Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Ez az első alkalom, hogy a kezdő írónak 2. P -ot adok! Kissé gyanúsnak találtam a másolást duplára. Szándékosságot és turpisságot érzek a dolgok mögött!
Minden kezdő írónak írom: így kell egy 12000 karakteres írásból 24000 karakterest csinálni. Megírni nagyjából a kétharmadot, majd újra elkezdeni előlről, végigírni, majd a vége után még odairni, ami az első kétharmad után hiányzik. Maximális igénytelenség, és az olvasó bolondnak nézése. Eddig rajtam kívül egy valaki vette észre úgy, hogy jelezte is, azzal, hogy nem kellett volna a történetet megszakítani és újra kezdeni. Erről szó sincs, a történet pontosan, szó szerint kétszer lett leírva, csak cselesen, az eleje megszakítva, majd a teljes történet, utána ami az eleje után hiányzott. Ráadásul a szexleírások is elnagyoltak, gyengék. Szokták az első írást értékelni, én is megteszem: így ebben a formában nem jó, kifejezetten rossz. Tudom meg fogtok kövezni ezért, de arra kérek mindenkit mielőtt ezt teszi olvassa újra, és gondolja alaposan végig a történetet.
mivel teljesen felügyelet nélkül voltak, a bimbózó kapcsolatuk hamarosan virágba borul.
Nagyon költői, tetszik a stílus !
1
B
Bachus65
2025. augusztus 30. 07:03
Nem kellett volna a történetet megszakítani, újra kezdeni! Folyamatában haladni! Kideríteni, a többi résztvevőt,és folytatni, akár a másik lány bevonásával.
Kissé gyanúsnak találtam a másolást duplára. Szándékosságot és turpisságot érzek a dolgok mögött!
"Álmoska5"
Nagyon költői, tetszik a stílus !