehet rendesen szerkeszteni. Hogy csak a legnagyobbat említsem ott pl a Gimp...
Képregények: Jessica Rabbit 2013. 11. 20. szerda 12:26
Maga a füzet még elmenne kategória nálam, de a beírása katasztrofális és végtelenül igénytelen. Ne haragudj aleksz27, de ezen nagyon látszik, hogy csak azért készítetted, hogy kapj érte vip tagságot. Ezzel nem is volna baj, ha picit "megerőlteted" volna magad. Miből állt volna, hogy a szöveget középre igazítsd, majd a sortválságot csökkentesd...? Semmiből, de a végeredmény fogyaszthatóbb lett volna... Ehhez nem kell komoly tudás vagy program ismeret... Persze lehet, hogy csak engem zavar a dolog.
Viszont szerintem, jó volna, ha az oldal szerkesztősége "elvárna" azért egy minimális minőségi szintet egy egy füzet esetében. Mert az szép és jó, hogy 2 naponta jönnek a képregények, de könyörgöm, a minőség legyen a szempont és ne a mennyiség...
Képregények: Coco 2. rész - Befejezés 2013. 11. 18. hétfő 13:08
Köszi.Remek képregény volt ez is. smile
Képregények: Nicole Heat - A vacsora 2013. 11. 11. hétfő 14:00
Szeretem ez a sorozatot és nekem tetszett ez a "fejezet" is. smile Teljes egyetértek axelleyel abban, hogy jó volna "egységesíteni" a "Nicole Heat" sorozatot az oldalon.
Remek lett a befejező rész is. smile
Képregények: Eldorádo 2013. 11. 6. szerda 19:12
A fordítás minőségében, nem mennék bele, mert nem ismerem az eredetit. Viszont a beírás igénytelen lett. Ha egyszer annyi időt áldozol bele amennyi egy ilyen füzethez kell, akkor picit nagyobb odafigyeléssel fogyaszthatóbb végeredményt kapnál. Lényegtelen, hogy milyen programot használsz, mert a legegyszerűbbekkel is lehet szépen tördelni. Ettől fügétlenül javaslom, hogy térj át a PS mielőbbi használatára, mert szinte minden téren jobb, mint a konkurens programok.(Illetve magyar nyelven is elérhető.) Ezen felül, ha beírás terén ilyen tapasztalatlan vagy akkor javaslom a hálozsák.hu-n felelhető "Beírási segédletek" alapos átnézést. Rengeteg hasznos információt találsz majd ott. Nem bántáskép mondom, de ilyen minőségű végeredményt kár kiadni a kezedből, mert ez így szerintem élvezhetetlen. Nálam tehát 2 pontot ér.
Történetek: Az ajándék 1. rész 2013. 08. 5. hétfő 08:09
Minden szempontból tökéletes mű! smile
Történetek: Búvárkaland 2013. 05. 1. szerda 15:45
Nagyon élvezetes mű. smile
Tetszett. smile