Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Amíg vidéken laktam volt kan és szuka kutyám is meg szűk baráti köröm vegyesen . Mi kedveltük az animál sexet illetve mindenki mindenkivel. Nem kényszerítetük őket ,maguktól kezdeményezték a sexet . Én úgy vélem ami a hálószobában történik és nem anyilvánosság előtt / mert az emberek prűdek ,irigyek, rossz akaratuak/ addig senkinek semmi köze hozzá!
Ahogy a férfi potenciál csökken, annál jobban nő a kutyák szerepe. Nem beszélve arról, hogy a teherbe esés is ki van zárva. A nő védekezés nélkül is megkaphatja a kielégítő belső fröccsenést.
1
t
tibee72
2025. október 29. 15:19
A puncinyaló kis ebeket még talán meg értem. De a dugás már szerintem sok. Na mindegy, kinek, hogy...
Ilyen mindig is volt, de elhallgatták, mint a családtagok közötti szexet. Már több mint 40 évvel ezelött a lépcsöházunkban lakott egy 50-es nő, volt neki egy termetes dán dogja - a felnött lányától tudom, - hogy az baszó társa ez a kutya volt.
Biztos jele a a szexnek a gazdi és a fiú között, ha együtt mennek mindenhová és , ha férfi közelít feléjük a kan kutya támadó pozicióba helyezkedik, ha nő közelít akkor ez a támadó állás szóba sem jön.
Na mindegy, kinek, hogy...
Biztos jele a a szexnek a gazdi és a fiú között, ha együtt mennek mindenhová és , ha férfi közelít feléjük a kan kutya támadó pozicióba helyezkedik, ha nő közelít akkor ez a támadó állás szóba sem jön.