SZEP
27
2016

A változások kora

hetero, férj-feleség

Régóta nem élünk már együtt a (volt) feleségemmel.
Azt hiszem, hogy a mai, sivár intim életem – annak hiánya – éppen eme sajnálatos körülményre vezethetõ vissza!
Hogy miért nem élünk együtt?
Annak több oka is van.
Leginkább az, hogy késõn eszméltem fel, hogy mit veszíthetek!
Mert voltak figyelmeztetõ jelek a házasságunk ideje alatt, ami az intim együttléteket illeti. A házasságunk 10-ik évfordulója tájékán kezdõdtek a problémák. Akkoriban kezdõdtek a nagy változások, az egész világ kifordult a sarkából, egy-két év alatt megszûnt körülöttünk az addig ismert világ, és egyszerre ott találtuk magunkat a nagy, szédítõ, részegítõ szabadságban!
Jó pár éven keresztül szinte semmi sem volt tilos! A mai, agyonszabályozott, és törvényekkel körülbástyázott társadalmunkban elképzelni sem lehet, hogy akkoriban miféle szabadságban volt részünk!

*  *  *

Szenvedéllyel szerelmeskedni

hetero

Többnapos távollét után térek haza szerelmemhez, aki ebéddel vár engem és néhány közeli barátunkat.
Az ebéd fantasztikus, az ízek orgiája is mind az érzékekre kihegyezve, nekem szólnak. Bazsalikom és fehérborban pácolt rókagomba a húson, hozzá illatos jázminrizs és almakompót, amit a gyömbér, szegfûszeg, fahéj és citrom tett vadítóvá...
Egy korty portói bort iszunk a kávé és a csokoládétorta mellé. Mindenbõl csak egy keveset, mert nem a mennyiség, hanem a minõség számít... mint a szexben is...
Ahogy sürög-forog körülöttünk, titkon néha hozzáérek... a kezéhez, a melléhez, a fenekéhez... ilyenkor össze-összerándul a teste, elmosolyodik és sokatmondó pillantásokat vet rám...
Ebéd után nemsokkal távoznak vendégeink, s mi végre kettesben maradtunk. Az ajtóban sokáig csókolóztunk, beszívjuk egymás illatát és olyan szorosan öleljük egymást, hogy az már szinte fájt.

SZEP
26
2016

Egy londoni lány

családi, unokatestvérek

Lustán lógattam a lábaimat a székről, ahogy az odakint elhaladó embereket néztem. Egy újabb szürke nap köszöntött Londonra, illő a hosszú és hideg tél végéhez, a járókelők még mindig pulóverbe, kabátba és sálba burkolóztak a metsző szél ellen. Gyér, rideg napfény szökött át a felrepedezett felhőzeten, tarka színekbe vonva az autókat és a buszokat. Piszkálgattam az ételemet a villámmal, bekaptam egy újabb falat sashimit, aztán ismét a mobilomra pillantottam.
Az email tegnap érkezett, késő este. June nénikém ritkán írt nekem, általában csak azért, hogy megérdeklődje ép és egészséges vagyok-e, illetve továbbítson pár unalmas hírt a rokonságról. Ezúttal azonban más volt a helyzet - mint írta, Andrew unokatestvérem a héten fog Londonba érkezni, és megkért rá, hogy ha tudok, kukkantsak rá és esetleg segítsek neki beköltözni.

*  *  *

Méretes szívatás

hetero, iroda, munkatárs

Azon a balul kezdődő tavaszon, huszonhét évesen munkahelyet kellett váltanom. Kicsit rosszul esett, de a kezdeti nehézségek után rájöttem, milyen jó helyre vetett a sorsom. Barátságos és segítőkész munkatársak, új és izgalmas kihívások, és fenséges környezet. Nagyjából így lehetne jellemezni a százéves bérleményben működtetett informatikai kirendeltséget.
Még nem volt vége az iskolaévnek, és a kollegáimmal rövid pihenőkre előszeretettel álltunk ki a utcasarki épület valószínűleg egykor bejáratnak készült kis erkélyére, ahonnan remekül végiggusztálhattuk a keskeny utca másik oldalán álló lánykollégiumi felhozatalt. Az az igazság, hogy túl fiatalok, túl üdék, és elérhetetlenek voltak, de megcsodálva őket hamar felcsigáztuk a piszkos fantáziánkat. Engem személy szerint jobban érdekelt a harminc méterrel arrébb eső könyvelőiroda bejárata, ahonnan gyönyörű, elegánsan öltöző hölgyek jártak ki dohányozni az utcára.

*  *  *
SZEP
23
2016

Ex és szex

hetero

- Csillaaaa gyere már, nem várunk rád hajnalig!!!
- Jövööök már..minek kell ordibálni? Komolyan ha nem a legjobb barátnőm lennél már biztos, hogy megfojtalak egy kanál vízben.
- Tudom, hogy nem bírnád nélkülem.
- Valószínű...de most emeld a segged és induljunk, ha már olyan mehetnék vagy.
- Éljeeen, induljunk!!
Ezután beszálltunk a baráti társaság kocsijába és már süvítettünk is a szilveszteri házibuliba. Tudni kell rólam, hogy ezeket mindig jobban szerettem mint a tuc-tuc discókat, így majd kicsattantam az örömtől, hogy a vizsgák között volt időm egy kis bulira. Úgy voltam vele, ha már csináljuk akkor csináljuk tökéletesen. Lejjebb húztam fekete csipkés hát nélküli ruhámat, majd megmozgattam a lábujjaimat a tűzpiros magassarkúmban. Ahhh igen, jó nőnek lenni. Barátnőm tanácsára kiengedtem vörösesbarna göndör hajamat, és megtapogattam a táskámat amiben már ott lapult egy óvszer. Ki tudja alapon tettem bele.

*  *  *

Micsoda népség

gruppen, közlekedés

Túrázni mentünk. Haverom vetette fel az ötletet, hogy nem lesz olyan meleg szombaton, úgyhogy bejárhatnánk egy kéktúra szakaszt a Gerecsében. Nem volt semmi fontosabb dolgom, úgyhogy beleegyeztem, már csak azért is mert jó régen jártam utoljára erdőben, pedig régebben szinte minden hétvégén mentünk, de így 40 körül egy kicsit alábbhagyott a lelkesedés. Én nem csinálom a kéktúrát de ők ketten, mármint a feleségével, igen, már nem kell nekik sok, hogy meglegyen az egész.
Szóval korán keltem, felvettek és útnak is indultunk. Régóta ismerem őket, még tanulmányaim során lettünk haverok Simonnal, együtt jártunk a főiskolára. A feleségét, Anitát, csak később, pár kudarcba fulladt kapcsolat után ismerte meg és szerencsére nagyon jól megvoltak együtt. Annak persze kifejezetten örültem, hogy Anitával is remek kapcsolatot sikerült kialakítanom, de ez nem jutott el sose a féltékenységig.

*  *  *
SZEP
22
2016

Kényszer

hetero

- Engedj el! - bújtam ki a kezei közül.
- Ó, dehogy engedlek! - kapott utánam.
Ujjai azonban csak a levegőt markolták meg, én már rég messzebb kerültem tőle. Mégis visszafordultam, mert éreztem, hogy esze ágában sincs hagyni, hogy eltűnjek előle.
- Nem érdekelsz, Swoch! Szállj le rólam! - vágtam a fejéhez a hangos szavakat, hátha észhez tér tőlük.
- Ugyan, Estell - húzta mosolyra a száját -, mindketten tudjuk, hogy azóta álmodsz rólam, mióta akkor odalent megmentettelek.
- És? Ardhan is tudja, de nem fekhetek le közületek mindenkivel, akivel egyszer összekapcsolódtam.
Swoch nevetett. Nem volt amolyan minden nő álma típusú pasi, de nem is volt az a kategória, aki felett el lehetett volna siklani. Volt benne valami, ami kiemelte a többiek közül. Ha Ardhan nem lett volna, jó eséllyel Swoch szerzett volna meg magának. De nem így történt, és soha nem adtam jelét felé bármilyen érdeklődésnek.

*  *  *

Tábori tusoló

hetero, nyaralás, tini

A történet idején ismerkedtem meg a tőlem egy évvel fiatalabb Viktóriával. Egy kifejezetten értelmes, csinos feketehajú lányról van szó, aki igencsak szemrevaló teremtésnek számított/számít. Alattam járt általános iskolába, de ezt idáig nem vettem észre. Hamar jóban lettünk, gyorsan összeismerkedtünk. 3 nap múlva történt meg az első csók. Életem legboldogabb időszaka volt. Kézen fogva sétáltunk, közösen nyaltuk el ugyanazt a fagyit, nevettünk. Olyan közel kerültünk egymáshoz, mintha évek óta szerelmesek lennénk.
Egyik éjjel, mint minden éjjel, Bálint barátommal mentünk el zuhanyozni. Külön kabinok voltak, de tudtunk beszélgetni, meg dalolgatni. Bálint barátom telefonhívást várt aznap éjjel, így ő hamarabb végzett a fürdéssel. Egyedül voltam a tusolóban, amikor meghallottam, hogy újra megnyílik az a csap, amit Bálint zárt el percekkel korábban. Átnéztem a kabinba, és akkor megláttam Viki-t. Ügyesen meglepett.