Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Leone, nem azért de ne keverd össze az átmérőt a kerülettel 🙂 15ös kerületű fasz, az alig 5 centi átmérőjű. De abban igazad van, hogy gagyi az egész 🙂
1
L
Loene
2014. február 16. 18:46
Hová silányodik a mai fiatalság... Nem elég hogy kamu az egész lingvisztikailag szánalom a köbön, de olyan dolgok vannak benne, ami az életbe soha nem létezett. Most mondhatnám, hogy szegény unokahúgával úgy bánik alapból, mint egy szajhával, és leszállt a vonatról már megdugta, de ilyet beleírni "Erre leengedtem magamról, és szép lassan lehúztam a bokszeremet, így előbukkant méretes(20 cm hosszú, 15 cm kerületű)péniszem." Milyen lehet a farka, mint egy tejes kancsó, nincs az a tág pina, amibe egy ilyen beférne 15 cm kerületű, istenem egy ón tálaló akkora...
"Nagy kamu az egész.de nem is ez a baj!A történet meg nagyon silány!" A két mondat első része után, úgy tűnhet mintha folytatná a gondolatodat.De aztán egy másik ügyetlen véleményedet írod le.Ezen a mondaton sem csodálkoznék: "Nagy kamu az egész,de nem is ez a baj.A terminátoroknak milyen az akku kapacitása?" 😀 😀 😀 Na jó,csak viccelek.Úgy fogalmazol ahogy akarsz. Na a történet: "- Szia, beszélhetnénk? - kérdezte - Persze. - feleltem és leraktam a könyvet - Te voltál már lánnyal ÚGY, igaz? " Három mondat és jön az aktus? Még a gyíkot sem vettem elő ilyen gyorsan.. 🙂 De egyébként jól kezdet a történetedet,csak gyorsan elsül a fő esemény.7p
1
f
feherfabia
2013. december 13. 06:19
Nagy kamu az egész.de nem is ez a baj!A történet meg nagyon silány!
Zsuzsika! A 15 kerület, nem átmérő. Ha visszaosztod 3.14-el, 4.7 jön ki. Annyi nekem is van (5). A 20 bár elég nagy, de nem rendkívüli, nekem sajnos csak 18. Szóval, mi az,hogy na ne? A történet egyébként nem nagyon tetszett.
1
zsuzsika
2013. november 29. 07:14
Na ne ! 20/15 cm.
1
f
feherfabia
2013. november 29. 05:19
Hááát ez egy nagy kamu!De azért jöhet a folytatás!
15ös kerületű fasz, az alig 5 centi átmérőjű.
De abban igazad van, hogy gagyi az egész 🙂
A két mondat első része után, úgy tűnhet mintha folytatná a gondolatodat.De aztán egy másik ügyetlen véleményedet írod le.Ezen a mondaton sem csodálkoznék: "Nagy kamu az egész,de nem is ez a baj.A terminátoroknak milyen az akku kapacitása?" 😀 😀 😀
Na jó,csak viccelek.Úgy fogalmazol ahogy akarsz.
Na a történet:
"- Szia, beszélhetnénk? - kérdezte
- Persze. - feleltem és leraktam a könyvet
- Te voltál már lánnyal ÚGY, igaz?
"
Három mondat és jön az aktus? Még a gyíkot sem vettem elő ilyen gyorsan.. 🙂 De egyébként jól kezdet a történetedet,csak gyorsan elsül a fő esemény.7p
Álmodozik... Van már tizenéves?
A történet egyébként nem nagyon tetszett.