Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Fenekelés valóban nincs benne. Több minden miatt is odanyomhattam a jelölést véletlenül is, félreértes miatt is. De talán elfér az is. Ami azt illeti, hogy nincsenek hozzá ismeretek... Pontosan ezért van előtte a megjegyzés, hogy figyelmeztessen, hogy mit kell hozzá ismerni. Nem állhattam neki az egész Cyberpunk világot leírni itt, ez nyilvánvaló azt hiszem. Aki jobban bele akarja élni magát a helyszínekbe, karakterekbe, annak javaslom, hogy nézzen meg néhány végigjátszást a YouTube-on, de azt hiszem sikerült enélkül is utalnom a játék apokaliptikus, technokrata világára. De úgy sejtem, kevesen fogják ezt emiatt az írás miatt megtenni. Viszont ha csak egy embert is sikerül a játék felé terelnem, annak külön örülök (pedig nem szponzorált sem a játék kiadója, sem egyik játékosa sem 😏). A magam részéről amolyan kedvcsinálónak szántam a játékhoz - mégha én nem is játszottam vele a gyenge számítógépem miatt - mivel az igazat megvallva nekem nagyon bejön a játék hangulata. De az sem elhanyagolható, hogy nem kellett az olvasókat egy egész világ leírásával terhelnem.
Nekem egy bajom és egy megjegyzésem van a történettel kapcsolatban. Aki nem ismeri a játékot, annak kicsi érthetetlen, megfoghatatlan az egész. Leírva jól van, csak hiányoznak az ismeretek. A másik: vártam a fenekelést, de a történetben ennek nyoma sem volt. Azért értkeltem a pontozásnál a megfelelő tálalást, de nem árt ha átgondolod miről írsz, és hogyan, ha a nagy többségnek nincs ismerete róla.
Ami azt illeti, hogy nincsenek hozzá ismeretek... Pontosan ezért van előtte a megjegyzés, hogy figyelmeztessen, hogy mit kell hozzá ismerni. Nem állhattam neki az egész Cyberpunk világot leírni itt, ez nyilvánvaló azt hiszem. Aki jobban bele akarja élni magát a helyszínekbe, karakterekbe, annak javaslom, hogy nézzen meg néhány végigjátszást a YouTube-on, de azt hiszem sikerült enélkül is utalnom a játék apokaliptikus, technokrata világára. De úgy sejtem, kevesen fogják ezt emiatt az írás miatt megtenni. Viszont ha csak egy embert is sikerül a játék felé terelnem, annak külön örülök (pedig nem szponzorált sem a játék kiadója, sem egyik játékosa sem 😏). A magam részéről amolyan kedvcsinálónak szántam a játékhoz - mégha én nem is játszottam vele a gyenge számítógépem miatt - mivel az igazat megvallva nekem nagyon bejön a játék hangulata. De az sem elhanyagolható, hogy nem kellett az olvasókat egy egész világ leírásával terhelnem.