Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Hát!!!! Ez itt egy meglepően jó történet! Köszönöm az élményt! Nem is akartam elolvasni,mer már késő van és álmos voltam, de nem tudtam holnapra eltenni. Szerintem ez egy élvonalbeli írás. Mégegyszer köszönöm!
Látom itt szeretnek a hozzászólók egy mondattal kijelenteni a véleményüket. Én ennek nem vagyok a híve. "Tetszett", "Remek" sportyman már picit tovább ment: "Valódi szex nélkül is komoly erotika." No ez utóbbi már olyan vélemény, ami azt is tükrözi miért szólt hozzá. Nem tudom ennél a történetnél ki volt az ötletgazda. A korábbiaknál Magam adta a történet vázát, ami Welldone kitöltött, teljessé tett. Itt, ennél már gondolkodóba esem, de valahogy úgy érzem csak az alapötlet a Magamé. Ha tévedtem, akkor bocsánatért esedezem! És van még egy érzésem: a történetnet ott van vége, amikor megragadta a grabancát. Nem terveztetek szerintem folytatást. Még egy elnézés jár, de ez sportymané: abban amit írtál tökéletesen igazad van!
Várom folytatását!!