Kérjük, az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat!
Az oldal erotikus tartalma miatt csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldal tartalmai az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha korlátoznád a korhatáros tartalmak elérését a gépen, használj szűrőprogramot.
A weboldalon cookie-kat ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. (További információk)
Kedves Kékég! Ha nem a meglepi lenne a hozzászólásod utolsó szava, akkor biztos lettem volna a triviális folytatásban, vagyis, hogy a szomszéd Zoli csenget, de a "meglepi" miatt elbizonytalanodtam. Valószínűleg neked jobb a fantáziád.
Kaliba kedves! Nem veszlek el Lolától, nekem itt van Kexi. Tipped helyességéért várd meg a megjelenést, vagy keress meg privátban. Amugy lehet a postás is egy régi barát levelével, de lehet a szomszéd férj, a nem emlékszem pasim, de akár egy rendőr is, hogy feljelentettek, hangos élvezésért. Nem rossz a Kitti sem. Barinémtől tudom te jó mentor vagy...
A többiek már mindent elmondtak, én már csak csatlakozni tudok hozzájuk. Jó sztori, jó kivitelezés, izgatottan várom a folytatást, és természetesen gratulálok! A tippem: A szomszédasszony Kitti.
Kifejezetten élvezetes olvasmány. Jó karakterek, a történetbonyolítás remekül sikerült. Ez egy megújulás szele? A befejezés remek, vajon ki csengetett? Nem tudjuk, de esetleg mégis? Gratulálok!
Drága Kékég! Ez egy szenzációs történet. Köszönöm, hogy megírtad. Izgatottan várom a folytatást, mert még sok finom szeretkezés igérkezik az eddigiekből! 3x10 pont!
Ha nem a meglepi lenne a hozzászólásod utolsó szava, akkor biztos lettem volna a triviális folytatásban, vagyis, hogy a szomszéd Zoli csenget, de a "meglepi" miatt elbizonytalanodtam. Valószínűleg neked jobb a fantáziád.
A tippem: A szomszédasszony Kitti.
(szerintem a megcsalás cimke is elkelt volna)