A+ A-

Mosaic Stories: Dani

Alig tudtam róla valamit, mikor az eset történt. Mérnöktanonc, hamarosan végez, egy haldokló kapcsolatban próbál hűséges maradni vagy türelemmel változtatni, kiutat keresni.... de szürkének érzi a hétköznapjait, néha inkább enged a kényelem és lustaság vonzásának, pedig tudja, ha tenne valami értelmeset a cél érdekében, változhatna.. csak nincs hozzá elég ereje és már próbált felkelni a padlóról, de visszaesik újra és újra.
Nem volt annyi eszünk, hogy egy normális találkozóhelyet beszéljünk meg az igazi télkezdő, mínusz sok fokkal taszító belvárosi séta helyett. Már három teaházba is próbáltunk bejutni, de mindegyik tele volt. Végül mondtam neki, hogy menjünk fel hozzá. Tudtam, hogy mit szeretne és azt is tudtam, hogy én mit akarok. Nem láttam értelmét a további kertelésnek és fagyoskodásnak.
Az utolsó métereket teljes csendben tettük meg. Beértünk a lakásába, még mindig egy hang nélkül vettem le a cipőmet és a kabátomat. Mintha a levegő is megfagyott volna...
Dani csak állt háttal nekem. Kezét még nem vette le a fogasra akasztott kabátjáról. Nem mozdult.
Talán szégyellte a dolgokat, amiket elmondott a "régi" kapcsolatáról? Vagy még mindig a lelkiismeretével küzd, mert valójában együtt van még azzal a másik csajjal, és nem akar félrelépni? Ezen gondolatok csak átfutottak az agyamon: nekem így is, úgyis kell. Odaléptem mögé.
- Hé! - mondtam halkan, kedvesen, karját megfogva és magam felé fordítva. Átöleltem. Tudtam, hogy akaratos vagyok és kissé önző is, de nem érdekelt. Féltettem ezt a kivételes fiút a végleges lecsúszástól, és ha más módon nem, de legalább egy éjszaka erejéig éreztetni akartam vele minden szeretetemet, aggódásomat és szenvedélyemet.
Viszonozta az ölelést.
Megérezte az illatomat, és még erősebben szorított magához. Szemébe néztem, és lassan közelítettem ajkaihoz elnyílt, pici, vörös számmal. Már csak pár centi...
Mozdulatlanul, tág pupillákkal meredt rám, de mikor végre hozzáért az ajkam az övéhez, éreztem, hogy minden izma megfeszül. Szíve hatalmasat dobbant. Visszacsókolt: az én testem is bizseregni kezdett. Rám nézett, és láttam, hogy már nem az elhanyagolt ember néz rám, hanem a bika, aki egyáltalán nem ismer, de ettől függetlenül magáévá akar tenni, méghozzá keményen...
Megérzésemmel ellentétben finoman megigazította a hajam, és a nyakamat kezdte csókolni, egyre lejjebb a mellkasom felé, egészen a mellemig, mikor hirtelen és nem várt hévvel megragadta a karom.
Az élvezettől ösztönösen lecsukódott szemeim felpattantak a váratlan mozdulattól, és mélyen a szemébe nézve, gyorsan mondtam:
- Tedd meg! Akarlak.
Végigcsókolta a törzsemet, majd letérdelt elém és "szemtől szembe" került a puncimmal. Már nem nagyon tudta türtőztetni magát: gyorsan kigombolta a szűk farmerem, lerántotta rólam és megfordított, hogy arcát a totál beletemethesse tangás popsimba.
Visszafordított, lerántotta a saját pólóját és az enyémet is, majd az ágyra döntött. Combom belső oldalát csókolta, de nem nyújtotta el túlságosan: nem kis meglepetésemre még bugyimmal takart szeméremdombomat kezdte finoman harapdálni. Félrehúzta a tangát, meleget fújt egyre érzékenyebb altestemre, és teljes nyelvfelületével nyalni kezdte. Hamarosan hüvelyemet vette kezelésbe: eddigre már szorítottam a fejét a puncimhoz, annyira jól esett.. felnyögött és mormogott valamit, és ujjazni kezdett végtelenül óvatosan: nem akarta, hogy elmenjek.
- Ne tartsd visszaaaa... magad! - nyöszörögtem - többször is tudok!
Lüktetően, felváltva nyalt, ujjazott... éreztem, ahogy direkt hüvelyem falának feszíti az ujjait és hamarosan érkeztek az ütemes összehúzódások: elélveztem.
Láttam, hogy gyönyöröm hangjai szinte az égig növelték hiúságát. Bámult, szinte falt a tekintetével, ahogy reszketve, kiszolgáltatva feküdtem előtte. Félmeztelen testét meztelen bőrömhöz dörgölte, hogy érezzem: itt van... Szorosan ölelt és észrevettem, hogy farka már annyira, de annyira kemény, hogy szinte fáj neki, ahogy a sliccéhez feszül.
Felhúztam magamhoz és megcsókoltam. Édes szenvedését látva nem kínoztam soká: végigsimítottam a merevedésén, majd előre dőlve felállítottam magam elé. A lehető leggyorsabban szabadítottam meg nadrágjától és alsójától, majd végigcsókoltam a hasát, egyre lejjebb... Rámarkoltam a feszülő péniszre és adtam a makkjára egy puszit. Megéreztem az előváladék ízét és mosolyogva nyaltam le; másik kezemmel közben heréit kezdtem simogatni. Duzzadt makkját a számba vettem és lassan mozgattam rajta a nyelvem.
Hatalmasat sóhajtott és először az ég felé (vagyis a plafonra) nézett, majd rám. Hajamat simogatta, és néha már ösztönből mozgatni kezdte volna a csípőjét, de ellenálltam. Egyik kezemmel húzogatni kezdtem rajta a bőrt, majd teljesen kiengedtem a számból, hogy megnézhessem: vérbő volt, piros és nyálas. Dani a szemembe nézett, mintha kérdezte volna, hogy tetszik-e...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Pavlov 2016. 10. 17. hétfő 01:29
Nagyon tetszett a romantika és a kemény szex váltakozása! Tökéletesen megírt szeretkezés! Remélem, sok ilyet írsz még! 10 p
#10 zsuzsika 2016. 06. 14. kedd 15:54
Tetszett
#9 A57L 2016. 05. 21. szombat 04:53
Szép és jó írás.
#8 sunyilo 2016. 04. 21. csütörtök 20:23
Naggyon lyó!
#7 vakon53 2016. 04. 21. csütörtök 12:36
10 Pont!
#6 veteran 2016. 04. 21. csütörtök 10:20
JÓ,tetszik.
#5 papi 2016. 04. 21. csütörtök 09:49
Egész jó
#4 genius33 2016. 04. 21. csütörtök 08:23
Nemrossz ez :P
#3 listike 2016. 04. 21. csütörtök 07:43
Jó volt.
#2 feherfabia 2016. 04. 21. csütörtök 06:05
Tetszett!
#1 Törté-Net 2016. 04. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?