Női anális orgazmus - létezik-e?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

g
gaborthefirst
2013. június 18. 13:41
#102
axelley: ne is próbáld meg! Egyesek szerint ez (is) csak játék, de te tudod a legjobban, hogy nem az, egy fegyver komoly dolog. Nem szabad háztáji barkácsolás, sem sufni tuning keretei között fegyvert készíteni!!!
1
axelley
2013. június 18. 12:37
#101
Kedves author04!
(Ha ilyen van inkább ide igen. Ezért fórum.)
Történetnél elveszik a hozzászólásod.
Mandzsu íjam van egy 40 fonnt-os. De volt a kezemben már 45-50-es is.
Titánról nem kell mit mondani. A név adja magát.
De most akarok beszerezni egy picivel fejlettebbet.
De, ha a gyerekeimre gondolok meg gondolom, de mivel nincs, nyugodt szível, megyek börtönbe. Mert egy korccsal kevesebb.
Boszorkány hittet követem. Menny és pokolban meg nem hiszek.
Nem vagyok (sajnos) szakember. Készíteni nem tudnám.
(vagy csak nem próbáltam)
Köszi és elnézést, de ezt futva írom. Szia!
1
author04
2013. június 18. 08:16
#100
Kedves axelley!
Azért ide írok, mert ez elvileg "semleges" terület, nem szeretnék más szerző oldalán neked üzenni: egy kedves ismerősöm közönséges sílécből - igaz, hogy üvegszál-, vagy karbon erősítésű, a fene jobban tudja - kitűnő versenyíjat készített, huszadannyi költségből, sok és aprólékos saját munkával. Állítólag a net-ről vette az ötletet. Bocs', ez csak egy tipp volt, ha hülyeség, akkor elnézést, te vagy a szakember! Szép napot, utána kezdhetsz sündisznót gyártani.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 18:05
#99
Hát kellett ez neked Andreas6? 🙂
1
axelley
2013. június 16. 17:03
#98
Andreas6: Igen, de a téma szerintem lecsengett már. Ő talán az utolsó bejegyzés a tiéden kívül valahol a #30-40 bejegyzésnél van.

A férfit, meg úgy általánosságba véve a férfit mindig is érdekelte a tiltott helyek. Ezért csábító is egyben.
De higiéniai okok miatt nem mennék bele. Semmi képen sem.
Azt meg hidd el, hogy te biztos nem fogod egy alkalmi együttléttől észrevenni, hogy csaj élvezi, vagy nem. Vagy egyáltalán van-e orgazmusa.
Akkor téged szerintem palira vettek, vagy azt mondták, amit hallani akartál. Nem csak élvezni lehet, de védekeztetek, vagy csak bevágtad a lompit neki natúrba, mert akkor csak azért akarhatta így, mert nem tartott apa típusnak és nem akart tőled gyereket sem. Ha nincs mivel védekezni, akkor jó ám. Ha megjön neki aminek kell, hát egy megoldás is lehet.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 16:28
#97
Úgy értsd, hogyha az anális behatolás éppen a megfelelő szögben történik, akkor közvetetten, de nyomás éri bizonyos szerkentyűiket. Vannak akiknek ez is elég az orgazmushoz. Bocs, sietek, üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 16:12
#96
Andreas6: aktusonként számlázott? Vagy mazó? Vagy férjet akart fogni? De komolyan, ha pont megfelelő szögben éri nyomás a 'berendezésüket', akkor egyes nők análisan el tudnak élvezni. Ettől függetlenül, abban soha nem lehetsz biztos, hogy egy nő átéli-e az orgazmust, vagy csak úgy csinál. Ne fogadj rá...
1
Andreas6
2013. június 16. 15:12
#95
Emlékszik még valaki, hogy miről indult ez a fórum? Engedelmetekkel, némi adalék: többször előfordult már az idők során, hogy az aktuális partnerem belement az anális szexbe a kedvemért, egyik alkalommal az egyik a végén azt mondta: ez már majdnem jó volt. Ami a lényeg: volt egy két éjszakás kalandom, ahol biztos vagyok benne, hogy élvezte a játékot a lány. Egyrészt az együttlétek során nem játszotta meg az orgazmust - ha volt, volt, ha nem nem, másodszor pedig mikor már készülődni kezdtem volna a hazamenetelhez, megkért, hogy még egyszer csináljuk hátulról. Ugyebár, ha nem élvezte, akkor miért is?
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 12:29
#94
axelley: azt mondod érzelgős. Az. De ez nem romantikus érzelgősség. Érzelgős, mert érzelmileg éretlen, gyerekes. Ezért kell neki pozitív visszajelzés, rajongói megerősítés, és ezért nem bírja a negatív kritikát, hanem hisztizik, meg másokra mutogat azaz bűnbakot keres és talál. Meg bosszút áll. És ezért féltékeny. Továbbá azért gyerekes, mert ezeken kívül vannak még saját maga állította korlátai is, amivel megköti a saját kezét. Pl a Sea írásai kapcsán általa sokat emlegetett, számára elfogadhatatlan dolgok kategórikus elutasítása, mint a perverzió és erőszak. Ez a megfelelési kényszerből fakadó félelme falak közé szorítja, megnyomorítja a személyiségét, a gondolkozását, a fantáziáját és ezáltal az írását. Kényszerpályán mozog. Ezek miatt egysíkú és unalmas író. Törött szárnyú madár. Pedig ha legyőzné a félelmeit, levetkőzné a gátlásait és szabadon, a fantáziájának utat engedve írna nagyon-nagyon jó író lenne, mert a képességei és a tudása adott. Ha komolyan venné magát és az írást, és nem szórakozná, bohóckodná el a tehetségét, ha nem színészkedne, ha szabad lenne és nem akarna megfelelni, ha merné vállalni, hogy csak egy gyarló ember- és ha szeretné is azt az embert és az életet teljes egészében, nem csak a 'szép' dolgokat, szóval ha fejben felnőne a feladathoz, akkor nem lenne gyerekes az írása. Pl Sea, nő létére!, képes szabadon gondolkodni és érezni, szabályoktól és kötöttségektől mentesen, tiszta szívvel és lélekkel írni. Nem törödik elvárásokkal, nem akar megfelelni, nem érdeklik konvenciók stb. Ilyen marhaságok helyett szabadon szárnyal a végtelen fantázia világában. És jól teszi, mert az írás erre való. Nah, ő valaki!

Este fogok tudni válaszolni, lehet csak nagyon későn.
A főzéssel meg óvatosan. Az együttlét, az élmény a fontos, az étel csak másodlagos. Ha egyéb oknál 😉 fogva nem sikerülne tökéletesen, sebaj, legfeljebb majd rendeltek valamit. Szép napot!
1
axelley
2013. június 16. 10:54
#93
gaborthefirst: Én írok neked ez biztos. Párom csak délután ír neked.(talán ezt ígérte, de nem biztos)
Miénk a lakás húgomék sehol, így főzni szeretnénk együtt délután.
(garázsból már bekészitettem a poroltott is)
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
1
axelley
2013. június 16. 10:49
#92
Kedves author04! Jó reggelt!

Pontozásról nem tudtam elnézést. De én tartom magam, ahhoz, hogy az oldal gyerekcipőben jár.

"Hogy miért említettem? Mert a te lapodon szólított meg."
author04 ezt kifejtenéd, mert ezt én sem értem nem csak gaborthefirst.
Milyen lapon?
A mondatod egy picit 2 értelmű.
Engem, vagy téged szólítót meg?

Mert, ha engem, akkor a párom szólította meg legelsőnek nem én.
(Így utólag belegondolva jól tette. De én nem voltam még M.O.-on sem.)
Kezdőlap / Fórum / Általános / Női anális orgazmus - létezik-e?

Én csak utána vettem fel vele a kapcsolatot. Ha jól tudom a
"A Gazdak Szuka 1 részénél" kezdődőt.

Na, szóval érzelgős típus vagy. Igen ez látszik a munkáidon is. Én ezt szűrtem le. Ezért kedvelheti a párom is a munkáidat.
Orosz 🙂 🙂 🙂
Kedves! Én is orosz nyelvet választottam a diplomához, elsőnek, második volt a Francia. De orosz után a francia sokkal könnyebb volt.
Pornó filmet meg nem nézzünk, inkább el röhögöm és a párom is.
Én jobban szeretem olvasni, ott csak a saját fantáziám van.
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 02:41
#91
axelley: milyen lapodon szólítottam meg 04-et, és mikor? Te érted? Meg már értelmes fickó vagyok. Hirtelen. 🙂 Én nem tudom követni. Minek iszik ha nem bírja!
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 01:04
#90
axelley: a párod nem velem iszik. Még nem! 😀
Ne aggódj, biztos minden rendben van, szólj ha nem. Én még úton vagyok, majd írjatok, tudod miért.
1
axelley
2013. június 16. 00:43
#89
Majd később folytatjuk....
És neked is jó éjt author04.
1
author04
2013. június 16. 00:36
#88
Kedves axelley!
Válaszodat köszönöm, nem akarom sokáig húzni a viszontválaszt te is, én is fáradtak vagyunk jobb később folytatni, ha akad még mondanivalónk egymás számára. No sorjában: Lelkivilág: OK, ez a célom. Aelm: feltétlenül keresd fel a honlapját, érdemes! Pedofil: elmúlt, törölték. Pontozás: ha utána nézel, első voltam, aki pofázott a jelenlegi rendszer ellen (Fórum és saját történeteim). Nem: férfi, még nem kell Viagra. Hülye lennék lebecsülni magam én is tudok olyan büdöset fingani erre az oldalra, mint bárki más, csak érzelemdúsabban (bocs' ez nagyon durva volt!). Nagyképűség: legyen mire! (nekem tán lenne is, de nem igazán szoktam arcoskodni!) Gaborthefirst: kettőtök dolga, őszintén örülök, hogy egy értelmes fickóra akadtál. Hogy miért említettem? Mert a te lapodon szólított meg. Koromnál fogva oroszból sokkal jobb vagyok, mellesleg, kitűnőek az orosz/ukrán hetero- és homo pornófilmek, felveszik a versenyt a TBW, Helix és GTS filmekkel! A romantika nekem jobban bejön, én már csak ilyen érzelgős vén szamár vagyok! Jó éjt kislány!!!
1
axelley
2013. június 16. 00:35
#87
gaborthefirst: A párommal véletlenül nem isztok, mert már kezdek aggódni miatta. Azt mondta legkésőbb 11-re haza ér.
1
axelley
2013. június 16. 00:29
#86
gaborthefirst: Igen tudtam, hogy így gondolkodsz rólam. Nem tudom ez a szexepilem lehet.

author04:Nem érdekel a foci, mint sport ez igaz, de nem is érdekel, a divat sem abban vagyok amiben jól érzem magam. Akinek tetszem-tetszem akinek nem meg leszarom.

Nem tartalak barátomnak, mert sosem a miatt kerestél/kerestelek meg, hogy mi van veled. Hanem egy felhasználó egy írót a műve kapcsán.
Az, hogy baráti hangnemben tettem az más kérdés.
Üdv.
1
axelley
2013. június 16. 00:10
#85
Kedves author04!
Csak te miattad nyitva hagytam az oldalt.
Nem bírom a focit(Remélem eltaláltam)
Inkább a Sport Íjászat áll közelebb hozzám. (Talán, mert az Ős Magyar hagyományokat követem és én is íjász kódom.)

Én annak tudom, be a gyerekes írásaidat, hogy így is a szereplők lelki világát mutatod be. Párom meg így jobban megérti, mint egy más nehezebben értelmezhető írást.(Ne feled a magyar nyelv elméletileg, ha jól tudom, az 5 legnehezebben van bent.) Tieddé értelmezhetőbb munka, mint másé. Sajnos a sok szemét mellet a jó írásokat kiválogatni nehéz.

Köszönöm Aelm-et. Egyszerűbb lesz a keresése.

Igen a korosztályt nehéz eltalálnod ezért írtam, hogy lavírozol a határán. Pedofil tartalomról én nem tudok így számomra a dolog tárgytalan. Nem megye bele, olyanba, amiben vak vagyok.
Az én részemről hülyeség lenne, és csak magamat alacsonyítanám le vele.

Pontozási rendszer szar ezt szerintem te is belátod. Én adtam egy javaslatot nem kaptam választ rá. Nem értem miért adsz rá?
Adhatják, utálatból, irigységből, van még?
Ezek nem szakértői szavazások. Ez a személyeskedés csak.

"Miért hisznek nőnek? Én szerintem ezek a jelek. (1.: pont)
Példának hoztam fel csak, te voltál az egyetlen aki be merte vállalni, mint író. Ezért gratulálók és tisztelek is. Az kár, hogy javaslatként nem éltél vele az oldal felé, hogy ezt a lyukat betömjék.

"Nem állok ki magamért? Ki ellen kéne?" "Te miért nem személyeskedsz?"...
Igen nem véded magad saját magadtól. Folyamatosan lekezelően bánsz magaddal. (#81 teli van olyannal lebecsülőd/lenézed/lekicsinyíted magad.)
Ez az egy dolog, ami zavar benned és nem tetszik részemről.
És most személyeskedtem, nem nem szoktam különben miért tenném?
Azért nem teszem, mert itt az oldalon nincs kedvem vitázni meg van a saját bajom nem kell még a sok hülye támadása is.
Többször megtettem már különben. de én elrejtem a sorok közzé aki
érti-érti aki nem-nem.
De itt nevezted magadat írónak végre: "Ha ez számodra nem megfelelő írói és férfias álláspont, sajnálom, ez van."
Meg van itt elég nagy képű, akinek a segge irigykedik a szájára.

Ritkán szoktam indulatból válaszolni ahhoz nagyon kikel hózni a béketűrésemből. De akkor jobb, ha az illető nincs jelen. És meg súgom neked gaborthefirst tudja. Nem egyszer akarom elvágni a nyakát mikor privátban, levelezünk.

Az irigység nincs mit bemásolnom, mert én így vettem ezt az egész "beszélgetés".
Akkor inkább meg kérdezem a tisztán láttás érdekében.
Miért kerestél meg?
És miért említeted gaborthefirst nekem?

Milyen stílus a történeteid. Hát inkább így mondom. Tudsz angolul?
Itt egy link.:
http://www.amazon.com/Miranda-Mars/e/B00A49PYSK
Két stílusban ír az író nő. Nagyon jó könyvei vannak.
Romantik(Romantikus)
Hard core(Kemény)
Nekem a kemények tetszenek a páromnak a romantikus könyvei.
(Ne kérdezd, nem tudom, miért tetszik neki?)
Üdv!
1
g
gaborthefirst
2013. június 16. 00:06
#84
04:
Nem valaki/valami ellen kell kiállni, hanem valaki/valami - ért. Óriási különbség! Számtalanszor nem tetted meg (amikor igen, egyszer-kétszer, akkor is önző voltál, ráadásul csak valaki más után, hozzá csatlakozva szólaltál meg, önállóan nem). Pl akkor sem, amikor a szavazási reformmal kapcsolatosan páran ötleteltünk. Még annak ellenére sem szólaltál meg, hogy szándékosan akkor nyomtam egy pontot a férfiavatásra, hátha ennek hatására majd 'eszedbe jut' érdemi véleményt nyilvánítanod. Hát ha nem is érdemit, és nem is a szavazásról, de kinyilvánítottad a valódi! véleményedet. Ezt írtad egy olvasónak, aki neked nem tetszően szavazott egy írásodra: "Azt még csak-csak megértem, hogy valaki a homo történeteimre 1-est ad - bár, ha a téma undorítja, mi a francért olvassa, és főleg miért szavaz? - de ha valaki egy hetero történetet értékel így, saját magáról állít ki qrva nagy szegénységi bizonyítványt. Drága sivár lelkű, húgyagyú gyerekem, kib@szott nagy gyökér vagy ám, és ez legyen a legnagyobb örömöd az életben! Amúgy minden jót, élvezkedj magadon sokáig."
Több ilyen is van tőled. Sajnos. Hát ennyit arról a szövegről amit az előbb lenyomtál, ennyit rólad... Ja, és a sörözéses szöveged nagyon gyenge, erőltetett volt, úgy csak egy hülye pics@ kamuzik!
1
author04
2013. június 15. 23:49
#83
Kedves axelley!
Bocs' de csak a meccs végén (a brazilok nyertek 3:0-ra a japánok ellen, de ezt egy nőnek hiába is mondom, kb. annyira érdekli őket, mint engem a nyári női ruhadivat), vettem észre hogy üzeneted végén összegezted a véleményedet, ezt megteszem én is:
a gaborthefirst-hez kötő viszonyod csak rátok tartozik, őszintén örülök, hogy találtál egy számodra értékes embert, hiszen az ilyen viszonyok csak tágítják és gazdagítják az ember érzelemvilágát, ami soha nem árt. Belátom, hülyeség volt a "holdudvar" kifejezés, de időnként nekem is elönti a sz@r az agyamat, még ha igyekszem kordában tartani is az indulataimat (bár éppen te hánytad a szememre, hogy ez nem férfias magatartás!) Álláspontod egyértelmű: mivel lennél alacsonyabb rendű bárkinél? Ami a közelebbi ismeretséget illeti: köszönöm, hogy üzenetedben nem neveztél barátodnak, hiszen semmi alapja nem lenne, a kölcsönös kommunikáció nem erről szól, egyszerű véleménycsere. Nem gondolom, hogy bárkit is közelebbről meg szeretnék ismerni akár a szerzők, akár az olvasók oldaláról, mint ahogy én sem tárulkozok ki senki előtt. A fércműveim sem fedik fel a valódi személyiségemet, hiszen az elejétől fogva játéknak tekintettem az egészet - noha olvasóimat soha nem áll szándékomban megtéveszteni, mert minden leírt soromért vállalom a felelősséget! - de ebből igazán kár messzemenő következtetést levonni. Ez egyfajta szerepjáték, mindenki azt gondol rólam, amit akar. Éppen ezért nem akarok senkihez igazodni, noha az értelmes hozzászólásokat igyekszem követni a továbbiakban is. Köszönet és üdv, én sokkal hosszabb voltam, mint te.
1