Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész

A témához tartozó történet:
author04
10 241 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

plmyaq
2023. december 25. 21:33
#33
Ismét egy 10-es.;)
1
author04
2013. április 18. 13:11
#32
P.s.: Tisztelt Szerkesztőség!
Az még csak rendben volna, hogy XXIII. István nem szavazott a történeteimre, de legalább beleolvasott volna, a fene egye ki a szőrikéjét!
1
author04
2013. április 18. 12:57
#31
Kedves Hozzászólók (időrendben):

Kedves XXIII. István!
Logikus, higgadt elemzésedet köszönöm, és hidd el, semmiféleképpen nem éltem volna a szavazataid nyilvánossá tételével kapcsolatos felajánlásoddal, mert a szavad elegendő számomra, sőt még arra sem lett volna szükségem, mivel eddigi megnyilvánulásaid alapján bármilyen alantas eszköz alkalmazására képtelennek tartalak. A Szerkesztők megelőztek a birtokukban lévő információk közzétételével, fáradozásukat köszönöm, de semmi újat nem közöltek vele, az eredményben biztos voltam. Köszönöm!

Tisztelt Szerkesztőség!
Egyedül ti tudjátok moderálni a hozzászólásokat, éljetek ezzel a lehetőséggel, őrizzétek meg a lap színvonalát (majd mi, szerzők gondoskodunk arról, hogy rontsunk rajta épp eleget!), és ne engedjétek eluralkodni a kicsinyes, gyűlölködő megnyilvánulásokat, ez viszont a ti felelősségetek! Mivel bízom benne, hogy a téma már kifulladt, nem látom értelmét új fórum nyitásának, mert innentől már csak sz@rmasszírozás bármilyen folytatás! Köszönöm a véleményeteket és további jó munkát (főleg erőt és kitartást!) kívánok nektek, mert most már világos előttem, hogy qrva nehéz munkát végeztek! Köszönet és üdv!
1
T
Törté-Net
2013. április 18. 11:48
#30
Kedves megjelentek!

Elsőként XXIII.István kérésének teszek eleget, valóban egyetlen szavazatot sem adott le author04 egyetlen történetére sem.

A továbbiakban próbáljuk meg a politikai felhangokat kerülni, ha lehetséges, eddig sikerrel kerültük el a szex és a politika összefonódását, főleg mert a politikai alapon történő vita általában sehova sem vezet.

A jogi kérdésre visszatérve: Amennyiben a rendőrség kéri kötelesek lennénk kiadni a kért IP-címeket. Viszont itt "lebuzizásról" csak homályos célzás szintjén esett szó, szó szerinti, célzott formában tudtunkkal nem, így ez alapján NAGYON kétséges, hogy a rendőrség indítana-e nyomozást, valószínűleg az lenne az indoklás, hogy ezzel nem valósult meg a becsületsértés büntette.
Ettől függetlenül viszont mi azért szeretnénk, ha még ennyire sem lenne személyeskedés, így kérünk mindenkit, hogy ne személyeskedjen, ne gyűlölködjön.

És amennyiben author04 kéri, és mond egy új címet egy fórum-témának, akkor létrehozzuk, és átemeljük oda a nem a történethez tartozó hozzászólásokat, így kihagyva az erre nem kíváncsi olvasókat a vitából. (Teljesen törölni nem szeretnék, amíg a.) el nem vadul teljesen a társalgás b.) nem kéri minden érintett fél.)

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
XXIII.István
2013. április 18. 08:41
#29
Szomorúan tapasztalom, hogy a "werberi gyűlölet-kampány" már ide is begyűrűzik! Ennek okán - tényleg utoljára - kénytelen vagyok reagálni.

1.Senkit nem "buzisztam le"(nem használtam és nem is használom ezt a kifejezést!) - a betegséggel kapcsolatos megjegyzésem nem az illető nemi identitására vonatkozott, hanem a narcizmusára és arra zsigeri gyűlölködésre, ami minden sorában megnyilvánul mindenki ellen, aki másként gondolkozik, mint az általa kívánatosnak tartott!(Egyébként pedig, ha egy barna hajú, kékszemű embert, valaki barnahajú és kékszeműnek nevez az lehet-e sértő??? Szerintem nem!!!)

2.Sajnos a "meghivatkozott" diplomák és nyelvi ismeretek ellenére nem ismeri bizonyos fogalmak értelmét - lásd pl."rasszista", "fasiszta" stb. Az eddigi bejegyzéseim között egy olyant sem lehet találni, amire rá lehetne sütni ezeket a fogalmakat.(Az már csak a hab a tortán, hogy a váló és nem váló igekötőket sem tudja helyesen használni! Persze ez csak a magyar nyelv!)

3.Azt sem szégyelném, ha "jobbikos" volnék - nem vagyok az - bár szerintem ehhez sincs semmi köze az illetőnek.

4. Az "author04" írások lepontozásával kapcsolatos rágalmak igazán gyorsn tisztázhatók: felhatalmazom a szerkesztőket, hogy hozzák nyilvánosságra hány és milyen pontot adtam az említett írásokra - előre bocsátom semmilyet!

5.A továbbiakban, ha meglátom az inkriminált nick-et átugrom, mert nem vagyok kíváncsi arra gyűlölködésre, amit úgy látom igyekszik meghonosítani ezen az oldalon. Nagyon sajnálom őt, mert úgy látom, hogy tényleg egy beteg ember. Nem tudom, hogy ez a mélységes frusztráció miből alakult ki benne - igaz nem is tartozik rám - de lehet, hogy érdemes lenne felkeresnie egy pszichiáter, az segíthetne! Őszintén kívánok neki jobbulást.

6.Azért kezdtem írni ezeken az oldalakon - s nem véletlenül a "legnépszerűbb" kategóriában(nem a személyes érintettség okán, ahogy author04 sem), mert szerettem volna megmutatni, hogy lehet kultúráltan, helyes magyarsággal, nem "állati ösztönökre bazírozva", akár még valődi ismereteket is közvetítve megjelenni az adott témakörben. Akár el is gondolkodtatni az olvasókat. Nem örülök, hogy a "politika" ilyem nódon beszivárgott ezekre az oldalakra! Remélem ez hamarosan véget ér!
1
author04
2013. április 18. 08:16
#28
Kedves gaborthefirst!
A „Női anál” témában folytatott vita kezdetétől kétségbeesetten és reményvesztve figyelem e lap történéseit. Teszem ezt azért, mert ez a vitának nevezett cirkusz már régóta nem értelmes emberek észérveinek kulturált ütköztetése, hanem a legdurvább, mocskolódó személyeskedés és nyílt politikai küzdelem a legszélsőségesebb, vad kirohanásokkal fűszerezve.
De könyörgöm, emberek, térjetek már észre, hát hol teszitek ezt: itt, ezen a szexlapon, ahol a megélt gyönyörökről, az eltitkolt/elfojtott vágyakról, a szerelem szépségéről és a testi beteljesülésről vallanak a szerzők, ahol a cél a tökéletes, minden vágyat betöltő szeretkezéshez, önkielégítéshez való érzelmi feltöltődés, vagy egyszerűen csak a szórakoztatás?! Ebben nem vagyok hajlandó sem részt venni, sem állást foglalni, mert képtelen vagyok összeegyeztetni az önkielégítést a zsidókérdéssel, a szeretkezést a vad buzizással, a fellációt a rasszizmussal, az anál szexet a kirekesztéssel stb. stb., és ezt teszem akkor is, ha ezzel végképp lejáratom magam előtted.
Kedves gaborthefirst, szememre vetetted, hogy nem védtelek meg. Ha ez vigasztal, magamat sem, mert amíg a becsületembe, önérzetembe, emberi méltóságomba gázoló megjegyzéssel nem találkozom, minden egyéb megnyilvánulást a szabad véleményalkotás körébe sorolok, természetesen minden más esetben jogi lépéseket kezdeményeznék, jelentős nem vagyoni kártérítési igénnyel megfűszerezve, és sanszos, hogy ezt a csatát eredménnyel vívnám meg. Ne kerüljön rá sor. Ha ezt a magatartásomat megalkuvásnak, gyávaságnak tartod, szíved joga, én azonban – már életkoromnál fogva is – másképp látom a dolgokat és soha nem volt célom – még 40 évvel ezelőtti tiszta szívű ifjúként sem – a nyílt konfrontáció erőszakos keresése (hangsúlyozom: nem felvállalása, mert attól soha nem hátráltam meg, viszont szándékosan soha nem kerestem a bajt!). Hát ennyi, és ha őszinte szavaimmal végleg elveszítelek, tiszta szívemből sajnálom. Köszönöm és üdv.
1
author04
2013. április 18. 01:08
#27
Kedves gaborthefirst!
Szavaid mélyen megrendítettek, kérlek, adj időt, hogy a fárasztó nap után összeszedettebben gondolkodva válaszolhassak, ha még egyáltalán érdekel a véleményem.
1
author04
2013. április 18. 00:51
#26
Kedves axelley!
Köszönöm a biztatást, külön öröm számomra, ahogy kedvesedhez fűződő érzelmeidről megnyilatkoztál azzal az utolsó, rövidke kis mondattal, mert abban benne van az egész ÉLET!!! Azzal a néhány őszinte szóval többet mondtál, mint én a hosszú történeteimmel. Akkor melyikünk is a nagyobb író?
1
g
gaborthefirst
2013. április 18. 00:19
#25
segget csinálok a számból ... a te kedvedért, de utoljára author4:

- elég baj, hogy a logikus gondolkodás nem megy amikor érintett vagy. Azért nem látod át, mert elfogult vagy. Látod, te is csak ember vagy mindenki más ...
Aki álneveken téged lepontoz, talán valamely olvasód, aki szereti, imádja a műveidet? Nem valószínű, ugye? De valaki megteszi! És itt van valaki, aki rasszista. Tény, hogy az! A tények makacs dolgok!!! Olyan nehéz a kettőt összerakni?
Igen, de csak neked, mert nem akarsz fájni...

- hogy miért tenné 23? Mert így bizonyítja, igazolja maga előtt, hogy nem tartozik ehhez a szerinte undorító világhoz, mert ő 'normális ember', nem úgy mint szerinte te vagy én. Éppen ez okból buzizott le engem is ... és amilyen sunyi, rafinált módon tette ezt velem 23, az tökéletesen ráillik annak a személynek a profiljára, aki álnéven pontozgat téged lefelé...
Ez is stimmel, csak te ezt nem akarod meglátni...
Te magad fejtegetted a gyűlölködők, mint ami 23 is, viselkedésének okait, amikre most nem emlékszel, mert nem akarsz...
Elmondom neked, ha ez élesbe menne, azaz ha ügy lenne belőle, a fentiek az illetékes hatóság számára elég lenne ahhoz, hogy megalapozott gyanut állapítson meg, nyomozást rendeljen el, és felderítse ki az elkövető. IP cím alapján ez percek kérdése csupán, hát ez gondolom érdekes ...

- nem mehetek el amellett, amiket mondtál.
A 14. kommentben állítod, hogy liberális vagy, így nem fogadod el a a gyűlöletkeltést.
... author4 akkor hol voltál amikor engem 23 lazán és természetes könnyedséggel lebuzizott?!
Kérdés volt, nem szemrehányás. Ez szemrehányás: nem álltál ki az elveid mellett. Elárultad őket, magadat is... egyúttal engem is... ki kellett volna állnod mellettem, nem miattam, hanem elvhűségbő ... ehelyett visszatáncoltál, ahogy most is mellébeszélsz.
Nézd ha már pálcát törtél valami mellett, következetesen ki kell tartanod. Bármi áron. Mintha azt is mondtad volna egyik kommentedben, hogy küzdessz a gyűlölet ellen ... ezek szerint a csak a fantázia világában teszed...
Kényelmes!
Csalódtam benned author4! Azok a nemes gonolatok nem lelhetőek fel a tetteidben, amiket írtál csak bla-bla-bla...
Sajnos te is csak egy hangember vagy, mert ha tenned kéne, lapítassz, mint az a bizonyos dolog a fűben...
Tényleg azt gondolod, hogy mint írtad egyik k-ben, lehetséges kompromisszumot kötni? És mi lenne szerinted elfogadható a hétköznapi fasizmus kérdéskörében? A gyakorlatod szerint ha nem veled történik, akkor majd megoldódik, neked semmi közöd hozzá. Cinkos aki bűnösök közt hallgat ...
Szerintem és minden valódi liberális szerint a válasz a zéró tolerancia, vagyis fel kell! lépni ellene. A liberalizmus azt jelenti élni és másokat élni hagyni. Ebbe nem tartoznak bele a bűncselekmények, természetesen. A bántás, sértés az nem vélemény, sem én sem a törvény nem fogadja el azt annak. Ez mindkettőtöknek szól, jobb ha tudjátok, ilyen-olyan okokból, ugye ...

- a te döntésed author4, hogy 23- mal barátkozol. Ezzel egyben arról is döntöttél, hogy velem nem. Távolságot tartok tőletek, fentiek okán.
Hogy világos legyen, én nem kötök kompromisszumot a rasszizmussal, nem barátkozom olyanokkal, akik gyűlölködnek, vagy azt passzívan támogatják. Ugyanis az én szívem bátor!
Hiszitek vagy sem én az elveimért képes vagyok akár meghalni is, ha kell. Remélem azért nem kerül rá sor, nem égetnek meg azon a bizonyos máglyán... author4 te azt is csendben végignéznéd, aztán meg amikor majd te kerülsz sorra nem fogod érteni, hogy történhet meg ilyen...
A megoldás az összefogás lett volna, 23 kiközösítése.
Zéró tolerancia, ugye.
A virtuális szájhősök mint te author4 egyszerűen gyávák. Ezzel az a baj, hogy gyáva népnek nincs hazája ... ha téged vetnének előbb tűzre, mint engem, én ott leszek érted, veled. Mintahogy bárki másért is ott leszek...
Jóccakát
1
axelley
2013. április 18. 00:11
#24
author04: Ha tudtok volna, hogy lelki erő kell már régen írtunk volna. Ne hagyd abba az írást. A pontozással meg ne foglalkozz, szar semmit érő „incest(vérfertőzés)”, vagy szép szóval „családi” történetek aratnak. Kedvesem utálja őket. A te történeteidért meg tűkön szokott ülni. Nekem meg AZ Ő ÉRZÉSEI számítanak.

gaborthefirst: Elméletileg veled, majd Vasárnap beszél a kedvesem. Kevés ember után érdeklődőt itt az oldalon ezt elárulhatom neked. Csak egy kérdés (ha nem megbotránkoztató számodra):
Ugye jól gondolom, hogy férfi vagy?
1
author04
2013. április 17. 22:07
#23
Kedves v-ir-a!
Bár testi mivoltodban nem ismerlek, a lelked szép, oszt asse semmi, hajrá kislány!
1
author04
2013. április 17. 22:03
#22
Kedves gaborthefirst!
Azt hiszem, túlzott jelentőséget tulajdonítasz a személyemnek, én nem érzek semmiféle összeesküvés-elméletet a háttérben. Az kétségtelen tény, hogy meglehetős ellenszenvet tapasztalok mind a történeteim, mind személyem megítélése során. Az előbbire még magyarázatot is találok mind a hetero-k, mind a homo-k részéről(a témával szembeni elutasítás, illetve a személyes tapasztalat hiányából eredő tájékozatlanság), ezt most szükségtelen tovább részleteznem, sokkal inkább érthetetlen számomra a személyemet érintő némely megnyilvánulás, hiszen sem történeteimben, sem hozzászólásaimban tudatosan nem bántottam meg senkit. Mindegy, ez van. Remélem, csak tréfának szántad az általam saját magam ellen folytatott propagandát, erre ne is vesztegessük a szót, már csak azért sem, mert soha nem szerettem volna érdemtelenül a figyelem központjába kerülni, főleg nem ilyen módon, egyébként éppen úgy visszataszít az öntömjénezés, mint az önsajnálat (már csak a poén kedvéért: az önkielégítés viszont nem).
A hozzászólásod 3. pontjában levont következtetéseiddel nem tudok azonosulni, erősen túlzónak ítélem meg a XXIII. Istvánnal szemben megfogalmazott állításaidat, hiszen ő más témában alkot, mi érdeke fűződne ahhoz, hogy olyan történetet pontozzon le, amelyet nem kedvel? Feltéve - de meg nem engedve! -, még ha így is lenne, ugyan mit tehetnék ellene, vagy bármely ellendrukkerem ellen? Éppen te hívtad fel a figyelmemet, hogy ne foglalkozzak a pontokkal, te adtál erőt, hogy írjak a lelkemből, és köszönettel megfogadtam a tanácsodat. Azt teszem. Azóta semmi gáz, de komolyan ám!
Végezetül: kissé elhamarkodott a következtetésed, baráti kötelék nem fűz XXIII. Istvánhoz, mint ahogy - már bocsáss meg - hozzád sem. Én a barátságot a szó klasszikus értelmében használom, ennek megfelelően egy kezem is sok, ha igazi barátaimat az ujjaimon akarnám számba venni. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy - akár e lap üzenőfalán keresztül is - ne találnék olyan értékes emberekre, akikkel egyszerre dobban a szívem, együtt rezdül a lelkem, és - bár antagonisztikus ellentét választ el benneteket egymástól - mindketten ezek közé tartoztok.
Köszönöm a véleményedet, üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. április 17. 20:48
#21
(köszönöm szépen v-ir-a, megkaptam, ment a válasz 🙂)
1
v-ir-a
2013. április 17. 20:23
#20
kedves Author04!
az a helyzet, h szeretem a homo történetket olvasni,
vizuális típus vagyok, így szinte látom amit olvasok🙂
és élvezem azt, amit "látok" mégha csak így, akkor is🙂

egy csomó történet van a fejemben de kevés az időm az írásra
de hamarosan mekiállok írni...
d etovábbra is várom a te történeteidet (is)🙂
1
author04
2013. április 17. 20:03
#19
Kedves obszidian!
Találó nevet választottál, mert kemény vagy, rideg és a szavad élesebben vág, mint a legjobb acélból készült penge. De azért az obszidián mégiscsak üveg...
1
o
obszidian
2013. április 17. 19:43
#18
Gázos.Nincs semmi történés. Végig pornó annak meg gyenge.
1
g
gaborthefirst
2013. április 17. 19:37
#17
Ellentétben egyesekkel én komolyan is gondolom amit mondok, azaz miután megindokolom az álláspontomat, nem foglalkozom vele többet... már így is elsz@rta ezt a napomat! Elegem van, olyan napokat akarok mint a tegnapi volt, amikor is megjelent a sorozatod 4. része!!! 🙂

Megbántsalak vagy eláruljalak?
Melyik kezembe harapjak?
Kb egy hete már, hogy el akartam neked mondani, milyen gyanuperrel élek a rendszeres lepontozásod 'ügyében', de mivel én nem szeretem a minden kétséget kizáró bizonyíték nélküli üres fecsegést (in dubio pro reo), és úgy általában viszolygok mások életébe beledumálni, meg rossz híreket közölni sem szeretek, ezért inkább csendben maradtam, vagyis utóbbi alternatíva mellett döntöttem. Rosszul, már tudom. Az árulást én sem tudom elviselni. Most éppen szégyenlem magamat... szar érzés. De megérdemlem.

Még néhány mondat, mielőtt a nyakadba cserdítem a fekete levest, ami már egy hetes...

Úgyérzem azon túl, hogy kedvellek, ismerlek is, mindíg is ismertelek author4.
Mert mi egyívásúak vagyunk. Te gyönyörűen szavakba öntöd az érzéseidet, én ugyanígy megélem őket. 🙂 Csak ez köztünk a különbség, nem több. Ennyire egy hullámhosszon egy kezemen meg tudom számolni hány emberrel voltam/vagyok életem során.

Akkor rádzúdítom:

1.
Javíts ki utólag ha tévedek, én úgy tudom, hogy (szerencsére) csak téged pontoznak le rendszeresen rosszindulatból, más 'homo-történet' írókat nem piszkálnak.
Következtetésem:
Ez személyes ügy. Ezért a te házad táján kell körülnézni. Ott lesz! Megteszem, jó?
Veled kezdem, mert a te házad...
Te is lehettél. Igen. Ez is egy lehetőség, hogy magadat pontozod le álnéven/álneveken.
Ok:
Hogy sajnáljanak. A középpontba kerülés, áldozati szerepben tetszelgés, együttérző szavak, törődés, figyelem ilyesmi. (erről van egy emlékem, szép, megírhatod, ha gondolod elmondom majd...)
Ezt a varit elvetem, a szívem parancsára. De észben tartom! Remélem nem haragszol érte...

2.
Magamat sem kéne kihagyni. Kb két hete vagyok ezen az oldalon, szal magamat kizárom. Nem lehettem, ha akartam volna sem, ez az ügy régebben elkezdődött. És miért tettem volna?! Mivel tudom nem én voltam, továbblépek.

3.
Maradt a többi tag. Szűkítsük le. Akarom mondani leszűkítem.
Alábbiak szerint okoskodom. Ez feltételezés csak, nem tények.
Ki az aki sokat lóg itt? Aki szinte állandóan les, figyel? Aki útálhat téged, a 'homo' sztorijaid miatt? És végül akire nem gyanakodnál, mert a barátodnak tartod, bízol benne... te is, fiam, Brútusz...?
Hát ez van. Én egy ilyet ismerek, és mivel homofób, nyíltan buzizik stb. ezért szerintem ő az. 23. a hunyó. Mert őbelőle kinézem, és van rá oka, hogy képes ilyet tenni. Valaki megtette! Egy kis lélektan, alapfok is elég. Ez amikor tükörbe néz utálja magát, mert olyas valakit lát aki vonzódik a saját neméhez is (homofób). Hibásnak, selejtesnek érzi magát. Ezért pusztító düh, harag, gyűlölet tombol benne, ölni tudna. Ahogy te is tudod keres egy bűnbakot, és rajta veri el a port. Na és ki az aki kéznél van? Aki olyan tiszta szívű, hogy nem gyanakszik? És aki persze meg érdemli, mert szerinte csak egy koszos ratyi? Na ki az? Te vagy author4! Ennyi!
Ez csak hipotézis, dehát valaki megtette! Valaki/valakik rendszeresen 1-eseket ad/adnak neked. Indoklás nélkül autómatikusan.

Vagy te, vagy 23. Kontradiktórius eljárás ez. Egyik vagy másik. Könnyű hiszen te tudod, csak te tudod, hogy te voltál-e. Ha nem akkor 23.
Szerintem 23.

Szerintem nem látsz tisztán, mert nem karod tudni az igazságot. Mert fájna. Megszakadna a szíved a hogyha kiderülne a barátod mit tett. De akkor mégis ki az?
Megértelek, de nem tudom elfogadni, hogy véded 23-at. Azok után amiket eddig írtál, azok után nem. Kivételezel vele. Te tudod. De ezzel kérlek vigyázz, mert az embert a barátai alapján ítélik meg. És te kigyót melengetsz...
1
author04
2013. április 17. 19:32
#16
Kedves v-ir-a!
Mindig őszinte örömmel tölt el, ha a hozzászólók között találkozom a neveddel, mert történeteidet szívesen olvasom, és még ha nem is véleményeztem - talán "Hárman párban..." kivételével? - tetszésemnek a szavazatommal azért nyomatékot adtam. Sajnálom, hogy régóta nem jelentkezel szerzőként is, remélem, hogy ez csak a feltöltődés időszaka. Köszönöm!
1
v-ir-a
2013. április 17. 18:37
#15
én élveztem az olvasást
( Gábor megírtam )🙂
1
author04
2013. április 17. 18:27
#14
Végeztem a dolgaimmal, válaszolok is időrendben, előtte azonban engedtessék meg nekem egy megjegyzés, mindkettőtöknek szánom: most már tényleg szét foglak ültetni benneteket, mert két ennyire értelmes fazon azzal fárasztja a szürkeállományát, hogy oda-vissza beszóljon egymásnak, holott rengeteg érdekes történet vár még elemzésre és én nagyon szívesen olvasnám a szerzőkkel - pontosabban a történeteikkel - kapcsolatos véleményeiteket, mert egyrészt ezekből én is sok tanulságot szűrhetek le, másfelől segítene közelebbről megismernem a személyiségeteket, mert hogy nem semmi csókák vagytok, az nyilvánvaló.

Kedves XXIII. István!
Örülnék, ha megtisztelnél azzal, hogy - jogos ellenérzésed dacára - beleolvasnál a történeteimbe. Ez nem lenne példa nélkül való, hiszen a hozzászólások alapján néhány hetero (sőt hetero hölgy!) olvasóm is megtisztel azzal, hogy rájuk nyit, és még véleményezi is, nem is feltétlenül kedvezőtlenül, de mint ahogy a szerzőnek megvan az alkotás szabadsága, az olvasó legalább a szabad véleményalkotás jogával rendelkezhessen akár mellette, akár ellene foglaljon is állást.
Történeteimet leginkább a (homo)erotikus-szex kategóriába sorolnám, a kemény pornó ábrázolása nem az én műfajom, nyilván ezzel sok pontot veszítek, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Természetesen sok olyan olvasó van, aki egy-egy szaftos pornótörténettel hangol egy óriási szeretkezésre, vagy a képernyő előtt ülve juttatja önmagát teljes és csodálatos kielégüléshez - miért bántanám őket? Hiszen én magam is kedvelem a pornót, szívesen olvasom is, és egy - ízlésesen rendezett, szélsőségektől mentes - pornófilmet sem azért nézek meg, mert tájanatómiai stúdiomakat akarok folytatni - de akik a történeteim kapcsán hasonló élményekhez akarnak jutni, nagyot csalódnak, ez persze látszik a pontozáson is. Nem tehetek róla, én fontosabbnak tartom az esztétikumot az érzékeket vadul felkorbácsoló stílusnál, hála Istennek, senkinek nem kötelező a történeteimet ásítozva végigszenvedni. Egyébként a még közlésre még be nem küldött hetero történeteim is távol állnak a pornográfiától - ez már eleve meghatározza a várható fogadtatást - könnyű kis szextörténetek, és természetesen - egy-két momentum kivételével - ezek sem a saját magam által megélt eseményeken alapulnak. Más.
Jómagam is liberális álláspontot képviselek és a megengedhetőség határain belül kész vagyok az ésszerű kompromisszumokra is. Ebbe viszont a gyűlöletkeltés és az erőszak semmilyen formája nem értendő bele. Ami pedig a nemi hovatartozás kérdését illeti: talán az jelenti a legkisebb terhet az emberi lélek számára, ha enged az ösztönei sugallatának, és aszerint választ, persze ehhez az is kell, hogy legalább saját magának ne hazudjon az ember, és úgy vállalja önmagát, ahogy van. Persze, ez sokszor igen nehéz. Félreértés ne essék: ezt általánosságban értettem, nem meghatározott személyre vonatkoztatva. Köszönöm a szavaidat, üdv!

Kedves gaborthefirst!
Nyughatatlan természeted - már megbocsáss, nem bántani akarlak, mert értékes fazonnak tartalak - már megint túlzásokra ragadtatott. Köszönöm, hogy védelmedbe vettél - jóleső érzéssel nyugtáztam - de szerintem a szerzőnek önmagát kell megvédenie - már ha egyáltalán kell.
Értelmes emberek kritikáját elolvasom, a szememre vetett hibákat vagy igyekszem javítani, vagy - ez a gyakoribb - álláspontom védelmére észérveket igyekszem felsorakoztatni, aztán vagy meggyőzzük egymást, vagy nem, ez a vitapartner felkészültségén is múlik. Megjegyzésed (11.) utolsó bekezdéséből kicsendülő aggodalmad meghatott, szerencsére, nem annyira vészes a helyzet, mert a szívem ugyan leállhat azelőtt is, hogy a válaszom végére pontot teszek, de teheti ezt 35 év múlva is(akar a fene annyit élni még ilyen világban!), és én, bár inkább szkeptikus szemszögből kukucskálok a világra, saját sorsomat illetően derűlátó vagyok, hiszen a két felnőtt gyermekem sorsával kapcsolatban még dolgaim vannak ezen a világon, oszt még talán írni is kéne...
Más. Bocsáss meg, az de utolsó mondatodban megfogalmazott állításodat képtelenségnek tartom, és még ha a jó szándék vezetett is, de megint hagytad eluralkodni magadon az indulataidat. Nem mindig ez a helyes út. Köszönöm és üdv.
1