Őrült jó szex a fürdőben anyucival
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#26 t.555 2018. 02. 22. csütörtök 08:49
Elmegy.
#25 A57L 2017. 05. 1. hétfő 03:31
Ez mestermű.10P
#24 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:20
lesz ennek folytatása, szerintem ez jó kérdés, ugye?
#23 deajk2008 2014. 11. 10. hétfő 11:19
tetszik továbbá az is ebben, hogy majdnem emberekről szól
#22 feherfabia 2014. 10. 30. csütörtök 06:47
7P
#21 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 11:39
Félreértés ne essék, nem akarom, hogy olyan emberekre is kötelező legyen, akik undorodnak tőle, hanem azt akarom, hogy akik ezt szeretnék csinálni és van rá vevő családon belül (szerintem egyébként sokkal többen vagyunk, mint hinnénk már e szövegeket olvasókat is nézve 2 000 --5 000 olvasói számok a családi szex témába, ha még csak negyede azok, akik utálják a családszexet akkor is 1 500 -- 3 800 fő csak itt), hiszen a liberális társadalom kereslet-kínálat koncepciójára épül, vagyis amit törvény nem tilt ott a kereslet és kínálat határozza meg a "dolgokat". Én magam, ha műveimet olvasod akkor láthatod, hogy liberális gondolkodó vagyok és biszexuális nagyon perverz vagyok (izgat a családszex és a pisiszex), de attól még szűz vagyok, tehát senkivel se voltam még se családon belül se azon kivül, csak azért írom, hogy senki se állítsa rólam, hogy ma még bűncselekményt követtem volna el és még gyerekem sincs, de hiszem azt, hogy mire gyerekem lesz e törvény végleg eltűnik. Remélem, hogy a családon belüli erőszak elkövetőit rendesen, sokkal jobban megbüntetik és azokat is, akik 14 éven aluliakkal szexuális kapcsolatot létesítenek, de reményeim szerint a többit törvény védése alatt (azaz e jelenlegi vérfertőzői tv. megsemmisül) lehet gyakorolni családon belül is, hisz senki ne feledje, mint már a 13-as hozzászólásomnál persze egy kicsit eltúlozva, de a lényeget megértve írtam: lehet sok pénze az embernek, de ha a gyerekének a legnagyobb dolgot a szeretettből nem tudjuk megadni, azaz a testiséget, a szexet semmit sem ér az egész odaadásunk, hisz mindenkinek tudnia kell, hogy a szeretett legnagyobb manifesztizálódása (másszóval megmutatkozása) a szex. Kérem, azon embereket, akik észérvvel nem tudnak nekem véleményt nyilvánítani azok ne is tegyék! Tudom, hogy buzi vagyok és akkor basszam meg a húgomat, de ez már az én dolgom lesz! Ilyeneket nem kérek! És mindenkinek a maga dolga, hogy mit meg a gyerekének és mit nem ad meg neki, tehát nem célom senki átnevelése! És azt is szeretném, ha nyilvánosan lehetne családszexről beszélgetni fórumokon, mert azért lássuk be, hogy vannak helyek, ahol a főtopikba nem írhatok be olyat, hogy "családszexről priviben beszélgetnék olyanokkal, akiket izgat a téma", mert ha ez odaírom kirúgnak a csetről, hiszen törvényt szedtem meg, ma még ez olyan mintha terrorizmusról szeretnék beszélgetni, pedig a kettő köszönő viszonyba sincs. Csináljunk családszexről szóló igazi topikot::__??
#20 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 11:08
azt szeretném jogi szintre vinni, hogy a 21.sz-i gondolkodás jellemezze a világot és így Magyarországot is. Szeretném, ha családszexet mindenki elfogadná ugyan úgy, mint a homoszexualitást, bár valóban vannak még gondok a homoszexualitással is, sok még a homofóbok, de azért már a többség elfogadja, persze ez idővel a családon belüli szexxel is így lesz és én hiszem, hogy úttörője tudok lenni és véglegesen meg tudom értettni mindenkivel, hogy ez nem a "roma kisebbségekről" szól, hogy van rá igény világszerte, ráadásul Japánba nem is büntetik meg még pár országba és itt nem a nemzésről van szó, nem akarok anyának, húgomnak vagy lányomnak gyereket, de azt igen akarom,hogy büntetlenül lefeküdjek velük gruppenbe, ha ők is szeretnének velem. Ez nem kényszerítés, ez nem erőszak, csak gyengéden szeretve őket akarok lefeküdni velük, hogy a törvény ne szólhasson bele, ne bélyegezzen, ne ítélkezzen és ne legyen semmi köze hozzá, persze sok munka lesz még itt, sok bűnelkövető majd erre fog hivatkozni, de ez már a bíróság és rendőrség munkája legyen
#19 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 10:54
Egy kis jog jöjjön:

Mi a természeti alapja az ember ölésnek, a lopásnak, a bántalmazásnak a jogba??

Hogy ezt megértsük, nem azért nem lehet ölni a jog szerint, mert a jog ezt tiltja! Hanem pontosan azért tiltja a jog az ölést és azért lett ez bűncselekmény, mert van neki jogi ill. természeti alapja ennek az ölési bűncselekmények (tehát nem maga az ölési bűncselekmény az, ami a probléma, hanem az ebből levezethető vagy visszavezethető természeti "alapjog", mégpedig ezzel az egyén élethez való természeti alapjogának semmibe vevése történik meg Pl.: tételezzük föl, hogy van olyan ember, aki örök életű (tehát sehogyan se lehet megölni, nem tud meghalni és már 5 000 éves) és így bárki megölheti anélkül, hogy az ő jogait sértenék, mert aki nem tud meghalni annak az élethez való jogát nem korlátozzuk ill. nem tudjuk megfosztani (, bár persze ha ő nem egyezik bele, akkor biztos, hogy támadásnak véli majd és megöl téged, mert te megpróbáltad megölni, de ez most lényegtelen). A lényeg, amiért ezt felhoztam az az, hogy minden bűncselekmény vagy jogsértésnek kell, hogy lebontható legyen természeti alapjoggal szemben állásra (korlátozásra vagy megfosztásra) a lopásnál ez az egyén tulajdonhoz való jogának korlátozása vagy inkább megfosztása, de a családszexnél ez a vérfertőzés lenne a bűncselekmény és itt talán érthető módon az egyén ill. a társadalom képességeiknek a romlása, de ez csak akkor igaz, ha én gyereket akarok csinálni rokonomnak, de már eleve azt mondtam, hogy csak a szex lenne itt a lényeg, a perverzió és a szeretett legmagasabb szintű kinyilatkoztatása a cél a legtöbb családon belüli szexelőknek!! Tehát nekem is! És most értünk el oda, hogy gyakorlatilag ez a családszex bűncselekmény, aminek így már nincs természeti alapjogot sértő mivolta, hanem a bűncselekmény és a alapjog is ugyanaz, ami így a diktatúrákban bevett szokás, akár vallási vagy csak politikai szintű diktatúra, lényeg, hogy nincs alapja ezt bűncselekménynek vagy akár szabálysértésnek tekinteni, hanem inkább maga a tv-ek azok alkotmányellenesek, hiszen a kisebbség joggyakorlatának (itt a kisebbség azon emberek csoportja, akik szeretnék a családon belüli szexet és nem a családon belüli erőszakot!!) gyakorlását semmibe veszi a tv. ami megint csak diktatúrára jellemző és valóban ennek a tv-nek a 1950-es évek voltak a létrehozói, amit később módosítottak és most talán megújítottak, de nem a 21. századi liberális társadalom értékeire építették és ez a baj ma
#18 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 10:21
jutcsi hozzászólása:

A kèpek egèsz jòk meg a fürdõszoba amùgy is jò helyszìn.De a kèpregèny szereplôi....Ki àlmodik arròl,hogy az anyjàval fekszik le?Szerintem senki èpp elmèjû.


Az ilyen hozzászólások számomra fájnak, egyrészt nem értem mi a francnak nyitja meg valaki ezt a képregényt, hamár a családszex gondolatától is irtózik, továbbá hogy jön bárki ahhoz, hogy sok embert ő le nézzen és azt mondja, hogy akit izgat a saját anyja az nem épelméjű. Nagyon zavarnak az ilyen vitázó partnerek hozzáállása, ugyanis ebben a pillanatban személyessé válik a vita, innenstől kezdve ez nem vita, hanem veszekedés, ellenben ez a kijelentés sokakat lenéz és nem normálissá nyilvánít, amit most vissza kell utasítani. Mi, akiket izgat a családszex gondolata minket senki ne alacsonyítson le, mert én közgazdasági diplomával rendelkezem és pszichológushoz járok, továbbá már pénzügy és számvitelből meg van a "dr" is és most pszichológiát tanulok, továbbá jogi pályára is lépni akarok, pontosan amiatt, hogy az ilyen családszex, vérfertőzés és fajtalankodás szókat a jogban is helyükre tegyük
#17 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 10:08
Szeretnék vitatkozni a családon belüli szexről olyan emberekkel, akik képesek tárgyilagos maradni és nem úgy probálnak meggyőzni, hogy fenyegetnek, meg anyáznak, meg a saját ízlésűket rám probálják erőltetni. Győzzenek meg úgy észérvekkel, hogy én azt ne tudjam meg semmisíteni, bár szerintem ma nem létezik ilyen ember
#16 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 10:04
a vérfertőzésen túl semmi racionális érv nincs a jelenlegi tiltásra (mármint a családon belüli szexre) ellenben van igény rá, legalább a népesség 1-2%-nál, ami kb. 10 milliónál ilyen 100 ezres nagyság rendet jelent. A családon belüli szexet ellenzők ezek után, hogy a vérfertőzés problémáját kiküszöböltük, akkor már csak érvként az anyázás marad meg nekik. pl.: akkor baszd meg a kurva anyádat, pont ezt szeretném, szoktam mondani. Egyszerűen ennél több érvet nem tudnak hozni e témában és már csak személyeskedni tudnak az anyázással, vagy a pfujjal, mert szerintük ez undorító, holott ugye nem a magánvéleményét kérdeztem e témával, hanem igenis ész érvvel támassza alá, hogy miért ne csináljam családon belül a szexet?? Nincs további észérv, vagyis csak az marad, hogy a társadalom elítéli és én mindig kérdezem, kit érdekel a társadalom preferenciája??? Mert engem nem!
#15 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 09:51
akik ellenzik a családon belüli szexet azoknak a legnagyobb érvűk a vérfertőzés csak hogy, mint mondtam én a húgomat csak megdugni akarom és nem gyereket nemzeni neki, akkor milyen vérfertőzésről beszélünk???
#14 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 09:27
sőt egyszer elrabolják 2 gyerekemet és a rablók követelnek tőlem a 2 gyerekem életéért 100 milliárd eurót, mit teszek erre:?
teljesítem a követelésüket és kifizettem a 100 milliárd eurót a rablóknak csak azért, hogy visszakapjam őket és ezt megint szeretettből teszem, de egyetlen dolgot nem teszek meg nekik a gyerekeimnek, hogy nem fekszem le velük. És miért nem:? mert a mai begyepesedet törvény rendszer nem teszi legálissá azt(családon belüli szexet ezt a törvény )
#13 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 09:19
Ha már a gyerekemnek mindent megadok, (tételezzük fel, hogy én vagyok a világ leggazdagabb embere, akinek most nettó 130 Milliárd eurója van---ez csak feltevés) akkor ebből a pénzből 3 gyerekemnek mindent megadok, mindent megveszek nekik, de miért:????
Azért, mert szeretem őket és itt a kulcsszó a szeretett. Ruhát veszek nekik, cipőt, laptopokat, medencét, jakuzzit, kocsikat, ferrarit, porschét, kirándulni viszem őket évente 10x (és minden alkalommal 2 hétre) bulikat szervezek nekik, mindnek külön külön házat veszek, ami csak az ővék és a házak fejenként 1 000 000 dollárba kerülnek és jachtot is veszek nekik, golfpályát, iskolát veszek nekik és amit el tudtok képzelni. Nincs semmi olyan dolog, amit szeretettből ne vennék meg nekik
#12 deajk2008 2014. 07. 13. vasárnap 09:09
jutcsinak mondom, hogy többek között én feküdnék le az anyámmal ha engedné
továbbá elég sokan le is fekszenek az anyjukkal és én majd a gyerekeimmel is le fogok feküdni, mert ehhez senkinek se lesz köze. Ma még a családszex tabu, perverzió, de a liberalizmus ezt is lehetővé teszi majd kb. 50 éven belül Magyarországon
ettől még épp elméjű vagyok, csak erősen perverz és ez jó
25 éve a homoszexualitás is el volt ítélve erősen és az análszex is, de ma már a perverzióból is kiemelkedik mind2 fajta szexuális "szokás" vagy szexuális "fajta" a liberalizmusnak köszönhetően.
Mért jó a családszex? és miért kell a családszex?
azért kell mert különleges és továbbá az hülyeség, hogy gyereket akarok a családtagjaimnak csinálni vagy családon belül akarok házasodni, helyette a szex élvezete a lényeg és az, hogy velük is szexelhetek, mindenki mindenkivel.
Talán nincs más emberek a Földön, hogy családon belül kell szexelnem?
Aki ezt a kérdést teszi fel nekem az nem értette meg azt, hogy itt egyrészt a perverz szexről van szó, ami nagyon izgalmas, persze attól még más családon kivül is szexelek, de belül is, mert ez a perverzió a lényeg és még a szeretett is a lényeg
#11 PPBS88 2013. 12. 10. kedd 19:50
Két oldal léteik a világon számomra.(van még, de csak ideglenes)Fontossági sorrendbe:
1) nettpincér
2) törte-net
És két program ami nélkül meghálnak:
1)Open office
2)Adobe
És kedves Jutcsi.Nem tudom minek irkálsz ilyeneket.Nyilván ha nem érdekelne az effajta téma, akkor nem itt lennél.De hát, szólás szabadság smile
És u.í:bassza meg az anyát a pizza futár aki fordítva hozta ki!! 2013.12.10 19:30!!!
#10 Jutcsi 2013. 10. 6. vasárnap 03:25
A kèpek egèsz jòk meg a fürdõszoba amùgy is jò helyszìn.De a kèpregèny szereplôi....Ki àlmodik arròl,hogy az anyjàval fekszik le?Szerintem senki èpp elmèjû.
#9 bikingcrazy 2013. 10. 5. szombat 21:07
A cimkék meg vannak kavarva az biztos smile
Ilyen sorrendben volt az eredeti képregény is.
#8 Bikmakkocska 2013. 10. 3. csütörtök 17:40
Szerencsére nincs benne homo.
#7 genius33 2013. 10. 2. szerda 21:14
Sz.r!