Kamasz fiúk gyönyörű bűnei 4. rész

A témához tartozó történet:
author04
10 241 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. április 17. 09:22
#13
Természetesen author4.

huszonhárom veled nem kívánok többet foglalkozni, kivéve ha megint megtalálsz, vagy rászáll másokra helyettem...
1
author04
2013. április 17. 08:54
#12
Kedves Hozzászólók!
Mindkettőtöknek szeretnék válaszolni, de még elég sok dolgom van, későn kerülök újra gép elé, addig kérem a türelmeteket. Köszönöm és szép napot!
1
g
gaborthefirst
2013. április 17. 08:04
#11
Simán lebuziztál, ónezsenír, csak a 'jegyzőkönyv' kedvéért említem meg. Az gyűlölködés volt bizony sajnos! Emiatt a Szerkesztőség figyelmeztetésben részesített téged. Ez tény.
- túllihegem? Tudd meg be is perelhetnélek. És van egy rosszhírem, megnyerném a pert. Te meg fizethetnél mint a katonatiszt, miután nyilvánosan megkövettél. Azt is el tudnám érni, hogy határozott időre eltiltsanak az internet használatától. Szal ennyit arról, hogy túllihegem. Jóhogy nem az én hibám...
- senki nem kényszerít rá, ez rágalom! Viszont kötelező elfogadnod, mert ez a hatályos törvény. Ha nem tetszik írd át, vagy hagyd el az országot, mást nem tehetsz!
- a liberális én vagyok, te szélsőséges, másokat lebuzizó vagyis megbélyegző, megalázóan megkülönböztető előítéletes gyűlöletkeltő vagy. Vagyis szélsőséges vagy. Egészen pontosan szélsőjobbos. EZ TÉNY! ld fentebb
- én beteg? Aki mondja!!! Tépheted a szádat amíg akarod, leszerepeltél. Kimutattad a fogad fehérjét, mind tudjuk ki vagy mi vagy!
A gyerekes vádaskodásod helyett bocsánatot kéne kérned tőlem és mindenkitől akit megaláztál, aztán pedig el kéne gondolkodnod, majd változtatnod a gondolkodásodon. Nem irigyellek, kemény menet lesz!
A te főítészed az élet lesz, hát szomorú sorsot választottál magadnak az már biztos!

Nyalizni bezzeg tudsz author4-nek, most hirtelen, hamargyorsan ... falkában erősebbnek érzed magad, tudom. De rossz helyen keresgélsz, mert ő is liberális, mint ahogy én! És kifejezetten útálja a gyűlölködő szélsőségeseket, a buzizókat, mint ahogy én is! Olvasd csak el mit írt neked!
Ezt az egészet pestiesen szólva beszoptad ...

Háborúzni tudsz, arra van eszed, de meg sem kérdezted tőle hogy van, most amikor beteg ... akinek ilyen barátai vannak, mint te annak ellenségre már nincs is szüksége!
Meggyőződésem, véleményem!, hogy te pontozod le álnéven author4-et.
1
XXIII.István
2013. április 17. 07:11
#10
Kedves author04!
Gondolom Te már rég'felfogtad, hogy a homoszexualitás "elutasítása" részemről nem valamiféle gyűlölködés, hanem a személyes negatív tapasztalat, meg a téma, napjainkban elharapózott "túllihegése". Mint már korábban is írtam, semmi bajom, senki nemi identításával csak ne akarják egyesek kötelezővé tenni(ld. még melegfelvonulás és hasonló akciók...). Ne akarják ránk kényszeríteni, hogy az valami magasabbrendű dolog és mindenki kőbunkó, aki nem hódol a nemiség ezen formájának! Én nem tartom a magam heteroszexualitását magasabbrendűnek - és kötelezőnek sem - de had' legyek már ennyire "bunkó konzervatív", hogy én inkább nővel...! Persze ez nem is neked szól, hisz' nem te vagy, aki mindenkire rá akarja kényszeríteni a saját, kizárólagos véleményét - kimondva, ad absurdum, azt is, hogy aki nem ért vele egyet, az unintelligens, rasszista, fasiszta....no nem sorolom tovább.
Amúgy, azzal is tisztában vagyok, hogy a pszichológia mai álláspontja szerint nem létezik tiszta heteroszexualitás, legfeljebb - különböző okokra visszavezethetően - valamelyik írányba eltolódott, esetleg "félúton járó" nemi hovatartozás(identitás).
Magamat egyébként alapvetően liberálisnak tartom - persze nem afféle liberálisnak, akik ma teleordítozzák a világot(meg sajnos ezeket az oldalakat is!?) - mert a liberalizmusuk addig tart, amíg valakinek egyezik velük a véleménye és természetesen a többiek "máglyára való eretnekek".
Tudod, ez az, a bizonyos "bal"liberalizmus, aminek persze annyi köze van a valódihoz, mint a demokráciának volt a "népidemokráciához".
Volt egyszer egy "buta francia" aki azt találta mondani: "ugyan nem értek egyet önnel, de az életemet adnám, hogy kifejthesse a véleményét"(mielőtt valaki közölné, hogy nem tudok franciául(sem)az idézet nem biztos, hogy szó szerinti, de ez a lényege!) - no ő volt az igazi liberális! Ma ez úgy hangzik: "mivel nem értek egyet a véleményével, kész lennék az életét is elvenni" - de minimum a betonba beledöngölni. No erre írtam én az egyik hozzászólásomban: "Nem elég betegnek lenni, annak is kell látszani".
Más.
Ízlelgetve - a hozzászólásaidban - a stílusodat, lehet, hogy a Te írásaiddal kivételt teszek, mert egyre kíváncsibbá teszel - s bár a "megfellebezhetetlen főítész" volt szíves megjegyezni - nekem nem ezektől az írásoktól "áll fel a cerka", legyen az bármely' kategória - és nem is azért olvasom őket...
1
author04
2013. április 16. 23:22
#9
Kedves Hozzászólók!
Bocsássatok meg a késői válaszomért, mentségemre szolgáljon, hogy a szokásos orvosi kontrollra indultam, amikor a képernyőn megjelent az első üzenet, így akkor nem volt időm felelni és csak most jutottam a gép elé. Kedvenc kardiológusom – akihez immár 24 éve igen jó orvos-beteg kapcsolat fűz – megnyugtatott, hogy a szívem a „még tűrhetően sz@r” állapotában leledzik, magyarán fibrillál piszkosul (még ne bontsatok pezsgőt, kedves ellenlábasaim, nem a kamora, csak a pitvar!), sőt arra vetemedett, hogy egy bőrtalpú cipő vásárlását sem ellenezte, bár azt nem tette hozzá – szerintem tapintatból –, hogy az említett lábbeli beszerzését talán célszerűbb valamelyik kínai cipőboltban eszközölnöm, mivel a rövidebb kihordási idő miatt kisebb lenne az anyagi veszteségem. Így hát ismét köszöntök mindenkit a fedélzeten, halihó! Reményeim szerint jó darabig rontom még a lapon a színvonalat, egyben kiváló alkalmat kínálok a lepontozás kéjes aktusához zordon kritikusaimnak, esküszöm, hogy mindent megteszek erőmtől és tehetség(telenség)emtől indíttatván, hogy megszokott élvezetüktől ne fosszam meg őket.
Ám, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, válaszaim időrendben:

Kedves XXIII. István!
A szokásos elegáns és tárgyilagos állásfoglalásodat köszönöm. A kor/kórkép szójáték (vajon hányan értették?) ténylegesen meglévő problémákra utal, melyek mellett nem tudok szó nélkül elmenni (úgy kell nekem!). Mivel eddigi hozzászólásaid alapján tudom, hogy tájékozott vagy a szakirodalomban, bizonyára megerősíted a – neves pszichiáterek és szexuálpszichológusok bárki számára hozzáférhető tanulmányain alapuló – véleményemet, hogy a homoszexualitással szemben éppen azok ágálnak e legszélsőségesebb formában, akik önmaguk is identitászavarral küzdenek, ez egyfajta hárítás és túlkompenzálás a részükről, ebbe most nem bonyolódnék bele, nem szeretnék a "női anál"-hoz hasonló vitákat gerjeszteni, talán valamilyen fórumon egyszer kifejtem ezzel kapcsolatos álláspontomat.
Tiszteletben tartom az elutasító véleményedet a homo történetek olvasásával és pontozásával kapcsolatban, bár megjegyzem, hogy én nem ismerek "hetero" és "homo" szerelmet (nem irányultságot, és nem vágyat!)csak két embert összefűző tiszta érzelmeket, ennek megfelelően homo történeteimet igyekeztem hetero olvasóim számára is élvezhetővé tenni azzal, hogy csak a szükséges mértékig részletezem a nemi aktust, több figyelmet szánok az érzelmek ábrázolására. Meggyőződésem, hogy minden embernek joga van a boldogsághoz, önmaga kiteljesítéséhez, még ha a Teremtő egy társadalmilag nem elfogadott szerep vállalására kényszerítette is. Egyelőre ennyit, köszönöm a véleményedet.

Kedves gaborthefirst!
Sajnos, a magyar átlagembernek mindig szüksége van egy ellenségképre - ez már éppen úgy hozzátartozik az életéhez, mint a vasárnapi húsleves-rántott hús(esetleg petrezselymes krumplival és uborkasalátával), bárki is legyen az: kormány, ellenzék, fiatal, drogos, keresztény, zsidó, kommunista, rassz, nemzet, népcsoport, homokos, alkoholista, hajléktalan, futballszurkoló, Józsi bácsi, Mari néne stb. stb., mindegy -, akit szidhat, leköphet, emberi méltóságában megalázhat, - természetesen a falka védelmében - megrugdoshat, sárba tiporhat büntetlenül, mert így egy pillanatra megszabadul a benne felgyülemlett mérhetetlen feszültségtől, levezetheti indulatait, elfeledheti a hülye főnökét, a munkanélküliség szorítását, gyermekei jövőtlenségét, saját sorsának kilátástalanságát, az egész elb@szott életét. Mindehhez természetesen megfelelő táptalajt és késztetést talál minden fórumon, beleértve az e lapon megszólaló szélsőségeseket is, bár - a szerkesztőknek hála -, itt a gyűlölethullám soha nem uralkodhat el. Írásaimmal megpróbálok az általánosan eluralkodó gyűlölet ellen küzdeni és ha csak egy emberben sikerül tudatosítani, hogy szeretet is létezik a világon, már nem hiába dolgoztam. Egyelőre ennyit, üdv.

Kedves genius33!
Hűséges olvasóim közé tartozol, köszönöm a kitartásodat és bizalmadat. Nagyon nem szeretnék csalódást okozni neked és ajánlom figyelmedbe az 5. részt, talán nem értékeled túl szentimentálisnak, de abba a részbe a lelkemet öntöttem. Köszönöm és üdv.
1
g
gaborthefirst
2013. április 16. 15:26
#7
author4-gyel egyetértek maximálisan. Magam sem fogalmazhattam volna meg jobban, és egyébként senki más sem, mert author4 helyes logikát használva helytálló következtetésre jutott a kérdést illetően. És mint általában, most is nagyon frappáns volt! 🙂
Továbbá olyan, hogy hetero nincs. Csak makacs. 😀
De komolyra fordítva. A piaci alapon vagyis a fogyasztói kereslet szerinti kínálat miatt magukat kisebbségben érzőknek megoldás lehet az is, hogy tematikus fórumot hozzanak létre maguknak, például. Bár ez nem biztos, hogy szerencsés, mert akár elszigetelődéshez is vezethet, mindenesetre lehet és szabad, szerencsénkre ...
De én ezt az egész felvetést igazságtalannak tartom, ugyanis én épp a hetero történeteket sokallom. Nem lehet, hogy csak telhetetlenek és türelmetlenek vagyunk? 😉

... olyan kórképű egyének is vannak, akik egy erotikus oldalon elsősorban a kommentekre, és nem a történetekre 'gerjednek', akár úgy is, hogy a sztorit nem is ismerik... Ugyanis ilyen-olyan okokból nem olvassák azokat. Nem olvasni valamit mindenki szíve joga, ezzel nem is bántanak senkit, max saját magukat, ugye ezt még lehet, ha nem is okos. De akikről szó van ők nem olvasnak, ők hozzászólnak. Csakis. És ez még nem elég baj szerintük. Beleszólnak. Pofáznak. Sőt ítélkeznek. Megbélyegeznek másokat, ezzel bántanak és negatív hangulatot keltenek. Szítják a tüzet ... ahelyett, hogy segítenének eloltani. Azt képzelik mindent jól tudnak, ezért megtehetik, hogy kinyilatkoztatják AZ IGAZSÁGOT. Szerintük az ő szubjektív igazságuk AZ IGAZSÁG. Aztán megmondják mi helyes és mi nem az. Előírják hogyan kell élni az életüket másoknak, hát persze hogy nekik tetsző módon kell élni mindenkinek. Értelmes dolog ez?! Ugyanmár! Nem. Így nem! Hiszen azt sem tudják miről van szó, őket más célok vezérlik. Egyszerű! Pótcselekvés ez. Olyan emberek kínlódása, akik az előítéleteik miatt magányossá lettek. Segítségre szoruló emberek kórképe! Arről van szó, hogy a gyűlölködő embereknek nincs már senkiük, mindenkit elmartak. Egymást is gyűlölik. Nem szól hozzájuk, nem keresi a társaságukat senki. Egyedül vannak. Szomorú ez, és egyben cáfolhatatlan bizonyítéka annak, hogy senki de senki nem normális, még az sem aki magát annak tartja!!! (főleg az nem szerintem)
Q. E. D. vagyis be van bizonyítva, hogy senki ember fia nem tökéletes, és így olyan sincs hogy normális.
Ismerek olyat aki a csokit olyan nagyon imádja, hogyha leesik sárosan is megeszi. Hát normális?! Egy gyarló ember ő is, ahogy mindenki más is az, mert mindenkinek van valami heppje, ha tetszik defektje.
De ugyan mégis melyikünk, ki mondaná meg, hogy ez normális az meg nem?! És milyen alapon tenné ezt?! Hiszen amennyiben senki nem normális akkor ő sem az, ebből kifolyólag az ítélete csakis szubjektív lehet, magának kedvező. Ki kér belőle?! Lehet így békében élni? Nem kéne így gondolkodni. És hogy ez a 'gondolkodás' hová vezetne? Vissza a huszadik századba... Hát én nem tudom ki hogy van ezzel, de én nem szeretném újraélni az emberiség legsötétebb korszakát!
Hogy mit szeretnék? Boldogan szeretnék élni és másokat boldognak látni! Ez a lényeg. Az, hogy milyen úton-módon lesz valaki boldog, az mindegy, nyilván ahogy tud, csak legyen az!!!
Egyeseknek fel kell nőniük, és meg kell ezt érteniük, hogy mind mások vagyunk, és ez így is marad, és talán így is van jól. Kell, mert nem indokolható és nem elfogadható a kirekesztés, a megbélyegzés, a lealacsonyító, megalázó megkülönböztetés. Nem az. Ép ésszel, tiszta szívvel biztosan nem ...
1
XXIII.István
2013. április 16. 08:57
#6
Nos, azt hiszem a cimkézést éppen erre találták ki. Amennyiben valamely' témakör taszít, azt nem kell megnyitni. Én így teszek. Ez persze nem vonatkozik a "kommentekre", mert azok sokszor érdekesebbek, mint maga a mű.(Minden esetre egyfajta kor(vagy talán kicsit "kór"😉kép is.) Ezt a történetet sem olvastam - és nem is pontoztam - viszont épp' az író személyére tekintettel érdekelnek a hozzászólások. Ennyi...
1
author04
2013. április 16. 08:00
#5
Kedves gyuri0926!
Őszinteségre őszinteséggel: mivel a fő címkék között szerepel mindkét, általad nem kedvelt témakör, nem gondolom, hogy én, vagy szerzőtársaim vétünk az oldal szelleme ellen, ha homo vagy leszbi történeteinket ide küldjük be, és a szerkesztők sem hibáztathatók, ha ezeket közzéteszik, mert veled ellentétben elég sok olvasó érdeklődik az ilyen írások iránt, még ha egyébként hetero beállítottságúak is. Tökéletesen megértem a problémádat, de én elég egyszerű megoldást találtam: a bennem viszolygást keltő témákra (S/M, bizarr, állatos stb.)eleve rám se nyitok, így nem kell sem a szerzőket, sem a szerkesztőket hibáztatnom. Üdv
1
gyuri0926
2013. április 16. 07:41
#4
Tisztelt író őszinte leszek , nem vagyok biszexualitás ellen sem nők , sem férfiak esetében , de az a szerkesztői hozzáállás , hogy szinte naponta homoszexuális és leszbikus , TEHÁT NEM BISZEX , történeket tesz fel , nem szórakoztat ,ez nem az én világom ,vannak ilyen oldalak is , ezeket talán oda kellene beküldeni
1
author04
2013. április 16. 07:35
#3
Kedves gaborthefirst!
Szívesen elfogadom és követem mások értelmes, jó szándékú tanácsait, ennek megfelelően - tekintettel korábbi javaslatodra - egyáltalán nem foglalkoztat a szándékos lepontozás, igyekszem csak az írással foglalkozni és látszatsikerek kedvéért továbbra sem vagyok hajlandó engedni a színvonallal kapcsolatban magammal szemben támasztott követelményből. Természetesen nagyon jól esnek elismerő szavaid, ebből érzem, hogy vannak néhányan, akik értő módon fogadják írásaimat, akik számára nem pusztán a testiség durva ábrázolása és az öncélú trágárság képviseli a színvonalat, hanem a tiszta, emberi érzések megszólaltatása is visszhangot kelt a lelkükben. Neked, nektek érdemes írnom, mert ez így számomra is öröm, és ha csak annyit érek el a műveimmel, hogy olvasóimat egy pillanatra kiragadjam a hétköznapok kegyetlen, szürke valóságából és - ha csak egy röpke időre is - egy boldogabb világba képzelhetik magukat, már megérte. Köszönöm, és szép napot!
1
g
gaborthefirst
2013. április 16. 06:41
#2
Fenomenális!!! 🙂🙂🙂
Csodás művészi alkotás ez, zseni vagy author4! Élveztem minden mondatot és intellektuálisan is remekül szórakoztam! Bearanyoztad a napomat, ezt nem is tudom eléggé megköszönni neked, barátom!
Látom néhány 'kritikus' nem vesztegette az időt és 1 pontot adtak, gondololom olvasás nélkül automatikusan. Szégyen hogy megtehetik ...
1
T
Törté-Net
2013. április 16. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1