Cyberpunk

A témához tartozó történet:
WaderLaci
15 921 karakter
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

WaderLaci
2025. március 4. 20:38
Fenekelés valóban nincs benne. Több minden miatt is odanyomhattam a jelölést véletlenül is, félreértes miatt is. De talán elfér az is.
Ami azt illeti, hogy nincsenek hozzá ismeretek... Pontosan ezért van előtte a megjegyzés, hogy figyelmeztessen, hogy mit kell hozzá ismerni. Nem állhattam neki az egész Cyberpunk világot leírni itt, ez nyilvánvaló azt hiszem. Aki jobban bele akarja élni magát a helyszínekbe, karakterekbe, annak javaslom, hogy nézzen meg néhány végigjátszást a YouTube-on, de azt hiszem sikerült enélkül is utalnom a játék apokaliptikus, technokrata világára. De úgy sejtem, kevesen fogják ezt emiatt az írás miatt megtenni. Viszont ha csak egy embert is sikerül a játék felé terelnem, annak külön örülök (pedig nem szponzorált sem a játék kiadója, sem egyik játékosa sem 😏). A magam részéről amolyan kedvcsinálónak szántam a játékhoz - mégha én nem is játszottam vele a gyenge számítógépem miatt - mivel az igazat megvallva nekem nagyon bejön a játék hangulata. De az sem elhanyagolható, hogy nem kellett az olvasókat egy egész világ leírásával terhelnem.
1
Ez egy válasz Erika43 2025. március 4. 19:34-kor írt üzenetére.
E
Erika43
2025. március 4. 19:34
Nekem egy bajom és egy megjegyzésem van a történettel kapcsolatban. Aki nem ismeri a játékot, annak kicsi érthetetlen, megfoghatatlan az egész. Leírva jól van, csak hiányoznak az ismeretek. A másik: vártam a fenekelést, de a történetben ennek nyoma sem volt. Azért értkeltem a pontozásnál a megfelelő tálalást, de nem árt ha átgondolod miről írsz, és hogyan, ha a nagy többségnek nincs ismerete róla.
2
veteran
2025. március 4. 02:40
Ez nekem élvezhetetlen.
1
T
Törté-Net
2025. március 4. 00:00
Mi a véleményed a történetről?
1