Társalkodó - bármiről

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. július 17. 18:08
#52
axelley: akkor ezt benézted, mert ezek itt ketten hangemberek, akik ráadásul hamis hanggal fújják ugyanazt a sületlenségüket, újra és újra. Egyszerűen nem kompetensek, még beszélgetni sem ...
Most olvasom a mailedet.
1
axelley
2013. július 17. 18:06
#51
U.I.:
Tisztelt author04!
Miért "szadizod" azokat a macskákat?
A biszex történet a kedvesemet érdekli inkább, hogy homo történet mellett mit tudsz újítani íróként. De a cím alá tedd ki légy szíves, hogy a történet biszexuális, mivel ha jól tudom ilyen kategória nincs.
1
axelley
2013. július 17. 17:57
#50
gaborthefirst: Ja le maradt, meg én inkább testileg szeretek verekedni, nem szóban. (Főleg, ha dühős vagyok.)
1
axelley
2013. július 17. 17:51
#49
Tisztelt author04!
Focimecset vörösborral? Az nem különleges alkalmakra való inkább a sör meg inkább társassághoz? Hm.... ízlések és pofonok.
Családi végre valami? A tömeges szarból ki emelkedő történetre számíthat az ember. Igen a kedvesemet érdekli, inkább mivel jó formán senki sem használja a "fantáziáját" csak egy mást majmolják azon a fán amin vannak.
Kár, hogy kevesen jönnek le. Kösz akkor folytatom a sörözést és a pacsker a sörtől lesz inkább. Pááá!!!
1
g
gaborthefirst
2013. július 17. 17:44
#48
axelley: láttam hosszászóltál, amivel most is, mint általában egyetértek. Elolvastam bob 'hozzászólását' is, hogy tudjam mire írtál, és az a véleményem ez direkt szórakozik, vagy tényleg orvosi eset.
1
author04
2013. július 17. 17:30
#47
Kedves axelley!
Kellemes meglepetés volt olvasni a soraidat, köszönöm, hogy jelentkeztél, megszépítetted az amúgy eléggé szürke napomat (mosás, mosogatás, takarítás, macskák elfenekelése stb.) Jó ráhangolás volt a jelenléted az esti focimeccsre, az egyik haveromat várom, klassz vörösbort szürcsölünk hozzá és szurkolunk a Győrnek. A beküldött történeteim szintén régiek, hetero és családi (nem incest) témában, még nem fejeztem be egyiket sem, de vagy 3 hónapja nem írtam egy sort sem. Zordon kritikusaim szerint jobb is, ha nam folytatom, majd látjuk. (Lehet, hogy ezt hívják alkotói válságnak? A fene tudja!) Az
általad/általatok említett bi történet formálódik, de mindaddig csak vázlat marad, amíg ki nem kerekedik valami értelmes történet, erre azért figyelek. Utolsó megjegyzésem: elárulom,NEM!!! Üdv!
1
axelley
2013. július 17. 17:14
#46
Tisztelt Bob_: Jársz hasonló külföldi oldalra?
Az oldal 12 éves és az óta sem tudtak változtatni a kategóriákon pedig bővült már a kínálat.
Pl. manga ez nem kategória egy 18 oldalnál. Hentai az már igen.

Nem írom le az összes kategóriát.
Incest (vérfertőzés) kategória alatt vannak ezek:
-anya-fia
-apa-lánya
-testvérek (ide még kitérnek, hogy nővér-öcsi, vagy bátyó-húgi)
-család(egész család és igen benne van a kutya is néha,de az már „beast”,vagy „dog” kategóriát kap)
-más családtag

Family (család)kategória alatt vannak ezek:
-mostoha testvérek,
-mostoha szülők,

Loli(általában pedofil történet/képregény)
Rape(megerőszakolás lelki-testi)

Legtöbb történetnél/képregénynél tesznek egy "műfaji figyelmeztetést"
Egy szerkesztőnél láttam Piro01-nél.
És te mondod, jól nem tudom, mit kapok a pénzemért.
„martianyu” mondta egy képregénynél, hogy szeretem a családit, de nem szeretem az erőszakot. (nem idézem, de friss képregény volt).
És ezért jár az oldal "gyerek cipőben". Nem tud felnőni az elvárásoknak sem.
Tisztelt bob_ én sem vagyok áll szent, mert szeretem a családi történeteket, de nem azokat, amikor egy 14 éves kislány leszopja a saját apja fasszát. Az még itt a baj, hogy mindenki egy kaptafára készíti ezeket a szarokat. semmi újítás semmi.

Tisztelt author04! Várom a nem „homo” történetedet. Kíváncsi leszek, rá mit tudsz végre újítani.
De kérlek, annyit árulj el nekem, ugye nem egy pedo-vérfertőzést csinálsz, mert nem tudom eldönteni, hogy a sörtől, vagy a témától dobom ki a pacskert.
1
author04
2013. július 17. 17:09
#45
Kedves Bob__!
Alapvetőnek tartom, hogy olyan témákban ne foglaljak állást, amelyek negatív érzelmeket keltenek bennem, a nekem tetszőket is legkevesebb 8-astól fölfelé értékelem (az is igaz, hogy erre elég kevés alkalmam van), de akkor mindig névvel vállalom a szavazatomat és megjegyzést is fűzök hozzá (ha alaposabban utánanézel a fórumon, vagy a történeteimnél, elsőként vetettem fel a névtelen szavazás visszásságait). Nem szokásom szerzőtársaimat bántani a témaválasztásuk miatt, tiszteletben tartom az ún. "alkotói szabadság"-ot, de soha nem kommentálom a tőlem idegen kategóriába tartozó alkotásokat. Az értelmes, tárgyilagos olvasói megjegyzéseket tiszteletben tartom, még ha esetleg bírálatokat is fogalmaznak meg - ebből is sokat tanul az ember -, a hozzám méltatlan kommenteket egyszerűen átlépem, oszt' annyi. Vitázni csak értelmes és higgadt emberekkel szoktam, amikor nem a szélsőséges érzelmi tényezők az elsődlegesek. Nem szokásom tanácsokat adni - ki a fene vagyok én? - de sokszor nem érdemes felvenni a kesztyűt, ha az ellenfelem nem hozzám méltó. Mondja csak a magáét, ki a fene foglalkozik vele, meg aztán mindenkinek le kell vezetni valahol a feszültséget. Üdv!
1
B
Bob__
2013. július 17. 15:40
#44
Szép is az élet! El voltam nyaralni két hétig, egy kellemes kis kőbányában, nagyon jól esett 😀
Szóval Gábor!
Nem személyeskedtem, hisz nem mondtam kire gondolok. Ellentétben veled :P
Már leírták előttem, hogy mi a vérfertőzés, és mi nem az, ezen már nem akarok vitázni, mert felesleges, ha akkor nem értetted meg, most se fogod.
Elmondtad, hogy milyen történeteket kedvelsz, amiket el tudsz képzelni a valóságban. Én ezt megértem, ízlések és pofonok, ettől én még nem nézlek le, de vannak mások, és nagyon sokan mások, akik máshogy vannak ezzel.
Lásd például a mozifilmeket, melyik filmek is hozták a legtöbb pénzt?
Ha viszolyogsz tőle, gyomorforgatónak találod, akkor miért olvasod el?
Na látod, ez az igazi álszentség. Tudod jól, miről szól, hiszen ott a címke megjelölés, és a cím is igen egyértelmű.
Jó tudom, megint visszakanyarodunk oda, hogy most a családi történet mi is igazából. De most már jó-pár hónapja itt vagy, boldogítod sokunk életét. Tudhatnád jól, hogy mit is takar Magyarországon, egy szex oldal a családi kifejezés.
Örülj inkább neki, hogy nem egy idillikus amerikai családról szól a történet, hisz ott mindig van kutya is :P
1
author04
2013. július 17. 08:40
#43
Kedves Martianyu!
Hozzászólásoddal (A fiam ölében) teljesen egyetértek. A bennem viszolygást vagy ellenérzést keltő témákra eleve rá sem nyitok, nem olvasom el(itt is csak a kommenteket olvastam), nem szavazok rá és főleg nem osztom az észt, mivel nem tudnék tárgyilagos véleményt alkotni, akkor meg mi a francnak verném a nyálamat és böfögnék baromságokat? De hát nem vagyunk egyformák...
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 18:56
#42
bob: én nem tudom, ezt nem ismerem, és veled rajzfilmekben nem is vitatkozom! 🙂 De, még ha igazad is van, és ez a példa nem állja meg a helyét, akkor is van még egy csomó példa, ami alátámasztja axelley mondanivalóját. Azokkal mi van, azokkal miért nem, miért nem azokkal törődsz? Az ördög ügyvédjét játszod, hálátlan szerep... Különben példákra nincs is szükség, mert az csak szemléltet, a formális, tiszta logika mentén haladva nem kifogásolható axelley mondandója. Csak valamiért te nem a lényeggel törődsz, hanem szőrszálhasogató módon z meg gt betűkkel bíbelődsz, mintha ezen múlna minden. Lépjél hátra három lépést és onnan nézd a dolgokat, rálátásod lesz az egészre, és a betűk már nem fognak zavarni, mert onnan nem látni ilyen lényegtelen apróságokat. Próbáld csak ki!

Miért lenne beteg a fantáziám? Mint mondtam kiiktatni a veszélyes elemeket az nem fantáziálás részemről, hanem terv. És nem önbíráskodás, természetesen törvényes keretek között zajló, 'önkéntes alapú személyiségfejlesztő tábor' elnevezésű helyekre gondolok, de hívhatod natúr wellness- nek is, vagy bármilyen trendi nevet lehet adni, nem ez a lényeg. Az a fontos, hogy a nem kívánatos elemek ki legyenek vonva a forgalomból.
És ne alkudozzál, nem a tünetek gyakorisága határozza meg, hogy az ember beteg-e, vagy sem. Ez csak a betegség súlyosságára utal, attól még, hogy valaki ritkán akar gyereket molesztálni, attól még beteg. Ráadásul egyik napról a másikra rosszabodhat...
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 18:25
#41
axelley: én is jobban értem, hogy miért téged szeret! 🙂 Mióta aktívabb vagy és többször hallatod a hangodat jobban megismertelek téged, több mindent tudok rólad. Nagyon örülök neked/nektek!
1
B
Bob__
2013. június 30. 18:07
#40
Gábor, nem lovagolok rajta, egy rossz példát hozott fel, ami egyáltalán nem úgy van ahogy mondta!
Nem lett betiltva, és nem lett magyar gyerek tőle öngyilkos (na jó ebben az utóbbiban nem lehetek biztos)!
De egy rossz példa az egész gondolatát, amit leírt nullázza.
Fantázia, nem egyenlő a tervekkel, neked ugyan olyan beteg fantáziáid vannak, magadra mégse gondolsz, hogy menned kéne kőfejtőbe. És a kérdésemre se válaszoltál, hogy magadra mér nem gondolsz így?
Önbíráskodás törvényileg üldözendő cselekedet. Nem véletlenül nem szabad csinálni.
Ráadásul veszélyesebb is a társadalomra, mint pár ember kósza vágy álma, amivel csak szórakoztatja magát néha napján.
1
B
Bob__
2013. június 30. 18:01
#39
Tudom, hogy a GT nem a Z, ellenben a Z.-ét is adják :P Nem véletlenül mondtam.
ÉS eddig is leadta, nem egy csatorna.
1
axelley
2013. június 30. 17:54
#38
gaborthefirst: Kezdem érteni a csajszit veled kapcsolatban. 🙂🙂🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 17:53
#37
axelley: most olvasom a mailedet. 🙂
1
g
gaborthefirst
2013. június 30. 17:47
#36
bob: pedig a beteg fantázia beteg emberre vall. Ez van bob. Az ember tetteit a gondolatai határozzák meg alapvetően. Az meg, hogy meddig bírják visszafogni a fantáziájukat előre nem látható, ezért veszélyesek. A mentálisan egészséges ember keresi a szerelmet, vagy már megtalálta, és boldogan, családban élve teljes életet él. Te miért nem ezt teszed???
Én nem fantáziálgatok, ha erre gondolsz. Nagy különbség. Terv. Ha lehetőségem lesz rá nem fogok variálni, az összes potenciálisan veszélyes elemet kőfejtőbe küldöm, ott jó helyen lesznek. Biztos helyen. Jó messze. Ez a lényeg! Vagy talán nem?
Egyébként az angolok már génsebészettel oldják meg, a napokban olvastam. A rossz géneket kicserélik. Szerintem rossz megoldás, még nem tart itt a tudomány, egyenlőre. Addig is hagyniuk kéne, nem szabadna belenyúlkálni a természetes folyamatokba, a tűzzel játszanak. Nem tudom hova sietnek, bőven van még kő és csákány is. Nem lesz ennek jó vége, ahogy a fantáziálgatásodnak sem, ha nem változtatsz, akkor a legjobb esetben is a saját börtönödben tengődve élsz, ami nem igazi élet, ez sem neked, sem a környezetednek, sem másoknak nem jó. Most ezzel nem azt mondom, hogy engedd szabadjára a fantáziádat, hanem változtass! Vedd komolyan az életet, a sajátodat és másokét is, mert ennek így nem lehet jó vége, nem tud jó vége lenni, és addig is rossz...
Amit axelley-nek hajtogatsz az értelmetlen, lovagolsz rtl-en, meg rajzfilmeken. Az egy példa volt tőle. Ezer ilyen példa van, amivel szemléltetni lehet, hogy a szemét mindenhol özönlik az emberekre. A lényeg, hogy a felelős ember még passzívan sem! támogatja, nem dugja a fejét a homokba, hanem fellép elle, tesz ellene, különben előbb-utóbb belefulladunk. Nézd, ez olyan mint a rák, csendben, észrevétlenül terjed. Ha nem törődsz vele az utolsó stádiumban azt fogod észrevenni, mert azt észre fogod venni, hogy már túl késő bármit is tenned, elszartad az életedet. Hidd el mindenki a maga sorsa kovácsa, neked kell tenned a saját boldogságodért, és hülye vagy ha nem teszed meg. Egy kőfejtőben késő ezen bánkódni...
1
axelley
2013. június 30. 17:21
#35
T. Bob_
Tudom vetítik legalább is a internet miatt tudom. De a "GT" nem a "Z"
Ennyit erről. Blikket nem járatom. Akkoriban szerencsére nem voltam az országban.
"A hősök teréről készített dokumentumfilm nem tudom, hogy jön ide."

Csak jelezni akarom, hogy akik nem szólalnak fel semmiben. Azok ott kameráznak a helyett. Szólnának, vagy mást tennének. Meg, ha csak gúnyt ként nevezted "dokumentfilmnek". Bár nálad ezt kétlem, elég sok mindent keversz fantázia nevében. Maradjon akkor dokumentumfilmnek, de nem te írtad, hogy akár csinálhatnák homokosok egy Busz megállóban is. Hát egy színésznő/színész megtette a Hősök terén.
Hát Bob_ Szívből Gratulálok, hogy Magyar vagy. Még több ilyen magyar ember kéne. Orba-szályba élhetnének az ösztöneiteknek Hősök terén a gyermekeitekkel.
1
B
Bob__
2013. június 30. 16:37
#34
gabor! A kérdésed áll magadra is? Inkább magadtól kérdezd ezt meg.
Számomra a fantázia, még mindig fantázia. Nem tartom betegségnek, te annak tartod.
Akkor még egyszer jelezném, te miért nem mész orvoshoz?
És félre értés ne essék, én nem tartalak betegnek, szerintem nem kell orvoshoz menned.
De a saját logikád alapján, én a helyedben keresném a helyi ügyelet telefonszámát.
Amúgy olvasd el mit írtál 🙂 Kicsit viccesen fogalmaztad meg.
1
B
Bob__
2013. június 30. 16:31
#33
Kedves axelley!
Vetítették Magyarországon, sőt jelenleg is vetítik.
ORTT büntetése miatt vették le a műsorról, és ment róla a pereskedés. Késő este estére száműzték, ahol adta is egy ideig, de mivel akkor már nem nézte senki, nem érte meg az rtl.-nek.
Ettől még előfordul írhatott, hogy a blikk írt erről egy cikket valamikor.
De nem tiltották be a rajzfilmsorozatot, és nem azért lett levéve műsorról akkoriban, mert egy gyerek túlpörgött.
Ejnye-bejnyét még fenntartom továbbra is, mert nem mondtál igazat.
A hősök teréről készített dokumentumfilm nem tudom hogy jön ide. 🙂
1