Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Mellesleg. A pontozást nem értem. Mielőtt 10 pontot adtam volna, 7,9 pontot mutatott. Miután én 10-et adtam, ez lecsökkent 7,89-re. Érti ezt valaki? Nekem - mint Kékég minden írása - nagyon tetszett. Nem csak baszás volt benne, hanem az érzelmek szép leírása is.
Az első olvasó csak 5 pontot adott erre a gyönyörű drámára. Én 10 pontommal a második olvasója voltam, így 7,5 pontra tudtam felktornászni ezt a lépcsőzetesen emelkedő vallomást, ami minden erkölcsi bűnt fel old!
Szendvics a mindenem! ilyen szépen megírt történetben nem olvastam még. Tökéletes felszabdulás következett - e vallomás megtétele után Ani személyiségébe.
Amúgy a történet a megszokott legjobb kategória
Nekem - mint Kékég minden írása - nagyon tetszett. Nem csak baszás volt benne, hanem az érzelmek szép leírása is.
Szendvics a mindenem! ilyen szépen megírt történetben nem olvastam még. Tökéletes felszabdulás következett - e vallomás megtétele után Ani személyiségébe.
"Álmoska5"