A+ A-

Györgyi és a Való Világ

Kitalált történet
Korán ébredek, nagyot nyújtózkodom az ágyban, aztán elmosolyodom: néhány napja akár harmincegy évesnek is mondhatom magamat. Sok ez vagy kevés? Örülni vagy sírni kellene? Legyek rá büszke vagy ne is törődjek vele? Frissen rúgom le magamról a takarót, törülközőt ragadok a kezembe, grimaszt vágok a rejtett kameráknak, integetek a horkoló villalakók felé, és ruganyos léptekkel indulok zuhanyozni.
A forró vízsugár alatt most is, mint mindig, habozás nélkül oldom le magamról a fürdőruha felső részét, hadd lássa a kamera, hadd lássa a stáb, had lássa minden kíváncsiskodó a számítógép előtt, milyen szépek és teltek a kebleim. Ahogyan szappanozom magamat, igyekszem úgy fordulni, hogy a kamera szemből is és oldalról is láthassa, hiszen büszke vagyok rájuk, nem szégyellem őket, sőt örülök, ha sokan látják a melleimet, mennyire feszesek, mennyire ruganyosak, mennyire hegyesek a bimbói.
Legszívesebben az alsó részt is ledobnám magamról. Nem, azt talán mégse! Az utolsó pillanatban gondolom meg, bár egyre többször eszembe jut, hogy igazán adhatnék már egy kis extra látványt minden Interneten kukucskáló hódolómnak. Talán lesz még rá alkalom...
Ez azonban már csak a nappaliban derül ki, ahol levél várja a villalakókat. Az előbb észre se vettem, pedig ha tudom, milyen feladatot találtak ki nekünk, nem töltök el annyi időt a törülközéssel, nem szépítkezem olyan ráérősen a tükör előtt. Az üzenet rövid és velős: egy pornó videókat gyártó cég vezetője 10 millió forintot ajánl fel beteg gyermekeket támogató alapítványoknak, de ennek az a feltétele, hogy a villa lakói három órán belül csoport - szexet szervezzenek. A három lánynak nem csak a négy fiúval, hanem egymással is szeretkeznie kell. Ha bárki is kimarad a gruppenből, érvénytelen az ajánlat. A stáb nem kíván állást foglalni, a villalakókra bízza a döntést.
Úgy állok a nappaliban, mint akinek földbe gyökerezett a lába. Szeretkezni? Mindenkivel? Az összes fiúval? A lányokkal is? A kamerák előtt? A nézők, az ország, az egész világ szeme láttára? Magamba roskadva zuhanok a fotelba. Még az a szerencse, hogy mindenki alszik, talán van egy kis időm átgondolni, mit tegyek.
- Juj de jó! Levelet kaptunk? Muti, mit írnak?
Ágit észre se vettem, pedig már nála a levél, aranyos, de flúgos kis barátnőm viháncolva kapta ki kezemből, ujjongva szaladgál a nagy asztal körül, csak akkor torpan meg, amikor olvasni kezdi.
- Hoppá!
- Ugye, hogy hoppá? - kérdezem tőle mosolyogva.
- Hoppá bizony - bólogat Ági. - Hát ez nagyon hoppá. Most egy picit meglepődtem. Mit lehet ilyenkor tenni?
- Gyere, beszéljük meg a jacuzziban!
Bikiniben nyúlunk el, nagyot nyújtózunk a pezsgőfürdőben.
- Hogy lehet ilyen őrültséget kitalálni? Micsoda perverz ötlet ilyen feltételhez kötni az adományozást? - duzzog Ági.
- Pedig jó lenne segíteni azokon a beteg gyerekeken - nézek barátnőmre huncut mosollyal.
- Komolyan mondod?
Tágra nyílt szemmel, döbbenten vár a válaszomra. Magam sem értem, mitől lettem ilyen bátor, de kedvesen, mégis határozottan védem meg álláspontomat.
- Végül is mit kell tennünk? Azt, amit amúgy is szeretünk. Élvezni a testünket, örülni annak, hogy örömöt adhatunk, kéjt adunk és kéjt kapunk. Ez szép feladat, ez valódi kihívás, ez elől nem menekülni kell, hanem minél ügyesebben, minél szebben, minél bátrabban teljesíteni. Neked nem hiányzik a szex? Itt vagyunk összezárva hónapok óta, és maximum maszturbálunk a takaró alatt.
- Igazad lehet. Kinn minden nap szexeltem valakivel. Három - négy barátom is van, minden napra megvolt a napi betevőm...
- Több pasival is csináltad egyszerre?
- Kettővel már igen. Elnéztem a határidőnaplómban, és két srácot hívtam fel ugyanarra az időpontra. Aztán meg már nem akartam egyiknek se csalódást okozni.
- Hogyan csináltátok?
- Az egyik hátulról baszott, a másik elölről szopatott. Aztán helyet cseréltek.
- Nem szoktál ilyen szókimondó lenni...
- Általában nem, de a szexben igen. Szóból ért az ember... Szeretem nyíltan és egyszerűen megfogalmazni a vágyaimat. És neked nem hiányzik a barátod?
- Oli? Dehogynem hiányzik! Néha majdnem beleőrülök. Arra gondolok, hol van, mit csinál, kivel beszélget...
- Kivel kefél?
- Igen, kivel kefél... Mielőtt bejöttem a villába, tisztáztuk egymással: az érzelmi hűség a fontos, testileg nem sajátítjuk ki egymást.
- Ez azt jelenti, hogy benne vagy az orgiában? Szívesen baszatnád magadat?
- Őszintén? Azt hiszem, igen.
- De nem szégyellnéd magad a kamerák előtt?
- Nem. Sőt, egyre jobban izgat, hogy mi mindent tehetnék...
- Bármit meg mernél tenni? Valóban mindent?
- Hogyan bizonyítsam be neked?
Hamar rájövök, hogyan bizonyítsak: mosolyogva állok fel a medencében, úgy fordulok, hogy Ági és a kamera is jól láthasson, aztán előbb a bikini felső részét oldom le magamról, majd az alsóból is kilépek és olyan messzire dobom, amennyire csak tudom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (292 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#55 zsuzsika 2016. 03. 20. vasárnap 07:37
Nem rossz.
#54 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:43
Elég jó történet.
#53 papi 2014. 04. 4. péntek 05:28
Nagyon jó
#52 listike 2014. 03. 16. vasárnap 06:52
Tetszett. 10pont.
#51 CrRiver 2009. 06. 7. vasárnap 16:40
..."Nomen est omen" ;)
#50 sztbali 2008. 07. 8. kedd 19:23
Remek Kitty!
A többi történeted is nagyszerű!
#49 pölös 2007. 07. 19. csütörtök 00:55
Én nagyon megkívántalak téged és megpuszilgatnám a hatalmas nagy és gyönyörű kebleidet!
#48 Törté-Net 2007. 04. 22. vasárnap 23:33
Röviden: Valaki egy ip-ről cirka 150 hozzászólást írt ide (mondani sem kell, hogy nem dicséreteket, valamint vagy 30-szor szavazott rá 1-1 pontokat. (Még a régi rendszerben.)
A hozzászólásokat töröltük, a valós átlagot visszaállítottuk, ennyi. :)
#47 cassi 2007. 04. 22. vasárnap 22:17
mi ez az ip-s balhé?? én eröl lemaradtam... nem irná le vki h mi is volt?? :DD
#46 iklo 2004. 10. 2. szombat 11:46
nem úgy volt, hogy mindenki mindenkivel?
El tudnám képzelni, amint Szabolcsot bassza a Majka, s szopja a LOrenzot.
#45 Kitty 2003. 03. 9. vasárnap 10:59
Kedves Boy, köszönöm a dícséretet. Történetek csak itt lesznek, ha lesznek, mert nem írok máshová. (Regényt igen, de az egy más történet.)
Ölel: Kitty
#44 boy 2003. 02. 12. szerda 20:55
Kitty! Ngayon jól megírt történet, csak gratulálni tudok, és reménykedni hogy várhatók még ilyen művek.Megmondom a frankót én nagyon szeretem a híres történetekt, kivéve a teniszcsillagok és a barátok közt történeteket. Kitty vannak máshol történeteid?

Bye

u.i.: 10 pont
#43 Ariane 2002. 12. 13. péntek 02:43
mmmm,izgató és kellemes kis történet, nagyon érzéki, remélem további jókat olvashatunk tőled!
Nem hiszem, hogy sértő lenne a villalakókra, hiszen ez csupán fikció, ehhez hasonlók pedig nyilván már néhány ember fejében úgyis lejátszódtak:))
#42 Ildi38 2002. 12. 7. szombat 23:22
nagyon tetszik !!

Folytatás lesz ?
#41 Ganga 2002. 12. 7. szombat 22:12
ezt mikor adják le?
#40 Kitty 2002. 12. 2. hétfő 06:40
Köszönöm Törté-Netnek a lovagias hozzáállást és Punischernek is a kedves sorokat. Örülök a sok biztatásnak, de különösen annak, hogy még azok sem háborodtak fel, akik személyesen ismerik a novella valamelyik szereplőjét.
Puszi minden olvasómnak: Kitty
#39 Törté-Net 2002. 12. 2. hétfő 02:00
Punisher: A viselkedésemre a barátnőm szavazhatna, ha lenne... :)
Már 1 hónapja senki.. :)
Szóval lehet írni, én nem bánom. :)

Amúgy már csak az én érdekem is ezt diktálja... itt nem lesznek ilyenek, hogy mindenki megtalálja a kultúrált beszélgetés lehetőségét... :)
Ha valakinek nem tetszik a történet, azt írja, de káromkodás és hasonlók nélkül... Lásd a Moderálási alapelveket a FAQ-ban.
#38 Punisher 2002. 12. 2. hétfő 01:16
örülök,hogy vannak még rendes,becsületes emberek,s nem haltak ki a középkor lovagjai teljesen.
Törté-Net!Nagyon lovagias volt a viselkedésed!(Nem lehet erre a viselkedésre is SZAVAZNI?:)) )
KK-nek:Ne busulj,látod,minden olyan lett mint egy mesében!A gonosz elnyeri MÉLTÓ BÜNTETÉSÉT,s a jó máig is novellát ír,ha...
Amugy EMBERKE-nek üzenem,az IP-cimet a lenti módszer alapján MI IS azonosítottuk,s ahogy lent olvashattad az IP-cim alapján a TELEFONSZÄM is azonosithato...Ez tudod mit jelent,ugye??:)))
"Nomen ezt Omen"
#37 Törté-Net 2002. 12. 1. vasárnap 02:15
Kicsi ember, az IP-k az esetek 90%-ában megváltoznak, ha újra felcsatlakozol (kivéve ha statikus IP-d van), ámde ez nem probléma.

Ugyanis minden internetszolgáltató log-olja (feljegyzi), hogy ki milyen telefonszámról, milyen felhasználónévvel jelentkezett be hozzá, és hogy milyen IP-címet kapott.
És a telefonszámod (illetve a felhasználóneved) már elég bizonyíték ellened egy jogi lépésnél. (Még ingyenes szolgáltató (freestart, freeweb, stb.) esetén is.)
#36 Törté-Net 2002. 11. 30. szombat 22:26
Emberke, azt ugye tudod, hogy a hozzászólások elmentik az IP-címedet is? (Te speciel a 24.112.75.57 címről írtál.)
Gondolom azt tudod, hogy innentől kezdve te állsz vesztésre. Szóval lehetőleg hagyd abba, mert nekem 1 klikk a te hozzásztólásaid törlése, valamint az IP címed birtokába játszva vissza lehet keresni, hogy az adott pillanatban te használtad, és hogy ki is vagy... Szóval semmi kedvünk pereskedni.