Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Merre jártam? Szeptember végéig a nudista strandon. illetve igazodtam az oldalritmusához, hogy a kommentelők akár hetekig nem írnak. A haza második számú bölcse Dorinagery sem írt már nagyon régóta. Te is hiányoztál nekem.
az, ha ismeri valaki a helyesírást és tud valamennyire fogalmazni, még nem jelenti azt, hogy írnia is kell. Ha van értelmes mondanivalója, akkor rendben, írjon. Egyelőre én azért írok, mert szeretek írni, elmerülni a történetekben. A közzététellel azt szeretném elérni, hogy aki olvassa, annak is ilyen kellemes érzés legyen, ha azt hallom, hogy nem tetszik, akkor csak magamnak fogok írni.Hiányoztál.
Számtalan, rövid, kommentgeneráló fogalmazásom van. Kivi vagyok h mennyire érvényesülnek. De híres nem akarok lenni. Neked azért kell írni, mert velem ellentétben ismered a helyesírást és a fogalmazást. Te nagyon igényesen dolgozol. Neked kell sikeresnek lenni.
Ott csak olvasok. Van egy barátom, aki írásokat tesz fel. Ott nem kívánok megjelenni, csak ha rábeszélsz. Majd szólj ha már bejelentkeztél, akkor téged is olvaslak.
Beakartam regizni a wattpadra, de nem tetszik neki az email cím, én meg nem próbálkozok órákon át. Pedig tuti elértem volna az 500 ezres megtekintést. Csak hát lófasz az egész oldal.
Bizonyos mennyiség az alkoholból is emlékezetet töröl, kinek milyen a befogadó képessége. Ha nekem kellene emlékezetet törölni, akkor egy kupica is kiütne bármiből. A piros villantó is jó ötlet, körbeküldöm a két nyomozót, ne izguljatok, semmire sem fogtok emlékezni utána, arra sem, hogy ott voltak.
Kedves Olvasók! Akik éjfél és reggel között rákattintottak a történetünk 6. részére, feltétlenül töröltessék ki a szerzett információkat a fejükből és inkább a már fent levő 4. részt olvassák el. Bocsi a spoiler miatt. Reméljük nem megy majd az olvasottság és a pontok rovására. Jó olvasást! Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.
Élet a földbirtokon-Szepetneki Szepetneki Áron földesúr kastélyában-Szex a feudalizmusban 4.rész.