Mi kéne még az oldalra?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Peter Hun
2013. december 29. 10:33
#415
Tisztelt szerkesztőség!

Az írók - olvasók - véleményezés témakörben lenne egy felvetésem:

Mivel az itt leírt történetek az ember ösztön világáról szólnak, így a megitélésüket nagyban befolyásolja az olvasó beállítottsága. Én például nem vagyok oda a családi, illetve homo történetekért.

Vannak történetek, amik igényesen meg vannak írva, de le van cinkelve a kategóriájuk miatt. Pl.: Hajnal lány "Most kezdődik" című írása.

Szerintem jó volna, ha lenne egy privát üzi fala az írónak, ahol kapcsolatba léphetne vele a története kategóriáit kedvelő olvasó.

Esetleg az író, ha értelmes, építő jellegű kritikát kapna a jövőbeni fejlődéséhez, akkor plussz pontot kérhetne a szerkesztőségtől.
1
T
Törté-Net
2013. december 24. 13:29
#414
Kedves PPBS88!

A profil-kép felvetése tökéletesen jogos, szerepel is a listánkon, reméljük január folyamán ezzel is tudunk jelentkezni. Szóval köszönjük, valós igény van erre. 🙂
És szeretnénk több teret adni az íróknak, hogy többet írhassanak magukról. 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
PPBS88
2013. december 12. 20:06
#413
Profil.Így:
Elolvasok egy történetet és ott van hogy x ember írta.És amikor a nevére kattintok akkor jelenjen meg úgy a profilja hogy legyen egy kicsi kis logo féleség.Csak egy kis kép, ami takarja az író személyiségét.(nem muszáj hogy animált is legyen a kép,de jól kivehető legyen,pl 60x40)
És még egy pár apróság.Lehetne olyan hogy pl "Kedvenc filmjei:","Hobbija:" meg ilyesmik.Így sokkal jobban lehetne azonosulni a szerzővel. No és még egy nagyon apró dolog:a fórum rész egész jó,de lehetne benne egy kicsit több smájcika 😀 🙂 🙂)
1
Peter Hun
2013. december 2. 17:41
#412
Tisztelt Törté-net!

Az Írók/fordítók témában megírtam a felhívást.

Kedves Ulysses, köszönöm a közbenjárásodat! Az igazság az, hogy abban voltam, a szerkesztőség majd valamikor később fog válaszolni, vagy esetleg elkezdtek dolgozni a témán.
Nem tudom, mennyire gyakran látogatják az írók a fórumot, azért gondoltam egy rendszer által küldhető üzenetre, megjelenő üzenet panelre a belépéskor.

Üdv.: Peter Hun
1
T
Törté-Net
2013. november 24. 00:13
#411
Kedves Peter Hun!

Először is elnézést a késésért, és köszönjük Ulysess-nek, hogy felhívta rá a figyelmünket.
Azokhoz az írókhoz, akik engedélyezték az e-mail-beli kapcsolattartást, el tudjuk juttatni az ilyen kéréseket. Ettől függetlenül az Íróknak/fordítóknak fenntartott témába is elhelyezheted, így a legbiztosabb, hogy elér a célközönséghez.

Kedves Leona, kedves sztbali!

Mindkettő jó ötlet, megvalósítjuk. 🙂

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
Ulysses
2013. november 22. 19:13
#410
Tisztelt Peter Hun!
Kaptál bármiféle választ a 2013.10.27-én 13:42.kor írt hozzászólásodra? Kifejtetted más fórumban az ötletedet? Miért nem teszed meg itt azt a felhívást?
1
Leona
2013. november 20. 18:23
#409
Tisztelt Törté-Net!

Szeretném javasolni, hogy a képregények esetében a " szakértői szavazás" résznél tegyék be a "szerkesztés" fület is, hogy lehessen értékelni az adott füzetnél a beírói munkát is. Elsősorban azért, mert kezdenek elszaporodni az oldalon az ilyen tekintetben igénytelen munkák. Jó volna tehát, ha az olvasó közösség ilyen formában (is) kifejezhetné a véleményét ezen munkákkal kapcsolatban.
1
sztbali
2013. november 20. 16:54
#408
Tisztelt Törté-Net!

Felmerült egy újabb címke, ami az análhoz kapcsolódik. Egyes történetek dp részeket is tartalmaznak, amit szerintem jelölni lehet.
1
Peter Hun
2013. október 27. 13:42
#407
Tisztelt Szerkesztőség!

Nem tudom volt e már igény arra, hogy valaki, mint író felhívással fordulhasson az írótársaihoz, vagy a keresett célcsoporthoz. Örömmel venném, ha a szerkesztőség által kultúráltnak tartott felhívás eljutna az írótársakhoz. Van egy ötletem, amit szeretnék közzétenni, 2 történetem társ-szerzőségével kapcsolatosan.
1
T
Törté-Net
2013. június 28. 09:51
#406
Kedves olvasóink!

A történetek alatti üzenőfal azért van, hogy a MŰVEL kapcsolatos véleményedet megoszd, hogy kommunikáció legyen a szerző és az olvasók között is. Ebből kifolyólag a személyeskedő megjegyzéseket (amik az írót veszik célba) vagy az "ez egy sz*r" jellegű böfögéseket töröljük. Negatív véleményt lehet kulturáltan megfogalmazni, azokkal nincs is semmi baj.
Örülünk, ha valaki nem folytatja a flame-et, ha "menekül", mert legalább nem kell az ő hozzászólását is törölni, amikor a nem odaillő hozzászólásra válaszol. 🙂

És szerény véleményünk szerint az oldal megléte nem elsősorban a hozzászólásokon múlik, hanem a történeteken, képregényeken, illetve az azokat író/fordító írókon, illetve az őket olvasó embereken. Ezen túl nyilván nagyon jó, ha van véleménynyilvánítás a történet alatt, bátorítjuk is, de a parttalan flame-war nem "feltétlenül" tesz hozzá az oldal értékéhez.

Viszont ezen felbuzdulva nyitottunk egy újabb témát, ahol szabadon választott témákról is lehet beszélgetni. Parancsoljatok: https://www.torte-net.hu/forum/tema/7651-Tarsalkodo-barmirol

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
g
gaborthefirst
2013. június 28. 09:28
#405
Az üzenőfal akkor jó, ha önálló életet él és nem kizárólag a szerzővel lehet kommunikálni rajta, általa. Ettől van közösségi élet, egyáltalán élet ezen az oldalon, ha csak kétirányú lenne a beszélgetés, akkor kb ez lenne: jó! kösz! Ilyesmi lenne kedves 04, vagy még ez sem. 🙂 Példa rá a te üzenőfalad, üres. Ha rajtad múlna már rég nem lenne ez az oldal...
Abban igazad van, hogy gusztustalan emberek is vannak, tegnap is hogy baszogatott meg személyeskedett velem az a barom. Ráadásul csak azért állt belém, mert unatkozott, ezt ő mondta!
1
author04
2013. június 28. 09:07
#404
Kedves axelley!
Nekem nem a történetekhez fűzött megjegyzésekkel van bajom. Az olvasó, ha megtiszteli a szerzőt azzal, hogy elolvassa a jobb-rosszabb történeteket, joggal fejti ki a véleményét az alkotásról a szerzőnek, dicséri, vagy bírálja ízlése szerint, ezt a jogát senki nem vitatja el. De itt már régen nem erről van szó: a hozzászólók némelyike már egyáltalán nem a művel kapcsolatban fejti ki a véleményét, hanem a másik hozzászólót b@szogatja, csak azért, mert másképp ítéli meg a történetet, és innentől kezdve már maga az alkotás háttérbe szorul és gusztustalan személyeskedésbe fullad az egész, elég, ha a tegnap és ma megjelent történetekhez fűzött megjegyzéseket elolvasod. Ez szerintem nem feltétlenül a szerző oldalára való, hiszen az üzenetek nem neki szólnak.
Más. Menekülés? Nincs ki elől, nem is szokásom, legfeljebb nem keresem a konfrontációt, van épp elég bajom anélkül is, mint ahogy mindenki másnak. Én az indulataimat nem itt szoktam levezetni, főleg nem úgy, hogy másokat ok nélkül sértegessek, de hát nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Köszönet és üdv.
1
axelley
2013. június 28. 08:45
#403
Tisztelt author04!
Hát én nem is tudom, de én élvezettel olvasnom és remélem, nem vagyok egyedül és vannak, hozzám hasonlóak csak nem mernek megszólalni.
Akiket meg éppen az érdekel, azt élvezi, ha már történetet nem is lehet, mikor két nagy elme összecsap és az egyik behúzott farokkal elmenekül.
Csak ezért olvasom el a történetet, hogy melyiknek van igaza.
Különben meg a csajom azt mondaná erre, hogy ha "hozzászólásokat" kellene néha pontozni nem a történetet.
Most is csak azért olvastam el két története, hogy meg tudjam a víta okát. Így már értetem a dolgot.
Te történeteiden meg nincs min vitatkozni, mert te vagy a gyengébb és te menekülsz el. Meg hát nem is tudsz újítani sem. Csajomnak már és most idézem, "Uncsi! Megint..." De rájöttem miért olvassa el, mert velem teszi. Ezért kösz! Üdv
1
author04
2013. június 28. 07:40
#402
Tisztelt Szerkesztőség!

Egyszerű a válasz: rend és nyugalom. Amit mostanában egyesek "hozzászólás" címén megengedhetnek maguknak, az már lassan élvezhetetlenné teszi a lapot - és az a moderátorok felelőssége! Az a mérhetetlen mocskolódás, személyeskedés, primitív átkozódás, amit a szólásszabadság nevében a szuperokos - egyébként inkább közutálatnak, mintsem köztiszteletnek örvendő - hozzászólók megengednek maguknak, így kiélve beteges hajlamaikat és frusztráltságukat, már nekem is sok, pedig viszonylag jól tolerálom a hülyeséget - istenem, hát ilyennek született, nem tehet róla! -, de ideje lenne a szerzők oldaláról eltávolítani a nem a szorosan az alkotásáról szóló kommenteket. Javaslom, hogy nyissatok egy új fórumot "Mocskolódás", "Leszarlak" vagy találóbb címmel, ahol az említettek szabadon kifejthetik nézeteiket, vég nélkül vitatkozhatnak egymással, amíg bírják szusszal és érvekkel. Mondhatnátok, hogy nem kötelező a kommenteket olvasni, viszont nagyon sok értelmes, jobbító szándékú hozzászóló fejti ki értékes véleményét - akár dicsér, akár bírál -, sokszor én is a kommentek alapján fedezek fel egy-egy gyöngyszemet, ami fölött esetleg átsiklanék. Nyilván, ha meglátok egy-két nevet a hozzászólók között, már eleve tovább lépek, de egyszerűbb lenne, ha nem kéne - akaratlanul is - ezt a sok mocskot látnom. Talán nem állok egyedül a véleményemmel.

Üdv, és további jó munkát!
1
Denis30
2013. június 17. 15:55
#401
Még több gay videó, történet
1
author04
2013. június 11. 17:42
#400
Tisztelt Szerkesztőség!

Megint csak kihívom magam ellen a sorsot (nyilván mazochista is vagyok, de már voltam pedofil, buzi, bi, nő, férfi, megalkuvó, mindenkin átgázoló, szerzőtárs-lepontozó, hiszti, magamra álneveken pontozó, meg a jó ég tudja mi, ja, persze zseni is, ez utóbbinak olvassatok ám utána, nem én állítottam magamról más néven!)- de majd nézzétek csak meg a pontozásomat, ami (őszintén szólva), tök hidegen hagy, hiszen sokkal jobban érdekelnek az értelmes kommentek, még ha bírálnak is, mert ebből legalább tanul az ember fia -, ám épp ideje volt a kandisznó seggénél büdösebb szájú, megfellebbezhetetlen véleményt fröcskölő, észt osztó - de könyörgöm, miből is? - hozzászólók személyeskedő, becsületbe gázoló böffentéseit kitiltani. Az más kérdés, hogy a tisztogatás áldozatául esnek a higgadt, mértéktartó értékelések és reakciók, de hát ez van. Azt is furcsállom, hogy megengeditek a mű írójának címzett, az alkotása tartalmáról szóló véleményekhez fűzött, más személytől származó megjegyzéseket, hiszen az utóbbi nem a műről szól a szerzőhöz, hanem ilyen-olyan oldalról a kommentátorhoz és szerintem két ember vitájának nem feltétlenül a harmadik - a legfontosabb személy: a szerző - oldalán kéne megjelennie.
Így tovább! Köszönöm, és üdv!
1
T
Törté-Net
2013. június 11. 15:32
#399
Kedves Bob__!

A személyeskedő üzeneteket természetesen töröljük, viszont a rá érkezett reakciókat is. Ha ott hagynánk, akkor nem lenne előzmények, teljesen logikátlanul lebegnének ott, nem lehetne látni, hogy mire érkezett válaszként.
Jelenleg csak személyeskedés miatt töröljük visszaesők hozzászólását, illetve a rá érkezett (amúgy "problémamentes" 😉 ) emberek hozzászólásait is, láásd fentebb kifejtve.
És mivel nem akarjuk, hogy ez tovább fejlődjön, ezért nem is jelentjük be, amennyire látjuk, aki személyeskedni akar, azt úgysem befolyásolja, hogyha töröljük a hozzászólásait, így nem érezzük úgy, hogy javulna a hozzáállása, ha ezt naponta tízszer elmondanánk.
Úgyhogy elnézést kérünk, hogy a hozzászólásaid is beleestek a tisztogatásba, de a topikok követhetősége miatt kénytelenek voltunk törölni, miután a problémás hozzászólást is eltávolítottuk. :(

Üdvözlettel: Törté-Net Szerkesztőség
1
B
Bob__
2013. június 11. 12:49
#398
Tisztelt Szerkesztők!
2013.04.08-n írtátok, hogy minden személyeskedő üzenet íróját tiltjátok!
Ebből kb. annyit láttam, hogy törlitek az én üzeneteimet, mikor nem emlékszem, hogy személyeskedtem volna. Eközben valaki folyamatosan ámokfutásáról biztosítja a nagyérdeműt.
Mellesleg, nyugodtan meg lehetne emilben indokolni a törlések okát.
1
g
gaborthefirst
2013. május 19. 09:56
#397
A késleltetett kommentelés és szavazás annyiban ésszerűnek tűnik, hogy ezek megnehezítik a rosszhiszemű tagok dolgát, főleg ha valaki egy ip-ről több néven szól hozzá és több néven pontoz, vagy akár több ip-ről több néven. Az ilyen tagoknak így akár napi órákat kéne a gépük előtt üldögélniük, amíg 'végre' árthatnak másoknak. Nem tartom valószínűnek, hogy ez kivitelezhető napi szinten, hiszen senki nem ér rá örökké. És ha mégis, idővel remélhetőleg sokak ráunnak majd. Szerintem egy próbát megér, ártani senkinek nem árt.
Viszont az egy ip/egy tag ötletet támogatom (kivéve, ha a tag skizofrén betegségét szakorvos által igazolja). Ez önmagában nem megoldás, mert pl nekem kb 8 db ip-hez van hozzáférésem, de ha nagyon akarnám többhöz is lehetne, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül ...

Tehát az az eddigi legoptimálisabb megoldás, hogy egy tag egy néven fut. Ha a tag hozzászólni kíván egy műhöz (véleményezés), azt a mű megnyitása után meghatározott idő elteltével megteheti (elolvasási idő). Ha szavazni is kíván ezután megteheti. A valós visszatartó erő a leadott szavazatok nyilvánosságában van.
1
Aelm
2013. május 19. 09:07
#396
Semmire nem lenne jó a késleltetet szavazás, hiszen kommentet ahány néven regisztrálva van valaki,annyi néven írhat, semmi értelme, szerintem ne legyen.Inkább az egy IP-RŐL VALÓ TÖBBES REGELÉST KÉNE LEÁLLÍTANI,ÉS HOGY NEKTEK IS JÓ LEGYEN, AKKOR HA NEM FIZETŐS.EGY EMBER NE KÜLDHESSEN BE PÁRHUZAMOSAN TÖBB TÖRTÉNETET TÖBB NÉVEN,ÉLJENEK CSAK AZOK, AMIT MEGVETT...
Most is láttam valaki Beth néven beküldött egy könyvrészletet, valami első szeretkezése címmel.Nem jut eszembe a neve, de szerettem azt a könyvet,a könyvkiadó és a magyar fordító beperelhet titeket, jogvédett.
1