A+ A-

Hétvégi láz

Fordítás
Eredeti történet
A női megérzésem azt súgta, semmi jó nem fog kisülni ebből a kirándulásból.
Brent, a férjem túlságosan hirtelen támadt érdeklődéssel fordult a természet felé. Brenda nem is akart eljönni, szó szerint úgy kellett kicipelnünk a furgonhoz. Nem így Phil és Carl, a tizennégy éves ikerfiaim: őket fellelkesítette a távoli vadon gondolata. A kis faházat Brent találta, az utat is ő tervezte meg, én pedig vele tartottam, ahogy egy jó feleséghez illik.
Amikor megérkeztünk, az idegességem tovább nőtt. A telefon, az áram és a mellékhelyiség hiánya mindezt csak fokozta. Öt perce sem volt, hogy beléptünk az ajtón, amikor öt fegyveres férfi rontott be az épületbe. Brentet a földre lökték, megkötözték és betömték a száját. A szívem majd' kiugrott. A gyerekeket magamhoz szorítva a sarokba kuporodtam. Szótlanul figyeltük, ahogy a szoba közepére húztak egy széket, majd férjemet ráültették és szorosan hozzákötözték.
Miután Brentet ártalmatlanná tették, a csoport vezetője arcán széles vigyorral hozzánk lépett. A többiek is körénk gyűltek, miközben folyamatosan röhögtek. A főnök hanyagul integetve a kezében tartott pisztollyal megszólított:
- Hölgyem, ez nem a maga napja. Mindenre elszánt bűnözők vagyunk, és úgy tűnik, néhány napra össze leszünk zárva.
- Kérem, ne bántson senkit! - könyörögtem.
- Nem is tervezzük, de ez csak rajtatok múlik. El kell tűnnünk egy időre, mivel kiraboltunk egy bankot. Ha mindenki megőrzi a hidegvérét és együttműködik, senkinek nem esik bántódása. Utána mehettek vakációzni, vagy ahová akartok, mi pedig lelépünk. De a következőt csak egyszer mondom el: ha bármelyikőtök valamivel próbálkozik, megpróbál meglógni vagy felbosszant, kap egy golyót egyenesen a szemei közé. Meg vagyok értve?
Bólintottam, mire elkezdett üvölteni:
- Mindenkihez beszéltem! Megértettetek?
Bólogattunk.
- Most tartunk egy kis megbeszélést, addig üljetek a kanapéra. Egy szót sem akarok hallani.
Gyorsan odaosontunk és lekuporodtunk. Brenda szorosan hozzám bújt, és folyamatosan remegett a félelemtől. Próbáltam nyugtatgatni, a karomat köré fontam, és a homlokát simogattam. Aggódtam érte, feltűnt, hogy a férfiak egyre - másra rápillantanak és maguk között röhögnek. Az én kis Brendám olyan mint egy álom, egy igazi tizenhat éves szépség. A csillogás a támadóink szemében összetéveszthetetlen volt.
Ahogy tovább figyeltem őket, egyre jobban az a benyomásom támadt, hogy nem igazán veszélyesek. Szerepet játszottak, és bármennyire is jól csinálták, szerep maradt. Próbáltam ezzel megnyugtatni magam, másban nem is igen bízhattam.
A rövid megbeszélés végeztével a vezető hozzánk lépett.
- Ti fogtok minket szórakoztatni, amíg itt vagyunk. Ha unatkozunk, azt valaki nagyon meg fogja bánni. Most pedig kezd el kicsomagolni ezt a csinos kis babát!
Megdermedtem.
- Kérem, ne bántsák a gyerekeimet! - könyörögtem. - Velem azt csinálhatnak, amit akarnak, de őket hagyják békén!
- Kelj fel, és vetkőztesd le a kis kurvát! Most!
- Könyörgöm, még csak egy gyerek!
Halálos nyugalommal Brenthez sétált, és a halántékához nyomta a pisztolyt. - Pontosan öt másodperced van, hogy hozzáfogj.
Brent felnyögött, és remegni kezdett. Azonnal felugrottam, és talpra rántottam Brendát. A férfi folytatta:
- Vidd a szoba közepére, hogy jól lássuk!
Odahúztam a lányomat, miközben folyamatosan reszketett és zokogott. A tenyerembe fogtam az arcát, és felemeltem, hogy a szemébe nézhessek.
- Figyelj, kicsim! Nincs más választásunk. Az apád élete a tét. Félre kell tenned az erényességed. Még sokkal rosszabb is lesz, de túl fogjuk élni, ha összetartunk. Érted?
Brenda félénken bólintott, a nagydarab fickó pedig ránk üvöltött: - Elég a fecsegésből, kezdd el vetkőztetni!
Brenda megállás nélkül reszketett, miközben kigomboltam a blúzát. Furcsa érzés volt. Az öccseivel ellentétben, akik imádtak félmeztelenül flangálni, ő nagyon szégyenlős volt. Még semelyikünk sem látta úgy, hogy ne lett volna teljesen felöltözve. Én néha nem veszek fel melltartót és bugyit, de Brenda soha nem tenne ilyet.
Tudtam, hogy Brent számára mindez áldás is egyben. Sokat álmodozott Brendáról. Szeretkezés közben imádjuk elmondani egymásnak a szexuális fantáziáinkat, és ebben nem ismerünk tabukat. Élvezettel hallgatja, amikor arról mesélek neki mennyire szeretnék férfiakkal baszni, kutyákkal kefélni, és nőkkel nyalakodni. Felizgat, amikor Brendáról beszél, arról hogyan szeretkezem a fiúkkal, és hogy vérfertőző leszbikus hancúrozásba fogok a lányommal. De ezek csak szavak, mindketten tudjuk, hogy soha nem valósítanánk meg.
Amikor levettem Brenda blúzát, és felfedtem selymesen puha bőrét, áttetsző melltartóját, tudtam, hogy Brent titokban élvezi a helyzetet. Hirtelen ötlettel Brenda mögé léptem, hogy levegyem a mellét takaró apró ruhadarabot. Azt akartam, hogy Brent mindent jól lásson, de eközben óhatatlanul mindenki számára biztosítottam a látványosságot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (422 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#30 veteran 2016. 12. 9. péntek 15:53
NAGYON Ok.
#29 papi 2013. 05. 9. csütörtök 05:29
Nagyon jó
#28 Szabó Kata 2009. 05. 7. csütörtök 19:15
Én az öcsémmel kefélek. Olyan lányokkal, nőkkel ismerkednék, akiket izgat a családi szex.
K_Night megadod az e-mail címedet? Szeretnék beszélni veled
#27 krisz 2009. 01. 9. péntek 10:16
szuper a tőrténet sajnos mostanában,is,elő fordulnak,ilyen dolgok.
#26 antipedofil 2006. 04. 24. hétfő 15:58
S a vérfertőzésről még nem is szóltam... Ha valami az már tényleg gusztustalan. Egy olyan gyereket vagy kiskorút (15 évesen már nem gyerek) megerőszakolni annak akiben bízik, s akinek inkább óvnia kellene... Mert amint látom ebben a történetben mindenki önszántából csinálta azt amit, de ez nem a valós élet... Ez a véleményem! Bár tök fölöslegesen írok hisz amint látom a hétvégén szartatok a fórumra, de én jól eltudok magammal is levelezni. Szóval várok ellenvéleményeket továbbra is (ha van)!!!
#25 antipedofil 2006. 04. 21. péntek 18:13
Hát, vannak ilyen emberek is... [-Moderálva-] Nem tudom megérteni a gondolkodásmódjukat. Miért nem lehetne a sztoriban mondjuk egy 23 éves csaj (Brenda), meg a (max) 30 éves barátja (fater) stb. stb. [-Moderálva-]
Ez a véleményem, várom a felháborodott ellenreakciókat és ellenérveket. Főleg "Pistától"...
#24 Steve 2005. 03. 10. csütörtök 09:54
K_Night!
Ne lazíts, és fordís még ilyeneket,
mert nagyon jó a sztori!
#23 Én 2004. 11. 8. hétfő 11:59
Nagyon jó várom a folytatást!

10pont
#22 Harry Potter 2003. 09. 27. szombat 22:21
érdekes....9pont
#21 tökös csávó 2003. 05. 2. péntek 06:15
Jó a történet! De hol az igért folytatás kedves K Night???
#20 Bratyó 2003. 04. 14. hétfő 21:36
Kár hogy nincs folytatása.
#19 madmax 2003. 03. 31. hétfő 16:42
Hát engem nagyon érdekelne az összes történet amit sikerült leszedned.
Hogy tudtám megszerezni tőled K Night?
#18 TheChronic 2003. 03. 29. szombat 17:41
Hát,elég durva...valóban amiból jönnek a legdurvább családi sztorik...itt aztán mindent lehet..
#17 klingonbundi 2003. 03. 29. szombat 02:45
ilyenek az amcsik
#16 Áky 2003. 01. 26. vasárnap 18:40
egyszerűen KIRÁLY
#15 E 2003. 01. 23. csütörtök 03:49
Nagyon szuper történet! Iszonyú mocskos helyzetek vannak benne.

Eddig a legjobb amit valaha olvastam.

Most olvastam el (és mentem el) kb. 10-edszer!
#14 Zolo 2003. 01. 10. péntek 05:25
Szuper!!!!! Mikor jön a kővetkező?
#13 #1138 2002. 12. 27. péntek 14:16
Na az ilyet kelene törölni a netről
#12 Sueprstar 2002. 10. 27. vasárnap 10:04
Valakinek hatalmas fantáziája van. Amúgy meg ha bankot rabolnék, akkor nem hagynék sem szemtanút, sem olyat, aki látta az arcom...
(pl.: mór, bár azt nem én csináltam :)) )
#11 Darhan 2002. 09. 30. hétfő 12:34
Vikiy szívesen leveleznék veled...=)