Írók/fordítók

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

aqua
2005. november 18. 14:07
#52
Hová lett tegnap előttről szegény Jessica?
Ha valakit annyira sért, minek olvassa? Miért nem hagyják békén azokat, akik legalább röhögnének rajta?
1
Pavlov
2005. szeptember 24. 16:17
#51
Ez a Petrás ötlet jó! Nagyon csinos nő, és vastag ajkaival......
Szóval hol az a novella?
1
péter
2005. szeptember 1. 17:23
#50
Hölgyeim! (ha vannak)
tényleg vannak itt olyan hölgyek akik élvezettel taposnának egy péniszre? eddig csak profi Dominákkal találkoztam (illetve dolgoztak rajtam) szólalna fel it egy olyan lány aki ezt szereti, illetve szívesen ír róla?
1
mc15
2005. augusztus 29. 01:29
#49
Torte-net! Mc15 vagyok beküldtem már cagy másfél hónapja egy történetet! Szeretnék már történeteket olvasni, de nem tudok mert nagyon lassú a feldolgozás és nem kapok jelszót! Palotás Petráról küldtem egy izgi történetet pedig. Írjon aki szivesen felpróbálná Petrát!
1
East West
2005. augusztus 25. 15:20
#48
Szerintetek miert van az hogy szinte minden irast az alapjan ertekelnek, hogy mennyire hiheto? Elvegre az erotikus torteneteknek nem csak ez a szerepuk. Legalabbis szamomra, mert ha olvasok vagy netan irok/forditok egyet akkor nem mindig az erdekel hogy mennyire valosaghu a dolog, hanem az hogy mennyire izgulok fel tole.
1
Nyl
2005. augusztus 11. 20:07
#47
Kedves Allfonz!

Bocsi, nem is gondoltam volna, hogy ilyen bunkók is léteznek, hogy visszaélnek mások írásaival vacak 400 Ft miatt. De ne csodálkozzunk, mindenhol vannak paraszt emberek (vannak, akik 100 Ft-ért gyilkolnak is...).
Ez ellen a másolósdi ellen mondjuk a honlap szerkesztői tudnának tenni, elég lenne pl. kiválasztani minden írásból egy-két mondatot, és lefuttatni a központi keresőn - gondolom, hogy van nekik ilyen -, hogy létezik-e már valahol ugyanaz a mondat. Ha szó szerint megvan, nem pakolná fel. Annyira meg csak nem pofátlan valaki, hogy átírja az egészet a saját szájíze szerint? Vagy igen?
1
Allfonz
2005. augusztus 2. 07:52
#46
Nemrég megjelent az s/m kategóriában egy történet "A betörő" címmel, egy filander nevű pofa neve alatt. Úgy látszik, még arra se vette a fáradtságot, hogy valami új címet adjon neki, egy az egyben lemásolta az én ugyanilyen című írásomat, és beküldte, holott az eredeti már évek óta kinn van az ingyenes kategóriában. Ráadásul a második, és a harmadik részt fizetősbe tetette, ami a kedvenc szerkesztőnket is minősíti. Azt akarom, hogy azonnal tünjön el a másolt változat, az ingyenes, és a fizetős részből egyaránt.
Nyl előző üzenetére szeretnék reagálni. Az általam írt történeteket egyet sem én küldtem be, hanem vagy ismeretlen néven, vagy más neve alatt jelent meg, mint ez a mostani is. Utólag kellett kötekedni, hogyha itt van ezen az oldalon, akkor legalább a szerzőt javítsák ki. Tehát ÉN a beküldéssel semilyen engedélyt nem adtam törté-net számára az írásom hasznosítására, és ezzel fentartom a jogot, hogy akkor vetessem le amikor akarom. Gondolom még nagyon sok szerző van ezzel hasonlóképpen, csak nem tudnak róla, hogy pénzt csinálnak az írásukból.
1
kari
2005. március 7. 19:33
#45
Küldtem egyy történetetb a mai napon, nem sikerült máskép csak email-en. Megérkezett?
1
rowena
2005. február 3. 08:01
#44
Légy szives rakd át a Maison Amour 3.-at az ingyenes kategóriába, mert beikszeltem az ingyenes kockát!! Az eddigi történeteim is mind ott voltak.
1
rowena
2005. január 25. 12:41
#43
Feltöltöttem a Maison Amour javított változatát.
1
rowena
2005. január 25. 09:35
#42
Kérlek szépen, ne rakd még fel a Maison du l'Amour 2.-őt, mert átdolgoztam egy kicsit és szerintem így jobb lett.
1
Naida
2005. január 14. 17:57
#41
Szerintem is fura, hogy miért lett hirtelen egy csomó új (kötük az enyém is) 8-as átlag alatti történet a Top10-ben. Pl. az enyém ennyire azért még szerintem sem jó :) Igazat adok and-nak, bunkó aki manipulál!!!
1
and
2005. január 13. 13:59
#40
Vagy egy hónapig vezetem a listát majd 9 feletti átlaggal, erre két nap alatt a lista alján találom magam.

Ejnye, valaki nagyon irigy.
1
Steve
2004. november 15. 10:47
#39
Hi Történet!
Van valaki ( gondolom konkurens író)
aki folyamatosan lepontozza az írásaimat! Volt, nem is egy alkalommal hogy egyszerre hét szavazatot kaptam, és mind az hét 1 pontos volt!
Ami persze többszázzal letaszitotta a listán!
Hát enyire vacak lenne az írásom?!
Mert ha igen, akaor fel kell hagyjak vele!
Ez mindenképpen manipulálás!

De van egy ötletem!
Szerintem a pontozási rendszert át kellene alakítani!
Arra gondoltam, hogy az olvasó álltal küldött pont ne közvetlen jelenjen meg az adott történetnél, hanem hozzád futna be, és te ellenőriznéd az ip cím alapján, és továbbítanád oda ahova szánták! Így kiszürhető lenne az egy cimről való többes szavazás!

Van egy másik ötlet is!
Legyen pontozás, de ne legyen topp lista ami külön kimutatható lenne!
Mert ez irritál egyeseket!

Üdv. Steve
1
pet
2004. október 21. 14:53
#38
hallo
Nem igen értem mit kellene csinálnom,hogy amiket irsz ne következzen be. Az az igazság hogy engem is rettentően bosszant, amikor leveszek valamit a hálóról a szövegszerkesztőre nem tudom ugy "rendberakni" mint ha én irtam volna vagy ahogy az azonnal kinyomtatódik. Biztos van valami módja a dolognak, de nem tudom megtanulni. Több száz oldalt meg mégsem lehet kinyomtatni, hova a fenébe rakjam azt a sok lapot... Szóval ezek a technikai jellegü problémák az ilyen autodidakta számitógépeseket, mint én kisérik. Persze próbálkozom segitséget kérni a titkárnőktől de valahogy nem jön össze a dolog. Ugye nem az eredeti szöveget hozatom rendbe, hanem valami hasonlót, de aztán amit én csinálok az megint csak rossz!
El kellene végezni egy számitógépes tanfolyamot hm hm...
1
T
Törté-Net
2004. október 21. 00:04
#37
pet: Igazad van, ezentúl mindig az e-mailek beérkezésekor kiküldöm a jogosultságokat. Most is megtörtént.
Sok történet azért várkozik annyit, mert át kell tördelnem őket. Leírtam már párszor, hogy jó lenne, ha az idézőjelek ilyenek: " (magyar billentyűn shift+2) , az aposztrófok ilyenek ' (shift+1), a gondolatjelek sima ilyenek: - , a hármaspontok meg 3 darab pontok legyen, hogy a böngészők is kényelmesen el tudjanak boldogulni. :)
Valamint, hogy sortörést csak ott kell alkalmazni, ahol a következő mondat új sorba kezdődik illetve bekezdéseknél. A sorvége tördeléseket nekem kell eltüntetnem, ami megint jelentősen növeli az időt.

Na de a lényeg, hogy az egyik problémád MÁTÓL megoldódik. :)

Steve: Nem tudom fejbentartani az összes írónak az igényeit. Ha nem kéred a történetért akkor a tagságit írd oda, és akkor küldj egy újabb e-mail, hogy kéred, mikor szükséged van rá.
A kárpótlást meg fogod kapni az elfesztegett 2 hétért, de ilyet nem csinálunk, ugyanis nehezen leellenőrizhető, hogy tényleg használtad-e a hozzáférést. Szóval máskor írd oda, hogy NEM most kérem a tagságit, különben automatikusan kiküldöm.

A másik problémád: Ilyet nem tapasztalhattál, ugyanis az oldal történetében kb. 4-szer volt szükség szavazatátírásra. 3-szor 3 különböző író történetei kezdtek nagyon hirtelen felfele menetelben, miközben a többiek nagyon gyorsan elindultak lefele. Ilyenkor természetesen Ip-k alapján visszanézem a dolgot, visszaállítom a rendet, és a történeteket, amik fel lettek pontozva visszapontozom.
Aztán egyszer volt olyan, hogy valaki a családi kategóriával tette ezt, akkor az összes top100-as családi történetet visszaraktam.
Most megint ez a helyzet, de még nem léptem semmit.

Szóval a te történeteid ugyanúgy eshetnek vissza a toplistán, mint ahogy oda felkerültek.

És miért lennék elfogult teljesen ismeretlen emberekkel szemben más ismeretlenek rovására? Nekem kis túlzással mindegyik történet ugyanannyit ér, nem is szoktam szavazni.
1
pet
2004. október 20. 19:01
#36
Szerintem ilyen "olvsási jog" nem lényeges. Olvasni lehet máshol is. Inkább az zavaró, hogy hosszu ideig nincs "visszajelzés" valahogy igy: "OK az anyag megérkezett, ha megüti a mértéket közöljük". Erre talán, bár ilyenhez nem nagyon értek esetlek a gépet is meg lehetne "tanitani" és eleve visszajelezné a megérkezést. Ebben az esetben az emailt rögtön ki tudnám vágni, most meg tarthatom, mert még azt sem tudom, hogy egyáltalában megkaptad-e az anyagot. Nem vagyok sértődékeny, ha nem üti meg a mércét és nem közlöd le egye a fene csak amatörködöm!
A problémám veled az, hogy hoszu ideig kell tartanom ezeket az irományokat, mikor MINDIG kevés a helyem, elfoglalják a képek, mindenhová feliratkozom és némelyik amerikai elképesztő mennyiségü képanyagot produkál. (Az más kérdés hogy problémás a pénz átutalása,nem vagyunk benne ezekben Pay Pal, Lulu stb rendszerekben, pedig némelyik novella már 4 dollárért már letölthető volna!, az első fejezetet olvashatod ingyen, a többiért meg néhány dollárt kellene fizetni, de ez a A Wester Unionnal nem oldható meg)Gondolom 10 év mulva mindeki mosolyog a mostani problémáimon, de hát a jelen MA van!
1
Steve
2004. október 19. 12:44
#35
Hi! Törté-net.
Eddig irtam és küldtem 5 db történetet. kaptam tőled 3db belépési jelszavat.
A probléma a következő;Légyszíves és akkor küld amikor kérem! Mert a másodikkal úgy jártam, hogy te elkülted kérés nélkül, 09.hó 17.én, de én ezt 30.án fedeztem fel az e-mail-jaim között!
Egyszerűen azért mert nem volt módomba megnézni! Üdültem!
Ezt jeleztem neked egy 30.án irt e-mail-ban, de te mai napig nem reagáltál rá!
Igy, két hetet, elvesztettem belőle. Azért jó lenne ha figyelnénk egymásra, ez közös érdekünk! Nemde!
Mert így mindegy lenne ha az ingyenes részbe rakatnám! Legalább mindenki olvashatná!

A másik amiért írok, az a következő;
Többször tapasztaltam azt, hogy egyes történeteknél, ha látod hogy néhány naptól tovább van a topp 10-be, akkor te szavazat átírással le taszítod a többszázadik helyre. Nem értem mit akarsz ezzel elérni!
El akarod venni a Kedvét, az irójának? De hát ez neked csak rossz üzlet lessz! Nem lessz új történet amit kirakhadsz?! Ráadásul ezt csak egyes írássokkal teszed meg!
Miért vagy elfogult?

Steve
1
T
Törté-Net
2004. szeptember 20. 03:18
#34
A Hegylakó: Lásd másik témán belüli válaszomat.
1
A Hegylakó
2004. szeptember 18. 21:56
#33
Írtam egy történetet, felkerült az oldalra, de nem kaptam érte tagságit!
Mikor kapok végre?
1