Fiúszerelem 1. rész

A témához tartozó történet:
author04
31 642 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. május 26. 21:30
#38
Látom 04 te is reménytelen vagy, mint 23
1
author04
2013. május 26. 20:28
#37
Kedves XXIII.István!
Nagy öröm számomra, hogy ismét jelentkeztél, bár tudom, hogy a témaválasztásom tőled idegen, éppen ezért tisztában vagyok vele, hogy véleményalkotásodban tárgyilagos és higgadt vagy. Teljesen igazad van, a pedofil momentum nem öncélú perverzitás, a történet elbeszélője személyes élményét közvetítettem, nem számolva a - teljesen jogos - olvasói elutasítással. Nem egyes személyek megjegyzése, hanem a lap és a szerkesztők védelme érdekében kértem a 2. rész törlését és a 3. rész le nem közlését, talán megérted a döntésem hátterét. Nem szeretnék senkivel oktalan és értelmetlen vitába bocsátkozni, inkább vállalom a történetem féloldalúságát - hiszen a pedofil elemeket tartalmazó 2. és 3. rész motiválják hősöm szexuálpszichológiai szempontból magyarázható nemi identitászavarának kialakulását. Mivel az írásom tartalmilag alkalmas a Szerkesztőség felelősségre vonására, ennek ódiumát sem felvállalni, sem a vétlen szerkesztők nyakába zúdítani nem szeretném. Talán ezen megjegyzésemmel sikerül oszlatnom a csalódásod mértékét, ha nem, ez a kettőnk közötti - eddig jól működő - kapcsolatot részemről nem befolyásolja, továbbra is várom értékes észrevételeidet, ha úgy érzed, hogy megjegyzéseddel megtisztelj. Köszönöm, és üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 26. 15:30
#36
Javíthatatlan vagy! Már megint beleütöd az orrodat. És már megint olyanba ütöd bele, amiről nem tudsz semmit, mert újfent nem olvastad a vita tárgyát képező írást! Mi lenne, ha 'kialakult polémiákon' való szánalmas élvezkedésed, közönséges személyeskedés helyett szereznél magadnak saját életet, és azt élveznéd inkább ... ???

Ha egy csepp jóérzés volna benned örülnél annak, hogy a pedofil tartalom eltűnt, és nem azon bosszankodnál, hogy miért tűnt el. Dehát nincs. Az okot illetően is - rossz szokásod szerint - tévedsz. Úgy látszik nekünk már ezzel, veled, egy sikertelenségétől frusztrált, megalomán, komplexusos kvázi őrült ámokfutóval kell együttélnünk. Jobbat érdemelnénk ...

Remete írásait (aki veled ellentétben tud írni és ráadásul írásaiban nem a kishúgáról ábrándozik), és az ezekkel kapcsolatos rád sajnos jellemzően primitív és öntelt hozzászólásaidat olvasván teljességgel megbizonyosodtam arról, hogy az értelem, az önkritika és a személyiségfejlődés nem, sem az erősséged. Reménytelen vagy 23 ... vagy pontifex ... vagy kitudja még milyen neveken garázdálkodsz, de nem is érdekes, mert így is úgy is senki vagy, icike-picike senki. Remetéhez hasonlóan, vele egyetértve további kellemes kénköves füstölgést!

Ui: a grimm kft. profitorientált gazdasági tevékenységet folytatott és nem meséket írtak. Tudniillik a termékeiket időről-időre az aktuális piaci elvárásokhoz aktualizálták, vagyis nem örök értékű igazságokat fogalmaztak meg azaz nem meséket írtak, hanem sok pénzt kerestek, nagyon sokat. Róluk ennyit.
Meg sem lepődök vajon miért nem vagy képes felfogni a végtelelenül egyszerű ok-okozati összefüggést, miszerint ha gyerekek fejét erőszakkal, erőszakos mesékkel (pl magyar népmesékkel) tömik, akkor erőszakos felnőttekké válnak majd. Talán így: ki mint vet, úgy arat. Ilyen egyszerű!

Úgy veszem észre, hogy hozzám hasonlóan sokan, nagyon sokan kifizetnének ötszázegynéhány forintot neked, hogy megkímélj magadtól. Gondolj bele így végre futná a szükséges kezelési költségekre!
1
XXIII.István
2013. május 26. 12:04
#35
T.author04!
Mélységesen csalódtam benned!(Jelzem most sem olvastam a műved és csak a körülötte kialakult polémia ismeretében és okán szólalok meg!)
Mint korábbi bejegyzésedben olvastam, a pedofil jelenet, nem "reklámozás céljából került az írásodba, hanem mert a jellemábázoláshoz elkerülhetetlen. Nos akkor miről is beszélünk?! Egy öntelt, nem is túl művelt, végtelenül frusztrált, önjelölt "atyaúristen" seggének kinyalása céljból önostorozásba kezdtél???? Nevetséges, hogy valaki havi ötszázegynehány forintért, itt úgy működik, mint egy elszabadult hajóágyú - mindenkit utasítva és rendreutasítva, gátlástalanul sértegetve - mikötben nyilvánvalóan egy már kihajított, ócska konzervdoboz. Nehogy már ez az ócska rinyálás határozzon meg téged!!! Mit gondolsz, esetleg tiltsuk be a Grimm testvérek meséit és/vagy a székely népmeséket - hogy csak az egyszerűbbeket említsem - nevetséges!!!
Persze mit is morgolódok, csinálj amit akarsz!
1
author04
2013. május 26. 08:04
#34
Tisztelt Szerkesztőség!

OK! Ha leközlitek a folytatást a 3. rész nélkül, megtiszteltek vele, bár így megbillen a történet, hiszen a 2. és 3. rész motiválja a többit, de nem szeretnék további fölösleges indulatokat gerjeszteni.
Még egyszer elnézéseteket kérem, nagyon szégyellem a hibámat, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni benneteket.

Köszönettel: Author04
1
author04
2013. május 23. 22:08
#33
Kedveseim!
Most egy kicsit a padlón vagyok a saját hülyeségem miatt (és ez nem nyavalygás!). Adjatok egy kis időt, hogy összeszedjem magam, máris némi erőt kaptam tőletek, ezért őszinte hálámat fogadjátok. Tiszta szívből köszönöm!!!
1
axelley
2013. május 23. 22:02
#32
Kedves author04!
(Ezt fáj megkérdeznem, de remény hall meg utoljára.)
A "Fiúszerelem" történet végétől búcsúzunk, vagy a további írói munkáidtól? Mert akkor, ha ez a helyzet....
Igen tiszta nyomott hagytál a többi munkáiddal bennünk.(Tetszet és élvezettel olvastuk/olvassuk továbbiakban is.)
Viszont nem hagysz mocskos nyomott bennünk. Mert nekem/nekünk, ennek a történetnek a második része kimaradt/kimarad és a folytatások is az életünkből. Így mi nem láthattuk azt, amit gaborthefirst. Így véleményünk sincs.
Ebben a történetben én nem láttok semmi olyan történeti vonalat, ami indokolná, a törlést legfeljebb változtatnék. Címet és véget meg változtatnám, a helyedben ne legyen folytatásos vonala a történetnek. Vagy szimplán új irányba mennék vele.
„gaborthefirst, Meg kiáll bizonyos dolgokért, amik az érzelmeit felkorbácsolják.
Ezt már tudod szerintem, sajnos én a kemény kritikáját nem olvastam, így nem tudok komoly tanácsot adni, vagy megerősítést. De egyet tudok, amit remélem meg fogadsz és ezt követted.
Felveszed a földről azt a kardot, papírt ragadsz és kiállsz vele.(kevés rajongod érdekében is)
De 2 dolgot tehetsz a támadásától.
1. Ki jössz, egy jobb történettel és tapasztalatod révén megerősödsz, tanulsz belőle (remélem ez lesz)
2. Meg futamodsz, és így nem fogsz vele szembe nézni. És ez benned fog maradni.
Mint nő és nemi identitás révén biszex. Érdekes lett volna tőled ilyen történeteket olvasnom.
Akkor sajnos ez a te tolladból ki marad. Pedig érdekesnek találtam volna. Hogyan jelenítenéd meg. Az érzelmi szállakat egy olyan történetben.
Kemény múltam van így, ezt meg tiszteltetésnek vesszem tőled. Egy férfi, lelke egy kis darabkáját lényemnek/lényünknek szenteli, még ha ismeretlenül is. Köszönjük szépen a dicsérő szavaidat, de az úton még több a bukkanó, mint a gyönyörűségünk. De kicsinyenként azért élvezni fogjuk
(a te munkáid is ilyen kis öröm volt számunkra).
Üdv és további tiszteletünk írói munkáid után: axelley01 és párja axelley
1
author04
2013. május 23. 21:49
#31
Kedves gaborthefirst!
Ugye, hogy azt sem tudod, mit olvasol? Ha esetleg elkerülte volna a figyelmedet, éppen a saját felelősségemet hangsúlyoztam az általam leírtak miatt! Már bocsáss meg, de nincs miért áldozatnak beállítanom magam, nem tudom, ezt honnan a fenéből vetted. Azt, hogy XIII. István után "szóba álltál velem", nem tartom különösen megtisztelő ajándéknak, hiszen egyikünkkel sem érsz fel, tehát nem érzem magam a sors kegyeltjének, hogy mocskolódásoddal figyelemre méltattál. Ami a "rendben lévőséget" illeti, szerintem kettőnk közül nem hiszem, hogy én küzdök nemi identitászavarral, talán visszaemlékszel azzal a 20 éves fiúcskával folytatott szerelmi viszonyodra, amelyről - állítólag - nős férfi létedre (!) oly lelkesen számoltál be nemrég az egyik üzenetedben. Hát tényleg qrva nagy élmény lehetett, főleg a nejednek, talán célszerű lenne egy gruppent szervezni, te, a nejed, meg egy fiúcska, aztán az élvez a legnagyobbat, aki nem hányja el magát tőled. Ha jól emlékszem, soha nem én kerestem veled a kapcsolatot, feltett szándékom volt, hogy mindazoknak, akik megtisztelnek az ilyen-olyan véleményükkel, válaszolok, lehet, hogy ez az intelligencia-quocienseddel ez összeférhetetlen, nálam ez van. A "pedofil fasz" kifejezésre: nagyjából annyira vagyok pedofil, mint amennyire pl. Aelm (akit különben nagyon tisztelek a munkái miatt!) nő létére gay, én viszont nem nevezlek fél (egész?) buzinak, még ha a megjegyzéseidből nyilvánvaló is lenne a következtetés. "Lassan mondom" - szánalmas, hogy lesüllyedsz a politikusok szintjére az összes diplomáddal és állítólagos nyelvi sokoldalúságoddal együtt, bár a magyar nyelvben bőven van bepótolni valód. Axelley-t kár volt emlegetned, egyike azoknak, akik mindig tiszta szívből, indulat és érdek nélkül őszinte véleményt formáltak az írásaimról. Hogy mi volt a célom? Biztos, hogy nem tudod: köszönetet mondani egy EMBERNEK, aki biztatott, erőt adott, támogatott. Legalább ezt ne tagadd meg tőlem. Ígérem, ezután végleg békén hagylak. Üdv
1
g
gaborthefirst
2013. május 23. 21:03
#30
Neked nem természetes, oda kell figyelned kell arra, nehogy véletlen pedofil sztorikat írjál?! Ezt nem is akarom megérteni.

Én döbbentettelek meg téged?!
Éppenséggel te sokkoltál mindenkit. Tényleg fejezd be, hogy áldozatnak állítod be magadat.
Neked alapos indokod?! Örüljél, hogy 23 után egyáltalán szóba álltam veled! Attól tartok veled nincs minden rendben.
Ebből nekem nagyon elegem van, nekem erre nincs szükségem, szálljál le rólam, felejts el engem, jó?!

Ez a rész még - szerencsénkre - nem pedofil, kaptál érte vip-et, miért törölnék? Milyen könyörületről beszélsz?!

Hát csak nem megsértődtél amiatt, piciszívem, hogy miután 13 éves kisfiút szopatnak az írásodban, vén pedofil fasznak neveztelek? Nahát! Még ekkora igazságtalanságot!

Utoljára mondom. Lassan mondom, hogy te is megértsd. hagyjál. engem. békén.
Világos?!
Ne emlegess engem, ne írj, ne hívj, ne keress!

És axelley-től miért búcsúzkodsz? Mi okod rá? Azt hiszed nem látom mi a célod ezzel?! És azt hiszed ő nem látja?! Ha-ha-ha!

Mégegyszer utoljára. Hagyjál békén!

Ui: kocc, jó?!
1
author04
2013. május 23. 20:16
#29
Kedves axelley!
Engedd meg hogy tőled ezúton köszönjek el, valószínűleg végleg. Belátom, hogy hibáztam ezzel a történettel, mert - még ha más élményeit adtam is vissza a saját eszközeimmel -, egyedül én vagyok a felelős, hiszen én öntöttem írásos formába a 2. és 3. rész kétségtelenül pedofil elemeket tartalmazó eseményeit, ezért engem terhel a felelősség, jobban kellett volna figyelnem, erre az alkotói szabadság sem nyújt mentséget. Ezért is kértem a Szerkesztőségtől, hogy ezt a részt is töröljék, nem szeretnék kellemetlen emlékeket hagyni magam után eddigi tisztelőimben. Másrészt rendkívül megdöbbentett gaborthefirst szélsőségesen durva, vad kirohanása, hiszen őt sem személyében, sem érzéseiben akkor sem bántottam, amikor pedig elég alapos indokom lett volna rá. Ezzel részletesebben azért sem foglalkozom, mert egyrészt csak hozzám méltó ellenféllel szemben vonok kardot, másrészt a Szerkesztőség megkímélt a hozzám méltatlan folytatástól azzal. hogy az inkriminált részt a kérésemnek megfelelően eltávolította, és remélem, a folytatásokat sem jelenteti meg. Az, hogy kérésem ellenére ez a rész a könyörületük révén még fent van, csak alkalmat szolgáltat a búcsúra. Ha gaborthefirstnek ez volt a szándéka, megnyugodhat, a továbbiakban mocskolódhat kedvére, immár nélkülem. Neked viszont ismeretlenül is köszönöm eddigi elismerő szavaidat, immár örökre belemartad lényedet a lelkembe. Értelmes hozzászólásaidat - már kívülállóként - természetesen tovább követem, de már megjegyzést nem fűzök hozzá. Köszönöm az eddigieket, éljétek tovább a fiatal párok boldog, gyönyörteli életét. Köszönöm és üdv!
1
author04
2013. május 23. 10:53
#28
Tisztelt Szerkesztőség!
Köszönöm, hogy teljesítettétek a kérésemet, de legyetek szívesek ezt a részt is eltávolítani, és a folytatásokat se közöljétek. Köszönet és üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. május 16. 22:46
#27
Ma igen fejbevágós kedvedben van author04. Nekem tetszik. 🙂 Üdv!
1
author04
2013. május 16. 22:34
#26
Kedves gaborthefirst!
Nincs mit hozzátennem az üzenetedhez, helytálló, ahogy van. Szerencsére soha nem bántódtam meg a véleményedtől, ha néhány dologban eltérő is volt a véleményünk, szerintem ember módjára rendeztük egymás között. Ha nem így lenne, már régen jól fejbe vágtalak volna, oszt annyi. Üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. május 16. 18:49
#25
author04: bocsánat, hogy itt reagálok az Aelmnél tett megszólításodra. Jól érzed, nincs bajom veled. Azért lehetsz biztos ebben, mert amennyiben volna, arról tudnál. Onnan tudnád, hogy megmondanám neked. Kifejezetten útálom az alakoskodó kétszínű embereket, a hazugságnál nagyobb szemétség kevés van szerintem. Én úgy vagyok ezzel, hogy akit kedvelek annak nem csak a vele kapcsolatos pozitív véleményemet, gondolatomat stb., de a negatívat is elmondom, és ezt én is elvárom (akit nem kedvelek azzal meg egyszerűen nem foglalkozom). Senki nem tökéletes, így aki csak egyiket vagy másikat mondja - jót vagy rosszat - az komolytalan ember vagy tisztességtelen szándékok vezérlik. Személy szerint én örülök a helytálló kritikáknak, nem mintha nem tudnám a hibáimat, de jólesik a törődés, meg nem árt ha emlékeztetve vagyok. Ugyanígy, talán egy picit jobban örülök a velem kapcsolatos helytálló pozitív véleménynek, hát én is csak ember vagyok. De a helyiértékemen kezelem magamat, és nem a rossz szándék vezérel. Szóval, ha esetleg néha megbántódtál volna általam, az nem a személyed ellen szólt.

Aelmet én olyannak gondolom, olyan 'magányos harcos' féle, akinek az kell, hogy békénhagyják. Ő a saját világában él, mert csak így tud önmaga lenni, alkotni. Elvonulva, nem nyüzsgő életet élve, védve magát a sérülésektől, a rossztól. Egyfajta önvédelem. Persze kell a visszajelzés neki is, mint mindenkinek. A pozitívból építkezik, a negatív rombolja őt, ddm sokkal jobban, mint mást, mert sokkal érzékenyebb. Ezzel, a túlérzékenységével nem akarja megsérteni az olvasóit, sem író-társait, egyszerűen ő így működik, és én tiszteletben tartom. Nem azért, mert az eredményei igazolják, hanem mert ő ilyen, és én ilyennek szeretem. Ő akkor van rendben amikor csendben van. 🙂
1
author04
2013. május 14. 20:54
#24
Kedves gaborthefirst!
Köszönöm, tőled is ilyet vártam, igaza volt axelley-nek, téged is meg kellett volna kérdeznem, Köszönöm, és üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. május 14. 18:50
#23
author04: a vérfertőző történetek nem állnának jól neked (meg azért, mert egy elidegenedett társadalomban a szeretethiányos emberek belterjesednek, és "családi történetek"-re vágynak, még nem kell kiszolgálnod őket.), a hetero nem igazán a stílusod, viszont egy - akár több - olyan biszex történet, ahol a szereplők szerelmi háromszögben élnek, és szerelmük édeshármasban kiteljesedik, na az nagyon rendben volna! Üdv!
1
author04
2013. május 14. 17:43
#22
Kedves axelley!
Köszönöm, ilyet vártam.
A "Férfiavatás"-ban Kata ugyan unokatestvér, de szándékosan nem a "családi" címkével láttam el a történetemet - még ha így kevesebb olvasója is van - mert én képtelen vagyok olyan történeteket leírni, ahol az anyuci bújik ágyba a kamasz fiával, az apuci veszi el a lánya szüzességét, a nagynéni szopja le az unokaöcsköst, a nagybácsi lefetyeli az unokahugica harmatos punciját, a jóságos nagyapó, vagy nagyanyó juttatja csodálatos nemi élvezethez a pajkos leány- vagy fiúunokát, a keményfarkú unokafivérekről és izzó ölű unokanővérekről nem is szólva, pedig - te is láthatod a toplistát - ezek a történetek aratnak elsöprő sikert, de elveimmel, felfogásommal ellenkezik minden ilyen szexuális kapcsolat.
Éppen ezért nem engedtem a csábításnak, hősöm és Kata között ezért nem történt meg a nemi aktus - még ha ezzel pontokat is veszítettem - erkölcsi aggályomat pedig Katával mondatom ki. Ami a pettinget illeti, az az unokatesók között igen gyakori, és sajnos, az ennél komolyabb nemi aktus is előfordul, ehhez viszont nem vagyok hajlandó ilyen történettel asszisztálni. Köszönöm és üdv.
1
axelley
2013. május 14. 16:30
#21
Kedves author04!
Köszönöm a párom szerint ezt neked kellet kí mondanod, vagy nekem kellet volna kérnem.
"Mivel véleményed - eddigi állásfoglalásaid alapján - fontos a számomra" hát ezzel most megleptél egy picit. Meg lehet, hogy befolyásollak is egy picit(ha eddig nem tettem meg).
Menjünk akkor szép sorba:
1. Azért is szeretem a "homo" történeteidet, mert úgy vagyok a két férfi együttlétével, mint te két nő együttlétével. Testileg, fizikailag képtelenség a dolog. Ezért érdekel inkább az érzelmek játéka, a gondolatok kavalkádja a férfiak esettében.
2. "Férfiavatás-1" Igen jól indult a történet, de az a Kata nem hiányzott unokatestvér szerepében. Inkább barátként tekintettem rá meg te is sokszor utaltál rá, mintha barátok lennének. A "vérfertőzés" történet nem áll jól neked ne csináld. De igen csodálkoztam miért nem folytatod a történetet. De ebben is hoztad a formádat.
Érdekes, hogy milyen férfit fogsz belőle faragni.
Olyan típusú történet volt, mint ahogy a párrommal szoktunk vitatkozni:
- Tudod milyen egy nőnek minden hónapban a télapó?
- Könnyen beszélsz. És te mikor strandra megyünk és te meg hírtelen hoppp
behajolsz abban a fürdőruhában. Én meg nem tudom hova bújak hírtelen.
Aztán csak nevetünk a dolgon.

3.Igen erre gondoltam "férfi nézőpontban". De inkább ilyen történetet képzelnék el a tolladból, mint egy "hetero" történet.(meg inkább "gaborthefist" véleményét kérd ki ebben a témában. Ő mégis azért férfi, nem nő). De ha kell, beszélek vele erről. Szia.
1
author04
2013. május 14. 14:36
#20
Kedves axelley!
Az előző bejegyzésemnél elfelejtettem leírni, most pótolni szeretném:
Nem szeretem magánlevelezésben használni a "Tisztelt" jelzőt, mert ahhoz túl hivatalos, ráadásul személytelen, és rá-ráadásul, nem érzem különösebben tiszteletre méltónak magam. Ha véleményükkel megtisztelnek olvasóim, a hozzászólásokból számomra úgyis nyilvánvaló, hogy az általuk érzett tisztelet, vagy megvetés sugallja az üzeneteiket. Ha ragaszkodsz a jelzőkhöz a nekem szánt üzeneteidben - én nem! - akkor maradjunk a "Kedves" jelzőnél, ez azért megbizseregteti a szívemet.
Mivel véleményed - eddigi állásfoglalásaid alapján - fontos a számomra, szeretném, ha véleményeznéd az eddig megjelent egyetlen hetero történetemet (Férfiavatás-1.), mert erőt adna a folytatáshoz, esetleg új művekre is ösztönözne, ehhez tudnom kéne, hogy szerinted jó irányban haladok-e.
Ha jól értelmezem utolsó üzenetedet #18#, akkor olyan biszex történet-félére gondolsz, a gondolat nem is áll az ízlésemtől távol, majd meglátjuk,már körvonalazódik egy történet, ahol egy fiú egy lánnyal és egy fiúval is átéli a szerelem gyönyörét. Ha ilyesmire gondolsz, kérlek válaszolj, mert annál lustább vagyok, hogy hiábavaló történetekkel foglalkozzam. Üdv.
1
author04
2013. május 13. 10:25
#19
Kedves axelley!
(A "Kedves" jelzőt mindig kiteszem, mert ha valaki megtisztel a véleményével, ennyi legalább kijár neki, még ha vitatható, vagy bántó is a véleménye)
Szóval: érdekes ötletet adtál, nyilván megpróbálom, majd az olvasók értékelik, hogy mennyire sikerült. Persze nálam az írás meglehetősen hosszú folyamat, szeretem alaposan kidolgozni a történeteimet, mert nem látom értelmét egy gyorsan összecsapott fércművel zsibbasztani az olvasóimat és hülyeségekkel pusztítanom a szürkeállományukat.
Való igaz, történeteimben az érzelmek meghatározóak, számomra ez nagyon fontos szempont. A testiség ábrázolása nyilván elkerülhetetlen - azért szextörténet! - de igyekszem kerülni a hatásvadász elemeket, és ha lehet, mellőzöm a trágár "kulcsszavakat", mert nem attól izgató a történet.
A "Férfiavatás-1" történetemben a másik oldalamról is megismerhetsz, a folytatás - már hamarosan! - és más, még beküldésre váró hetero történetem is nélkülözi a szélsőségeket, ha olvasóimnak így nem elég izgató, olvassanak mást. Köszönöm és üdv.
1