sonder67 hozzászólásai

s
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
6 db
sonder67
2012. március 28. 09:45
Általános -> Írók/fordítók
hello

kb 2 hete feltöltöttem egy képregényt, (testvérek címmel). még nem kaptam visszajelzést semmilyen formában. Ha esetleg már fel volt töltve, vagy folyamatban volt az értékelése (mert feltöltéskor irta, hogy nem tudom mennyi van feltöltve már, gondolom elbirálásra várva) akkor is kapok visszajelézést?
1
sonder67
2011. október 26. 10:54
Általános -> Írók/fordítók
Tisztelt Szerkesztőség!

Legközelebb majd ezt használom. Ha esteleg valaki hasonló cipőben járna, mint én, remélem tudja majd hasznosítani az itt leírtakat és az esetleges problémája hamarabb megoldódik.
A lényeg, gogy érdemes regisztrálni.
üdv.
1
sonder67
2011. október 26. 08:33
Általános -> Írók/fordítók
hello

Ez igaz, ide valóban nem regisztráltam, nem tartottam szükségesnek. De freemail címemre nem jött semmi, spma-ek között sem volt semmi, a beállításokkal pedig nem foglalkozom, alapban van, eddig nem volt gond a fremmail használatával.
Mellesleg ez legalább jól példázza, hogy forum itt tökéletesen működik, mert ugyebár júliusban volt az előző hozzászólás. Ha gondot okoztam, akkor elnézést kérek, majd igyekszem ujabb sztorit is küldeni, amennyiben időm engedi. Valószinüleg inkább a forumot fogom használni, nem a freemailt. A zavaró az volt, hogy semmi reakció nem jött a freemail-re, és bevalom nem tudom mi az oka.
További jó munkát!
1
sonder67
2011. október 24. 19:38
Általános -> Írók/fordítók
hello
még augusztusban küldtem be egy történetet, de azóta sem kaptam jelszót a belépéshez. a sztori címe: anyummal, forditás a literotica oldalról.
1