Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék, akiket izgat a családi szex. K_Night megadod az e-mail címedet? Szeretnék beszélni veled
1
krisz
2009. január 9. 10:16
szuper a tőrténet sajnos mostanában,is,elő fordulnak,ilyen dolgok.
1
antipedofil
2006. április 24. 15:58
S a vérfertőzésről még nem is szóltam... Ha valami az már tényleg gusztustalan. Egy olyan gyereket vagy kiskorút (15 évesen már nem gyerek) megerőszakolni annak akiben bízik, s akinek inkább óvnia kellene... Mert amint látom ebben a történetben mindenki önszántából csinálta azt amit, de ez nem a valós élet... Ez a véleményem! Bár tök fölöslegesen írok hisz amint látom a hétvégén szartatok a fórumra, de én jól eltudok magammal is levelezni. Szóval várok ellenvéleményeket továbbra is (ha van)!!!
1
antipedofil
2006. április 21. 18:13
Hát, vannak ilyen emberek is... [-Moderálva-] Nem tudom megérteni a gondolkodásmódjukat. Miért nem lehetne a sztoriban mondjuk egy 23 éves csaj (Brenda), meg a (max) 30 éves barátja (fater) stb. stb. [-Moderálva-] Ez a véleményem, várom a felháborodott ellenreakciókat és ellenérveket. Főleg "Pistától"...
1
Steve
2005. március 10. 09:54
K_Night! Ne lazíts, és fordís még ilyeneket, mert nagyon jó a sztori!
1
Én
2004. november 8. 11:59
Nagyon jó várom a folytatást!
10pont
1
Harry Potter
2003. szeptember 27. 22:21
érdekes....9pont
1
tökös csávó
2003. május 2. 06:15
Jó a történet! De hol az igért folytatás kedves K Night???
1
Bratyó
2003. április 14. 21:36
Kár hogy nincs folytatása.
1
madmax
2003. március 31. 16:42
Hát engem nagyon érdekelne az összes történet amit sikerült leszedned. Hogy tudtám megszerezni tőled K Night?
1
TheChronic
2003. március 29. 17:41
Hát,elég durva...valóban amiból jönnek a legdurvább családi sztorik...itt aztán mindent lehet..
K_Night megadod az e-mail címedet? Szeretnék beszélni veled
Ez a véleményem, várom a felháborodott ellenreakciókat és ellenérveket. Főleg "Pistától"...
Ne lazíts, és fordís még ilyeneket,
mert nagyon jó a sztori!
10pont
Hogy tudtám megszerezni tőled K Night?