Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Zalán meg kellene írni az első részt is, amiben a srác megismerkedik a nővére cicijeivel, puncikájával. Akkor lenne igazán értékelhető ez a második rész.
1
E
Erika43
2025. március 10. 16:05
Nem kicsit gyerekes írás, mintha egy gyerek írná le, aki ráadásul a szex terén többet tud mint a nővére. A szóhasználat, a cselekvések, minden ezt támasztja alá. Csak egy gyerek lehet képes a konyhai mosogatóban megmosni a farkát, "hogy ne legyen büdi". A másik amiről írni akartam azt előttem Éva596 leírta, úgyhogy nem ismétlem meg. Őszintén mondom, becsülettel végig olvastam, de nem igazán tetszett, lásd feljebb.
A történetet nem olvastam el, mert incest történeteket elvből nem olvasok. Hozzászólni is csak egy dolog miatt teszem. A cím szerint ez második rész. De az első résznek nyoma sincs, sem a keresőben, sem a saját oldaladon. Sok olyan történet van itt fenn, aminek a címében ott van, hogy első rész, aztán nincs folytatás. De az, hogy egy történet a második résszel kezdődjön az kuriózum.
- Mi a baj az időutazós viccekkel?
Őszintén mondom, becsülettel végig olvastam, de nem igazán tetszett, lásd feljebb.