AUG
16
2011

Cetrapol harisnyái 1. rész - A stáb megérkezik

hetero

1

Cetrapol egy vénséges vén kikötőváros volt, a Nagy Tenger déli partján, Hullámvilágtól néhány eon távolságra. Néhány évvel azután fedezték fel, hogy a nyugati népek felfedezték az Átjárót. Az egykor virágzó birodalom mára lehanyatlott, de Johnny ezt nem tudta, amikor stábjával együtt úgy döntött hogy felkeresi. Seattle-ben szállt fel a fregattra, és búcsúszavai ezek voltak:
- Életem legjobb filmjével térek vissza!
A rokonok és a fiatal sztárocskák, akik érte rajongtak, nagyon ámuldoztak. A hajó üdvrivalgástól kísérve vitorlázott ki Esőváros kikötőjéből.
A viharos tengeren, a kabinjában szorongva Johnny azért megosztotta mélyebb gondolatait Frankkel, Geralddal, Amandával és Julie-val.

*  *  *

Zsófi és nevelőapja 4. rész - Osztályfőnöknővel

- Hallo.

- Jó napot kívánok, Török Kinga vagyok, Zsófi osztályfőnöke.

- Jó napot, Verlucz Richárd, Zsófi édesapja. Baj van?

- Hát igen, úgy is mondhatnám. De nem komoly csak Zsófi viselkedésével vannak gondok az iskolában, de szeretném ezt személyesen megbeszélni Önnel, mikor látogathatom meg Önöket?

- Bármikor, akár most is ha a tanárnőnek megfelel. – válaszolta Richárd arra gondolva hogy még csak délután 18.00 óra van, nem kései időpont.

- Nagyszerű, akkor húsz percen belül ott vagyok Önöknél, ugye a Szigetvári téren laknak?

- Igen, az 5-ös szám alatt, csöngessen és ajtót nyitok.

- Rendben, nemsokára ott leszek.

AUG
15
2011

Unokatesóim a nyaraláskor: a kezdet

családi

22 éves vagyok, és úgy alakult, hogy most nyáron a Balatonon nyaraltam. Egy ismerősöm hívott meg a nyaralójukba, ahol egy ingyen hetet tölthettem el. Napközben strandon voltunk, esténként pedig bejártunk a városba bulizni.
Hamar kiderült, hogy a szomszéd házak egyikében nyaralnak unokatesómék is, családjával. Évek óta nem találkoztunk, és mondhatom nagyon megváltozott. Már 18 éves, és teljesen felnőtt lány lett. Éppen most érettségizett, és ki szerette volna pihenni magát ezen a nyáron, hogy a főiskolai évek előtt még egy igazi gyermeki időt töltsön el. Hát nem sejthette, hogy más is lesz.
Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, de hamar beszédbe elegyedtünk, és nagyon jól éreztük magunkat, mivel gyerekkoromban is sokat jártunk össze az ő családjával. Szülei is örültek, mert így legalább kettesben maradhattak, mivel rám bízhatták a lányukat (illetve a...

*  *  *

Elcsábított az osztályfőnököm!

hetero

- Vakáció! - kiáltottam a székről felugorva - az osztálytársaimmal együtt - , ujjongtunk és zsibongtunk az év utolsó kicsengetésekor. Pezsegtünk, mint egy frissen feltörő forrás, nevetés és felszabadult öröm szaladt végig mindenkin. Nehéz volt a harmadik osztály a közép suliban, és már alig vártuk a leendő öt napos, közös sátrazást a Duna parton.
A barátnőimmel, Andival és Nórával órák után nálunk tartottuk a kupaktanácsot, melegszendvicset majszolgatva, és divatújságot lapozgatva tárgyaltuk milyen ruhákat vigyünk a kirándulásra.
- Én a legszexibb sortjaimat viszem - vetette közbe Nóra a teltkarcsú, barna hajú barátnőm, míg Andi a szőke, vékony, szeplős osztálytársam csak a fejét csóválva a farmerre és a bikini felsőre szavazott.

*  *  *
AUG
12
2011

Én és a főnököm 1. rész - Az irattárban

hetero, iroda

Ezt a kis történetet, melyet most megosztok mindenkivel, aki szereti az érzéki és izgalmas sztorikat, teljes egészében az élet írta, én "csak" az egyik szerencsés főszereplője voltam...
Lehet, hogy sokan kissé elcsépelt témának érzik a főnök-beosztott viszonyt, de szerintem ez inkább egyike az "örökzöldeknek": mindig is volt, van, és lesz is ilyen.

Az egész úgy kezdődött, hogy alig 1 évvel ezelőtt munkába álltam egy cégnél, mint irodai asszisztens. Gondoltam semmi extra, csak jó sok papírmunka, ezért kicsit tartottam tőle, hogy majd elég unalmas és monoton lesz.
Ezenkívül volt más is, ami miatt még aggódtam kissé, mégpedig az, hogy a munkatársakkal milyen kapcsolatot sikerül majd kialakítanom, mert úgy tudtam meg, hogy egy, már jó pár éve összeszokott kis csapatba fogok bekerülni, mint "kis zöldfülű". De hát valahol mindenkinek el kell kezdeni az a...

*  *  *

Vivien és Én 2. rész

hetero

Ott csókolóztunk a vízben, és én simiztem a cicijét, mivel a víz nyakig ért, ezért teljes nyugalommal félrehúztam, az amúgy sem nagy felsőrészt, és összecsippantottam a mellbimbóját, persze csak finoman, felváltva simiztem és morzsoltam. Szinte már karcolt. Araszoltunk befelé, habár a vízállás miatt már így is szinte a tó közepén éreztük magunkat. A vizibiciklisek beljebb, a fürdőzők jóval kijjebb voltak. Még szerencse, hogy ott volt a matrac, amin lehetett napozni is. Fogtam, kikötöttem a felsője kötőjét, és levettem róla. Először tiltakozni akart, de mondtam, hogy úgysem látja senki rajtam kívül, és különben is, észre sem veszik a sok monokinis között. Feldobtam a matracra. Sőt, mondtam neki, még azt sem venné észre senki, ha totál meztelenek lennénk. Erre kibontakozott az ölelésemből, és hopp, már le is vette a bugyit is. Azt mondta, hogy én jövök, mire én...

AUG
11
2011

Szilveszter, avagy nem csak a pezsgő spriccel....

hetero

Andi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit.Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett Nórának – a háziasszony – az előkészületekben. Már volt ott három nő, akik sürögtek - forogtak, és Nóra, aki számomra kellemes meglepetés volt. Csinos, kortalan nő a felforduláshoz illő farmerban és pulóverben. Gyorsan bemutatkoztunk és ő kiosztotta a feladatokat. Kaptam egy vodkát és ittunk egyet, majd magával vitt, bútort rendezni. Megállapítottam, hogy remekül néz ki és ennek hangot is adtam. (egyébként elmúlt jóval negyven, de ez nem látszik rajta és különben...

*  *  *

Én és a kisöcsém

homo

Alig vártam a június végét, hogy végre haza jöjjek. A tanévet egy kanadai suliban töltöttem egy csereprogram keretében. Mivel nem vagyunk pénzzel nagyon eleresztve, nem is voltam itthon a tanév során, így a családomat se láttam majdnem egy teljes éve. Mikit se, a másfél évvel fiatalabb öcsémet, aki májusban múlt 15. szinte egyformán néztünk ki, vállig érő barna haj, barna szemek. Mindig belsőséges, bizalmas baráti viszonyban voltunk, ő hiányzott a leginkább odakint. Elég rendesen megváltozott az alatt az idő alatt, amíg nem voltam. Nőtt kb. 5 centit, izmosabb is lett, ahogy láttam. Adottságait kihasználva tornára járt, ami tovább formálta az alakját. Az arca is fiúsabb, mint volt, de hál’Istennek megőrizte a lágy vonásait, amik annyira helyessé tették.

AUG
10
2011

Elképzelt találkozás

hetero

Forró májusi nap volt. Az autó lassan gördült végig a poros úton, majd megállt egy családi ház előtt. A férfi járt már itt, de ez most más volt. Egy pillanatra végigfutott rajta, hogy talán most kellene továbbmenni. De aztán az elmúlt hónapok otthoni nyűglődésére gondolt, az állandóan fáradt feleségére, és kiszállt. Délidő volt, a nap égette meztelen karját. Kék rövid ujjú inget és vékony vászonnadrágot viselt, fekete bőrcipője egy pillanat alatt poros lett. A kertkapuhoz lépett, csöngetett, aztán válaszra sem várva benyitott. Fél órája beszéltek telefonon, így nem volt meglepetés az érkezése. Félúton járt a ház felé, amikor nyílt az ajtó, és meglátta a nőt. Zavart mosollyal az arcán, csillogó szemmel nézte a férfit.